Kardeşim

canım benim eşimde askerden geldikten sonra bir süre iş aradı arayıp darlamadığı bir akrabası kalması herkese trip attı milleti canından bezdirdi.

en sonunda tüm ümitlerini kesmişti bi yer aradı şuan çok güzel bi yerde.

kardeşin ümidini kesmesin inşallah kendine uygun bi iş bulur en kısa sürede. sende haklısın çok iyi anlıyorum seni biraz daha alttan almaya çalış.

canım benim eşimde askerden geldikten sonra bir süre iş aradı arayıp darlamadığı bir akrabası kalması herkese trip attı milleti canından bezdirdi.

en sonunda tüm ümitlerini kesmişti bi yer aradı şuan çok güzel bi yerde.

kardeşin ümidini kesmesin inşallah kendine uygun bi iş bulur en kısa sürede. sende haklısın çok iyi anlıyorum seni biraz daha alttan almaya çalış.
Suan sinirden ağlıyorum eve gitmiş is bul ne iş olursa yap dedim diye bagirip duruyomuş valla olan anneme oluyo . Keşke hiç aile diye bişey olmasaydı diyorum bazen

Suan sinirden ağlıyorum eve gitmiş is bul ne iş olursa yap dedim diye bagirip duruyomuş valla olan anneme oluyo . Keşke hiç aile diye bişey olmasaydı diyorum bazen

lütfen sakin olun o da çok zor durumda inanın insan yıllarca okuyor ve size 5 kuruş paraya çalış diyorlar.

hele şuan işsizlik tavan yapmış durumda çünkü herkes mühendis herkes çalışıyor.
özelden kardeşinizin hangi şehirde olduğunu yazarsanız belki çalışıtığımız firmalar denk gelir.
yardımcı oluruz.

Back
X