maddiyatta büyük bi problemimiz yok arkadaşlar şükür.
Allah kimsenin başına vermesin. uyku uyuyamamaktan, ağlamaktan gözlerim şiş.
tedaviyi önceden konuşmuştum. "aklıma getirmeyin bu bana yeter" demişti.
netten bakıyorum, 1 grı falan 100 lira imiş.
yani bikaç günde harcadığı paraların açıklaması bu olabilir..
kesinlikle hiç gücüm yetmiyor. laf dinlemiyor. çok fazla şekilde yalan söylüyor. psikoloğa götürcektik yıllar önce. onu bile kabul etmemişti. "amatem"in adını bile duymak istemiyor.
geçen bana birşey anlattı. bi arkadaşı kardeşimi yolda görmüş, ona demiş ki, "sen hala yaşıyor musun"..
dedim ki o ne demek.. benim bu kullandığımı kullananlar hep öldü de o yüzden öyle ddedi dedi..
bazen aşırı sakin, sanki başka dünyada yaşıyor gibi, bazen aşırı sinirli.. kendime aylardır itiraf edemediğim şey : sanırım kardeşim yine uyuşturucuya başladı.
ya ne diyeyim arkadaşlar, elim kolum bağlı. tek isteğim onu kurtarmak. vallahi kendimi unuttum. annemin mezarı başında Allahıma dualar ediyorum kardeşimi doğru yola sevketsin diye. nolur siz de dualarınızı eksik etmeyin.
ben de insanım sabrım taşıyor çoğu zaman. bağırıyorum, hakaretler ediyorum. yaptığı şeyleri yüzüne vuruyorum. biliyorum yaptıklarım çok yanlış, ama tek başıma kaldıramıyorum bu yükü.. sinir hastası oldum iyice..
herşeyden önce bu forumda küçük büyük bir sürü insan üye.. bu tarz uyuşturucu maddelerle ilgili bilgi vermemenizi rica ediyorum. malum ergenler ya da psikolojik sorunları olan insanlar da merak edebilir sizin yazdıklarınızdan sonra ve yeni bir şey öğrenmiş olabilirler. uyuşturucu maddelerin ismini zikretmemek lazımken siz ücretlerini bile yazmışsınız...
durumu babanızla paylaşın.
bu sana yardımcı olur belki
canm allah sabır versin sana inş bu olayları çabul atlatırsın. ilk tek başına sen bir psikolaga git . kardeşım böyle nasıl yaklaşmalıyım vss orda sana yardımcı olurlar nasıl yaklaşman ne yapman gerektııgnı vs şüphelendiğin ilaçin ismini burda yazdıgın herşeyi anlat sana mutlaka yardım ederler kardeşını fazla sıkma ama gozun yınede onun üzerinde olsun .belki arkadaş cevresı etkılıde olmuştur arkadasları nasıl bırılerı tanıyormusun
maddi sıkıntınız varsa devlet hastanelerinin psikiyatri servislerinden yarıdm almaya çalışın kardeşiniz gelmiyosada siz tek başınıza gidin en azından neler yapabileceğinizi öğrenirsiniz..bir çok ilde AMATEM'in başvuru merkezleride var..
kardeşim 23 yaşında. dün ağzından "bonzai" adında birşey kaçırdı. böle suratıma bakıp bakıp "iyi kafa yapıo, kafam güzel" gibisinden ağzını yaya yaya lakayıt biçimde konuştu.
netten belirtilere baktım çok benziyo. annemi kaybettikten sonraları eve gelmemeye başladı. bi gün eve geldi. yere düştü bayıldı. acile yetiştirdik. resmen nefes alamıyordu, kesik kesik arada bi uzun bi şekilde nefes alıyordu. ve heryerinde faça tarzında kesikler vardı. acildeki doktorlar "karbondioksit zehirlenmesi" dedi.
ama bi ara kardeşim gece gene eve gelmeyince, polise gittim. kayıp başvurusu yaptım. o sırada o karbondioksit zehirlenmesi olayını anlattım. o da "bonzai" gibisinden birşeyler konuştu diğer polisle.. şu an dank ediyo birşeyler kafaamaa..
arkadaşlar, kardeşim bankadan kredi çekti, annemin emeklilik parasından kendine düşeni, annemin vefatı için köy derneğinin topladığı parayı, ve bikaç ufak tefek şeyler..
yani birkaç ayda bütün bunlar gitti.. nereye gitti bu paralar diyoruz. cevap yok. eve geç gelmeler.. telefonlar hiç susmuyo.. üstü başı pis bi halde geliyor..
ben annemin vefatıyla acılar içinde kıvranırken, bi de bu durumla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. akıl akıldan üstündür diye sizlere danışmak istedim.
sanki bizzat kullanmışım da, bizzat ödemeyi yapmışım da, onu söyleyip teşvik ediyorum. hey Allahım yaa..
biraz dikkat edersen, uyuşuturucunun adından bile tiksiniyorum dedim.
üstelik isim konularında da emin değilim, sadece polisle olan konuşmalarımızı aktardım.
ücret konusuna gelince netten araştırdım. nete yazın uyuşturucu diye, neler çıkıyor karşınıza neler..
ve bu yüzdendir benim telaşım. ANLAYIŞINIZ !!!! için teşekkürler..
ayrıca aşırı sıkıntıda olmasam herşeyi bu kadar açık yazmam. belki bi duyan vardır, bi bilgisi olan vardır diye açık yazayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?