- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek esinin ailesi kadinin ailesinden hep bir adim onde olacakKardeşin erkek ve gelinin annesi mi beraber yaşamak istiyor? Sebep? Öncelikle ev onun mu yani o mu aldı? Erkek kardeşiniz ben de annemi getireyim o zaman diyebilir. Ben mi yanlışım acaba? Biz böyle gördük kız evden çıktı mı yeni annesi kayınvalidesidir ve artık kendi ailesinden hep bir adım önde eşinin ailesi olacaktır. Yani anne olarak kızın evine temelli gelmek istemesini aklım almıyor. Gelininin evine gitmek istediğini söylese hadi anlarım ama kız annesi, sana ne oluyor?
Zaruri bir durum mu var? Annenin hasta ya da düşkün olması ve başka çocuğu olmaması gibi yoksa bu istek keyfi mi?
Ne demek esinin ailesi kadinin ailesinden hep bir adim onde olacakKardeşin erkek ve gelinin annesi mi beraber yaşamak istiyor? Sebep? Öncelikle ev onun mu yani o mu aldı? Erkek kardeşiniz ben de annemi getireyim o zaman diyebilir. Ben mi yanlışım acaba? Biz böyle gördük kız evden çıktı mı yeni annesi kayınvalidesidir ve artık kendi ailesinden hep bir adım önde eşinin ailesi olacaktır. Yani anne olarak kızın evine temelli gelmek istemesini aklım almıyor. Gelininin evine gitmek istediğini söylese hadi anlarım ama kız annesi, sana ne oluyor?
Zaruri bir durum mu var? Annenin hasta ya da düşkün olması ve başka çocuğu olmaması gibi yoksa bu istek keyfi mi?
Çocuk kardesimin beraber dr gittilerKızın 4 aylık hamile olduğu kesin mi?
Başkasından hamile kalıp sizin kardeşinizle evlenmiş olabilir mi?
Doktora beraber gitti mi hiç kardeşiniz? Ultrason kağıdının üzerinde yazıyor kaç haftalık olduğu. Görmüş mü hiç?
Cok saçma bende buna karşıyım Yen'i anne kv mi olur ?? Benim bir tane annem var eşimin annesi ikincidir bitti . Gerekırse ikisiede kalır zor durumda .Kardeşin erkek ve gelinin annesi mi beraber yaşamak istiyor? Sebep? Öncelikle ev onun mu yani o mu aldı? Erkek kardeşiniz ben de annemi getireyim o zaman diyebilir. Ben mi yanlışım acaba? Biz böyle gördük kız evden çıktı mı yeni annesi kayınvalidesidir ve artık kendi ailesinden hep bir adım önde eşinin ailesi olacaktır. Yani anne olarak kızın evine temelli gelmek istemesini aklım almıyor. Gelininin evine gitmek istediğini söylese hadi anlarım ama kız annesi, sana ne oluyor?
Çocuk kardesimin beraber dr gittiler
Kesinlikle böyle yapsın kardeşi, yazık ya adam çabalıyor onlar yolunacak kaz arıyor.Şunu istiyorlar, ailecek kardeşinizin evine yerleşmek ve kendilerine baktırmak istiyorlar. Çocuk var eninde sonunda kabullenir diye düşünüyorlar, asla boşanmak gibi bir derdi yok, boşanmaz da.
Kardeşiniz gelin hanima terk dolayısıyla noterden bir ihtar çektirsin, ihtirdan itibaren 2 ay içinde dönmezse gelin, terk dolayısıyla boşanma davası açsın. Haklı taraf siz olduğunuz için bi şey de talep edemezler, bakın görün o celp gidince eline nasıl paşa paşa dönüyor.
Not: bu gelin klasik avcılardan. Üzüldüm kardeşinize.
Dediğim gibi bizim kültürümüzde böyledir. Ben annemden böyle öğrendim. Devir değişti diyorsan senin bileceğin iş. Boşuna mı demişler gelin evden gelinlikle çıkar kefenle döner diye. Öyle her kafasına estiğinde annesine koşması çok yanlış. Evliliğin sorumluluğunu alamayacaksa evlenmeyecekti. Kalkıp kimse anneniunut bir daha da görüşme diyemez. Ama evli bir kadın kayınvalidesini kendi annesi gibi göremeyip kendi annesini öne almaya çalışırsa hep sorunlar yaşayacaktır. Kayınvalidelerin %90 ı benim dediğim kültürle büyümüş.Cok saçma bende buna karşıyım Yen'i anne kv mi olur ?? Benim bir tane annem var eşimin annesi ikincidir bitti . Gerekırse ikisiede kalır zor durumda .
Devir değişti hanımefendi evet, değişmeli de.. Her iki taraf da kv ye annesiymiş 'gibi' davranmalı evet, ama kusura bakmasın kimse; 30 yıl annelik yapan kadınla bana annelik yapmayan kadını aynı kefeye koyamam şahsen. Hele daha öne almak falan, daha neler...Dediğim gibi bizim kültürümüzde böyledir. Ben annemden böyle öğrendim. Devir değişti diyorsan senin bileceğin iş. Boşuna mı demişler gelin evden gelinlikle çıkar kefenle döner diye. Öyle her kafasına estiğinde annesine koşması çok yanlış. Evliliğin sorumluluğunu alamayacaksa evlenmeyecekti. Kalkıp kimse anneniunut bir daha da görüşme diyemez. Ama evli bir kadın kayınvalidesini kendi annesi gibi göremeyip kendi annesini öne almaya çalışırsa hep sorunlar yaşayacaktır. Kayınvalidelerin %90 ı benim dediğim kültürle büyümüş.
Kuzenimin evliliğine benziyor bu.Sonuc:Boşandılar! Çok kiymetliyse kızın evlendirmeseydin dedi boşadı. İnşallah sizinkiler bir yol bulur.Kizlar kardeşim 5 ay önce evlendi eşi sadece 15 gün kaldi kardesimin eşinin annesi kizinin yaninda olmasini istiyormuş kardesimde daha yeni evli oldugu icin annesinin onu surekli rahatsiz etmesini istememis eside babasinin evine gitmis ve gelmek istemiyor sebebi ise kardeşim annesini istememis bu yuzden amnemi sevmiyen benide sevmesin demis
Devir değişti hanımefendi evet, değişmeli de.. Her iki taraf da kv ye annesiymiş 'gibi' davranmalı evet, ama kusura bakmasın kimse; 30 yıl annelik yapan kadınla bana annelik yapmayan kadını aynı kefeye koyamam şahsen. Hele daha öne almak falan, daha neler...
Beynim kusmak istedi yazdıklarını okudukça. Şu ilkel düşüncelerini bir de gelmiş buraya yazıyorsun.Kardeşin erkek ve gelinin annesi mi beraber yaşamak istiyor? Sebep? Öncelikle ev onun mu yani o mu aldı? Erkek kardeşiniz ben de annemi getireyim o zaman diyebilir. Ben mi yanlışım acaba? Biz böyle gördük kız evden çıktı mı yeni annesi kayınvalidesidir ve artık kendi ailesinden hep bir adım önde eşinin ailesi olacaktır. Yani anne olarak kızın evine temelli gelmek istemesini aklım almıyor. Gelininin evine gitmek istediğini söylese hadi anlarım ama kız annesi, sana ne oluyor?
Her iki tarafın da ailesinin bu tarz dayatmalarının iyimser bi yanı yoktur tabii ki...Küçük olan kişi olarak onun gelini değil kızı olmayı denese belki karşıdaki de anne gibi olur. Dediğim gibi ben böyle gördüm bana ters geliyor kaynana düşmanlığı. Çok über bir durum yoksa tabii.. Neyse konu sahibinin durumundan bahsetmek gerekirse ya bu gelin evliliğin sorumluluğunu alamayacak biri, ya hikayede bizim bilmediğimiz detaylar var ve yahut gelinin ailesi kendilerine yolunacak kaz arıyor. Evlendikten sonra annemsiz oturmam demesinin alemi yok. Nitekim damat annesini kalıcı olarak kabul etmek zorunda değil. Burada hatalı taraf gelinin annesi. Hasta falan değilse kızının bu saçma isteğini geri çevirip senin yanın kocanın yanıdır deyip göndermeliydi. Hee bizim bilmediğimiz bir şey vardır aldatma,şiddet vs işler değişebilir. Ama 15 günlük evlilikte ne olabilir ki?