• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim

Bence de konu sahibi kardesinin evlenmesini istiyor, cok iyi cocuk demesinden belli. Yazdiklarindan normal gordugu de acik,simdi kiivirmaya calisir kesin ama
Evlenmesini falan istemiyorum diyorum neden anlama kıtlıgı yaşiyorsunuz acaba diyorumki ilerde ya daha kötü birisiyle evlendirirse diye korkuyorum manyakmiyim ben bende 16 yaşnda evlendim aynı sıkıntıları neden onun yasamasıni istiyeyimki

Evlenmesini falan istemiyorum diyorum neden anlama kıtlıgı yaşiyorsunuz acaba diyorumki ilerde ya daha kötü birisiyle evlendirirse diye korkuyorum manyakmiyim ben bende 16 yaşnda evlendim aynı sıkıntıları neden onun yasamasıni istiyeyimki
Ilk mesajiniza bakin bence

O değil de siz de istemiyor degilsiniz. Sorun kardeşin değil annen baban sen ve aileniz kız 16 yaşında nasıl bir igrencliktir bu ya nasıl insansınız siz başkasına vermesin biz ailede yabancıya gitmez ne demek ! Sonra ilerde çocukları olunca onların psikolojisi de size benzeyecek sonra Türkiye neden böyle Allah ıslah etsin nediyim.

Konu kardeşim 16 yaşında okumuyor açıktan okuyor babamla annem boşandılar kardeşimi akraba birisine istiyorlar ailesi çocuk çok iyi kardeşim şimdi biyere gitmiyor tek dışarı çikmiyor akşam kadar evde anliycağiniz.. istedikleri çocuk 20 yaşinda gerçekten iyi biri evlense kardeşim cok rahat olur babam baski yapiyor evlenmesi için kabul ederse 2 3 sene duğün olmuycak diyor ama kardeşim çocuğu fotografdan gördü beğenmedi bana sordu bende kafasını karistirmak istemiyorum çok üzgünüm bizim ailede yabancıya kız vermiyorlar illaki aileden birisi olucak b.. var sanki... bana fikir verin nolur
16 yaşında ne evliliği yahu.

Mune Mune konu kapansin lütfen bazı beyinsizler yüzünden...
Ben kiviracaginizi zaten biliyordum, konunuz amacsizdi bayagi zaten. 16 yasindaki cocugun evlenmesinin suc oldugunu herhalde biliyorsunuzdur, sikayet edeceginiz de yok gelip konu acmissiniz akliniz nasil calisiyor belli degil. Ailenizin anormal oldugu acik, 16 yasindaki cocugun aciktan okuyup butun gun evde durmasindan. Uremeyin rica ediyorum

Anlamıyorsunuz diyorum zaten evlendirir çok zengin parayla herşeyi yapar onlarda onaylar kesin hepsi ayni b... çunku gerçi bir halam istemiyor yapmayin falan dedi ama hiç inandırıcı gelmedi bana
Eee siz su an ne istiyorsunuz bizden ? Herşey babanızın isteği doğrultusunda gidecekse biz ne yapabiliriz ?

Yani ben 16 yaşındaki çocuğa görücü giden aileye mi tüküreyim yoksa 16 yaşında ağzı daha süt kokan evladını evlendirme kalkan babana mi tüküreyim bilemedim. Bırakın artık bu cehaleti sene oldu 2017.

Ben kiviracaginizi zaten biliyordum, konunuz amacsizdi bayagi zaten. 16 yasindaki cocugun evlenmesinin suc oldugunu herhalde biliyorsunuzdur, sikayet edeceginiz de yok gelip konu acmissiniz akliniz nasil calisiyor belli degil. Ailenizin anormal oldugu acik, 16 yasindaki cocugun aciktan okuyup butun gun evde durmasindan. Uremeyin rica ediyorum
Ailemin normal olmadiğini farkindayim kimse maalesef ailesini seçemiyor sen fikirlerini kendi sakla güzelim yorumda yapma

Mune Mune konu kapansin lütfen bazı beyinsizler yüzünden...
Bana bakın ! Haddinizi aşmayn ! Aynaya bakıp konuşun öncelikle olur mu ? İşinize gelmedi mi basın küfürü hakareti! Umarım sizin gibi kafalar bir önce biter ! Mune Mune

Ayıptır günahtır ya ! Her türlü yorum gelir. Yaptığınız yanlışın farkında bile değilsiniz ! Evlendirin o zaman! Bana da özelden yazmayın rica ediyorum ! Çünkü o ettiğiniz hakareti bana etmemiş olsanız bile ben üzerime alındm ayıp koskoca insanlarız

Back
X