• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim

Cocuk be 16yasinda.Begenmedigi biri ustelik.Vermeyin.Lutfen bir hayati daha mahvetmeyin.Gorumcemi amcaogluna vermisler yillarca cekmis akrabalar birbirine dusman olmasın diye susmus.Ne icin bir hic icin.Ayrilmasi bile o kadar sancili oldu ki.O kadar ezilmis ki o kadar eziyet etmisler ki ...Nolur akrabaya kardesini kurban etmeyin.3sene sonra kendi karar versin.

daha bugün gazetede 16 yaşında çocuk gelinin 18 yaşındaki kocasını öldürdüğünü okudum....

böyle bir hataya girmeyin...

sizin eğitim düzeyiniz nedir bilmiyorum ama belki siz kardeşinizi yönlendirebilirsiniz....yani ona rehberlik yaparak belki okumaya teşvik edebilirsiniz...

babanıza da selam söyleyin KK ipek ten....

bu arada sizin medeni durumunuz ne? kardeş dediğinize göre.... siz de evlendirilmiş olmalısınız...???

Yazık günah. Kendimi sizin yerinize koyuyorum size hak veriyorum aslında sizde çaresizlik ten sağlıklı dusunemiyorsunuz. Ne olursa olsun babanızdan dayak yemeyi gorusmemeyi göze alın engel olun. En fazla evladını mal gibi gören bir baba kaybedersiniz çok da kaybınız olmaz. Halamın kızları var 17 yaşında onlara hadi sizi evlendirecez diyecekler yakar yıkarlar ortalığı. Baba Baba değil,anne kaçmış kendini kurtarmış anne anne değil inşallah babanızın kafasına saksı duserde kızının daha 16 yaşında olduğunu idrak edebilir.

anaa :oha: daha kardeşiniz cocuk yahu benimde aynı yaşta kız kardeşim var bakmaya kıyamıyorum yaa bu nasıl babadır allah aşkına evlenince bi b... oluyo sanki kesinlikle karşı çıkın

Ne diyceğimi bende bilmiyorum ilerde babam başka birisiyle evlendirirse bu seferde kötu olursa diye çok korkuyorum yakışıklık mutlu olmak için yeterli mi kişıliği huyu suyumu önemli sinirden agliyorum dunden beri
Insan kaderini yaşar.ileriyi bilemeyiz kimle evlenir ne yapar.Tek bildigim bu yastaki çocuk kocaya karı niyetiyle verilmez. Düğünün ne zamn olduğu önemli degil...verilmez net!

Çocuk iyi biri olsa ne olur. Kardeşin daha 16 yasında ve çok küçük. Ayrıca söylenen çocukta 20 yaşında yani o da küçük.
Bence dışardan da olsa okuması için teşvik edin.

Back
X