Kardeşim

çocuklara izin verip sonra bozduklarında alamam edemem yapamam diyenlere hastayım. madem izin veriyorsun bozunca alacaksın. bizim bir tanıdığımız da aynı çocuk elektronik şeylere hasta oynamak istiyor ama asla hoşlanmam. ucuz olsa bile bize yararı var ne demek oynayıp bozmak üzerine zeytinyağ gibi çıkmak. boşverin konuşmaya gerek yok misafirperverlik nasıl öğrenemeyip bide yüzsüzce geri dönmek..

Sizin adınıza üzüldüm ama en çok o küçük cocuga yazık büyüdüğünde etrafına ne zararlar verecek belki de hiç arkadaşı olmayacak annesinin onun büyütme tarzından dolayı nefret ediyorum şöyle çoçugum üzülsün istemiyorum diye bütün herşeyi mübah gören kadınlardan

Blenderı eline ben vermedim mesela benim saklayıp kaldırmama rağmen kardeşim çok istiyor ağlıyor biraz oynasın diyerek sakladığım yerden çıkarıp eline verdi. Ve bozuldu. Ki gittiği her yerde aynı şekilde herkes şikayetçi normal oynamıyor zarar verip kırıp parçalıyor ve bununla övünüyorlar babannesi dedeside bununla övünüp hoşlarına gider ben böyle kabul etmek zorundamıyım sizce?
Kabul etmek zorunda değilsiniz elbette ama bu durumları bildiğiniz halde kardeşinizin evinde yatılı misafirliğe ne gerek var?
'Blendır oyuncak değil kardeşim,kusura bakma veremem,başka bir oyuncak verip gönlünü yapalım yeğenimin' demezseniz, sonra hem kızar, hem üzülürsünüz.

Okuduklarıma inanamadım, gerçek olamayacak kadar çirkin yaşananlar.
Hepinizin iletişimi ve insan ilişkileri sorunlu, kardeşiniz extra çiğ, kocası da görgüsüz.
Böyle bir kardeşlik ve aile ortamı olamaz.
Bundan sonra birbirinizle görüşmeyin, olsun,bitsin.

Ay düşman başına böyle kardeş. Olan babaya olmuş.

Kardeşiniz ve eşiyle görüşmeyin artık. Bu ne böyle :KK57:

Back
X