- 16 Nisan 2017
- 60
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi Simaygozdeee
Kızlar selam, fikirlerinize ihtiyacım var.Hamileyim.Kiz kardeşim var evli oda hamile aramızda 1 hafta var. Kardeşim evlenmeden önce telefonu bozulmuştu ve benim faturama ek telefon almak istedi ben ödeyeceğim dedı o donem ikimizde bekardik aldı sonra hiç konusunu açmadı o dönem çalışıyordum sorun değildi ama 1 yıldır çalışmıyorum ve ödemeleri eşim yapıyor ve bana söyleniyor kocası neden ödemiyor diye. Kardeşime daha önce söyledim cok bozuldu ve tamam aylık öderim dedı 2 ay ödedi şimdi yine 4 ay oldu konusunu dahi açmıyor ev aldı ve bana sürekli çok sıkışık olduğunu söylüyor eşim ise kocası niye ödemiyor bu nasıl vurdum duymazlık diye söyleniyor kiradayiz ve borçlarımız var bunu kardesimde biliyor o sürekli sıkışığız dediğinde bende anlasın diye bizimde zorda olduğumuzu söylüyorum. Annem kardeşimin Esin'e dolap yaptırdı annem yarısını vermiş yarısını bir sonraki ay vereceğim demiş kocası olmaz borç borçtur diyip kardeşime annemi aratip istetmis. Ama kendi borçlarini hiç düşünmüyorlar bende hamileyim bebegime hazirliklarim var her ay onun taksitinden dolayı eksik bütçe ayırıyoruz ve ben eşime çok mahcup oluyorum ne yapacağımı bilmiyorum kirmadan bu isi nasıl cozerim?