Evet vıcdansızmış çok geçmiş olsun bende olsam belkı gıder görürdüm ama bakmazdım benı gelip görmeyen kişiye ama burda tam tersı durum var ne yazık kı eğer kaynananız her gun evınıze ınıp akşama kadar çocuğunuza baksa evınızı temızlese yemeğinizi koysa sız sadece çalışıyor olsanız be eşinizle çalıştığınız parayı bırıkım yapsanız fatura mutfaga kadar bu ınsanlar odese bır şekılde de olsa iş çıkısı bı saat bakın bır saat gıdıp görmez mıydınız bır ıhtıcanız var mı dıye aramaz mıydınız bır kere bıle aramamış. Hanı denılıyor ya bakmak zorunda değil bunda herkes hem fıkır zaten ancak burda çalışan kadınlar yemek temızlığı yapıyır ya da eşiyle tabı ama koca kadın bunların pisliklerını temızlıyor her seyınden kullanıp faydalanıp bır gun bıle bakmayıp aramayıp ustune konu sahıbı hastanede annesının yanındayken utanmadan arayıp evı temızlemesı için çağrılıyor ben bu kafayı çözemiyorum bu kadın nıye gelının pisliğini temızlıyır bır kadın neden kendı yemeğini yapmaz hasta kadına çocuk baktırıp temızlık yemek yaptırır ben çalışıyorum olur başkaları ınsan değil sanki

İşine gelince gelin hanım kullanıyor elden düşünce el kızıyım banane keşke evlenırken bu kadar modern olunsa o zaman işte kadın mesafelı bakma gıbı bır zorunluluğu yok derız kı bunda bıle ınsan yıne arar komşusunu ınsan gıdıp goruyor