• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardesim ve nisanlisi...

merhaba arkadaslar,

hepinizden bir yorum bekliyorum kafam cok karisik...

kardesim cok temiz, gercekten de asik oldugu kadina dünyalari
alabilecek biri, icki icmez, zigara kulanmaz, küfürü yok, cok ama
cok dürüst biri, kardesimin gözleriyle bile nisanlisini aldatmadigini,
esimden cok duydum...kendisi 21 yasinda

neyse onun birde nisanlisi var kiz yeni19 oldu, biraz aggresiv bir kiz,
kardesim haric bir kac erkeklerle bulusuyor, kardesim hakkinda
ileri geri konusuyormus, bunlar sözlüyken olmus ben ise simdi duydum,
neyse kardesim kimseyi takmamis seviyorum deyip iliskizine devam etmis,
kiz ben türkiye de iken kardesimin anlina bir sey firlatip anlini yarmis, dikis atilmis
ailecek sustuk , kardesim kafa benim kafa takmayin dedi, tamam dedik...

neyse simdi nisanlilar ve kiz yine yakalandi baska erkeklerle, ve busefer ortada
sexuell teklifler verildigi söyleniyor...
kardesim, yine kizla beraber geziyor ve sayre...

ailem cok sinirli yanliz kiza ve ailesine birsey diyemiyoruz, kardesim
istemiyor diye.

benim icin kardesimin mutlulugu en önde gelir, ama bu kiz evlenince durumu ki?

eger evlilikde böyle birsey olursa neler olur, bilmek bile istemiyorumm

napmali??????????

seksüel teklif derken. ben anlayamadm burayı benneyaptımki

öncelikle ALLAH yardımcınız olsun işiniz zor. kardeşiniz inat etmiş bir kere. diğer arkadaşların dediği gibi mümkün olduğu kadar süreyi uzatmaya çalışın mutlaka anlayacaktır kardeşiniz tabi anlamak isterse. bilmiyorumkismile

Valla arkadaşım ben olsam, kardeşimin mutluluğu bilmem nesi düşünmem tavrımı koyarım. Ne alaka ya, daha şimdiden kardeşinin kafasını gözünü yarmalar, başka erkeklerle gezip tozmalar. Nasıl susuyorsunuz, nasıl tahammül ediyorsunuz.:umursamaz:

Kardeşinde ne kadar kör, hiçmi görmüyor olanı biteni. O görmüyorsa siz gösterin gerçeği. Böyle bir kızla evlenilmez. Yol yakınken dönün.

kız hakkında bu söylenenlerden eminmisiniz?yani bir insan aldatilmayi goz göre göre kabul eder mı?bunlar sadece kötü dedikodular olabilir..o kızı en iyi kardeşiniz tanır..dediğim gibi eğer kız başkalarıyla görüşüp cinsellik yasıyorsa bunu kardesinizin bilmemesi bana garip geldi..
siz kimden duydunuz bunları?

ikisi de çok genç. bu yaşta tabiki mantıklı kararlar alamaz. niye bu kadar erken nişanladınız keşke baştan izin vermeseydiniz. evliliği ertelemek iyi bir çözüm olabilir. kızın bir açığını yakalar kendi ayrılır kardeşiniz ya da kız vazgeçer. hayırlısı neyse o olsun ne diyelim...

Ya benim anlamadığım birşey var.Aileniz neden birşey diyemiyor.

Oğullarının evlenmek istediği kızı kabul edecekler bu şekilde yani.

Valla benim kayınvalidemler kaynımın böyle bir kızla evleneceğini görseler evlatlıktan bile reddederler gene de evlendirmezler oğullarını .:delphin:

ne kadar kötü bu yazılanlar..
belkide kızın günahını alıyorlar..belkide kötü dedikodu bunlar..neden hemen herkes tavrını yok kardeşine yazık vs diyor ki..bir kıza iftira atmak çok kolaydır,herkes bilir bunu..zamanında benim de yapmadığım etmediğim alakam olmayan tanımadığım insanlarla neler dediler..bunu başlatan da eski erkek arkadasimdi,sırf kuyruk acısı olduğu için hakkımda demediğini bırakmamıştı..ya bu kızın da böyle bir dedikoduysa?yazık değil mı?
kardesinin kafasını yarmasi olayını detaylı biliyor musunuz??belki kardeşiniz kızı çileden çıkardı,ne biliyim belki yalan söyledi belki çok ters çok yanlış bir şey yaptı,belki kardesinizde kıza el kaldırdı ve kızda eline gecen bir şeyi fırlattı..
bı gece erkek arkadasım ve arkadaşlarla bara gittik,erkek arkadasım yanındaki arkadaşıyla yan masadaki kızlara bakıp fisir fisir konuşuyorlardı,bende alkolün ve sınırın etkisiyle ensesine tırnaklarımı geçirmiştim..tabiikide pişman oldum ve üzüldüm,ama o an gözüm donmuştu..
bu tarz seyler olabilir..eğer olanlardan emin degilseniz birebir gormediyseniz yargılamayin hemen..
onların aralarında gecenlerden haberiniz yok..hersey olabilir..siz kardesim yapmaz derseniz ama siz onu kardes olarak değerlendirirsiniz,sevgili olarak değil..
bence hemen sonuca varmayın..
evet yasları küçük ama birbirlerinden ve sevgilerinden eminler ise,evlenebilirler tabiikide..liseden mezun olur olmaz evlenen ve suan cocuk sahibi çok mutlu arkadaslarım var..
ama dediğim gibi eğer bu iliskiye karisacaksaniz herseyden emin olun,ondan sonra karışın..
derim ben....

PARDON önceki sayfaları okumadan yorum yaptım..
kuzenleriniz emin mı o kızın kardesinizin nisanlisi olduguna?kardeşinizin bunu bilmemesi anlamaması bana pek mantıklı gelmiyor ya..hiç mı ruhu duymaz insanın?bu benim aklımı karistrdi..

ne mi yapmalı, kardeşini bir an önce o kızın elinden kurtarmalı, şimdi böyleyse evlenincede kimbilir neler yapar sonu boşanmaya gidebilir yol yakınken bişeyler yapın bence

kendi düşen ağlamaz derler kardeşiniz memnnsa sorun olarak görmüsa siz ne deseniz bos

ya bende kardesimi korumak istiyorum,
ama olaya karismak istemiyorum, hani derler ya yuva yikanin yauvasi yikili diye

hem bundan korkuyorum, hem kardesimin o günlerde nasil kötü oldugunu gördüm

offff ne yapmali, birde evlenmede israrlilar,
neyse kardesimden en azindan söz aldim 1 sene daha nisanli kalacaklar
Bnece kardesinizin olaylari gormesini saglayin..Biliyorum kolay degil ama kiza iyi davranin evleniyor olmalarini onaylar gorunun..Cunku siz ne kadar istemezseniz kardesiniz o kadar cok isteyecektir...Uzerine gitmeden yuzune gulerek isi halletmeye calisin derim.

kız değişmez.

bırak kardeşiniz yaşayıp görsün.sizi dinlese bile içine dert olur ilerde sizi suçlar.hiç bulaşmayın.sadece gerçekleri ona hissettirmeden farkettirin

dinimizde bile zinayı olduğu anda 4 kişinin görmesi gerekir bence hemen yargılamayın olamaz demiyorum tabikide olabilir ama birde düşününki yok böyle bişey .. dünyada neler oluyor babaya bile güven yok amca kuzende aynı o yüzden kendiniz tanık olmadan bu kadar üzülmeyin ve karara varmayın

İlerde böyle birşey olursa korkunuzu anlayamadım. Zaten yapacağını yapmış, ileride yapması önemli mi. Bunu kabul edelim, ileride belki yapmaz mı diyeceksiniz. Şimdi ne gerekiyorsa yapılmalı tabi.

Kardeşiniz bu kadar olgun ve iyi biri madem, nasıl bu kadar görmüyor birşeyleri, yoksa haberi mi yok. Haberi varda ısrarla ben bunu kabul ediyorum, kendime yediriyorum diyorsa, o zaman ileride de yaşayacaklarını kabullenecektir zaten. Bu evlilikte daha zor kabul edilir, nişanlıyken ne yapsa kabul edilir bir durum değil. Her şartta kabul edilemeyecek bir durum.

Tabi ki yol yakınken geri dönmeli.

zor bir durum ve Allah simdiden yardimciniz olsun

kizin degiscegini sanmiyorum yaptigi her hataya ragmen onu kabul eden kardesiniz var

siz istediginiz kadar anlatin gostermeye calisin bazi gercekleri gormucektir kardesiniz eminim ki

anca kendi yasayip gorucek ogrenicek gec olucak ama baska turlusude olmuyor iste...

insan yaptigi yanlislari kendi gorunce daha kolay toparlanip vazgecebiliyor...

sizde her sekilde destek olmak zorundasiniz...

en azindan evlenince hemen cocuk yapmasalar bari bu konuda uyarabilirsiniz ....

çok zor bir durum
bence kız kötü şöyle böyle ayrıl diye hiç üstüne gitmeyin ters tepki yaratabilir
evlilik süresini bahanelerle uzatabildiğiniz kadar uzatın
zamanla belki kendisi farkedebilir
hem yaşlarıda çok küçük

yuva yıkanın yuvası olmaz deyip durmuşsunuz,allah aşkına ortada bir yuva mı var ki.
zaten bu iki kişinin kurduğu yuva olmaz başka bir şey olur.aslında erkekler namus konusunda hassastırlar ama,niye böyle ki?
bu arada kardeşinizle açık açık konuşun fikirlerinizi belirtin.ister kızar,ister küser.siz abla olarak sorumluluğunuzu yerine getirin de.
kız da sağlam pabuç değil,ilerisini düşünemiyorum bile.

Back
X