- Konu Sahibi dertlisezen
zor bir dönem ama atlatacaktır merak etmeyin.fazla üstüne gitmeyin o şimdi dünyanın etrafında döndügünü sanıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitane numunelikde bizde var gene sizinkinin bahanesi ergenlik bizimkine nedemeli 22 yaşında herşeye asarım keserim heyyttttt modunda laf söylenmiyo herşeyi o biliyo. bazen gidip gırtlaklayasım geliyo ama ben kabahati annemde buluyorum napıyım o öyle diyip sakin sakin tavırlarını hoş karşılıyo haddini bildirmiyo koca adama ne diyim diyo geçiyo kenara annem halinden memnun ben onun yerine geriliyorum
bu ergenlikle alakalı deil bence yaa benmde bir kardeşim var evet oda ergenlige giriyor biraz bocalıyor bu dönemde en ufak bişeyde aglıyor hiç alakası yokken her istedi oldugu halde ufacık bir istedigi olmadıgı halde siz beni sevmiyorsunuz ölsemde kurtulsam diyor ama bu kadarda deil bu baska birsey bence psikologa gitmesi lazım kilo konusnda da ergenlik döneminde cok önemli bazı aileler büyünce boy atar uzar gider diye düşünüyor ama önüne gecilmesse Allah korusun cok daha kötü olabilir Allah yardımcınız olsun canımm
malesef arkadaşım,uzmanlar diyor ki ergenlik erkeklerde 26 kızlarda 21 yaşına kadar devam edermiş.
![]()