Kardeşim

gitmekgerekbudiyardan

Çay soğumasın, Ahmet Kaya susmasın
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
235
120
18
34
Meraba kızlar..
Kardeşimi 3 yıl önce kaybettik trafik kazasında.21 yaşında çok yakışıklıydi ,herseyimizdi bizim,küçüğümuzdu.
Geçenlerde ölüm yıldönümüydü .
Arkadaşı sosyal medyaya beraber maç yaparken çektikleri bir video atti sonrasında hemen şildi ama biz kaydettik tabi videoyu..
Videoda hem gülüyor hem konuşuyor. Hem çok ağladım izlerken hem çok mutlu oldum çok özlemisim sesini gülüşünu..
Anneme de göstermek istedik ,evet çok üzülecektti ama o da çok özledi.
Videoyu yengemle beraber izlettik ağladı çok ağladı..
Yengem beni aradı annen sürekli gelip videoyu açıp izleyip ağlıyor dedi,silmek istemiyorum ama kötü oluyor izleyince dedi.
Bende silme dedim acısı zaten hicbir zaman geçmez ki dedim annem sürekli fotolarina da bakıyor zaten dedim.
Ama bi anne gözüyle annemin neler hissettiğini bilmiyorum. Yavrusunu kaybeden bir anne ,fotolarina videolarina bakarken ne hisseder bilmiyorum.
Ben izleyince hem ağlıyor hem özlemim az da olsa hafifliyor.
Sizce ne yapmalıyız,yardımcı olur musunuz kızlar,fikirlerinize ihtiyacım var.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Allah makamını cennet etsin, cidden çok zor bir acı ama Allah'tan geldiyse çekmekten başka çare yok. Sana ve annene sabır diliyorum.

Bence silmeyin ama sildik diyin ya da ona göstermeyin. Ama bence silmeyin ya, çok güzel bir hatıra. Pişman olursunuz sonra.

mekanı cennet olsun..

silmeyin bırakın izlesin insan kaybettiklerinin sesini gülüşünü mimiklerini özlüyor..
kalsın anısı

İçim acıdı, çok zor başınız sağolsun.
Ben izletmezdim galiba, bilmiyorum
Sağolun,ya bilmiyorum yengem silerse annem çok üzülecek,izleyince de üzülüyor napsak bilmiyrouz. Ben her annemlere gittgimde ne olur fotolarini aç bakayım diyor yüreğim dayanmıyor açıp gösteriyorum bu kez ağlıyor.

Fotolar sosyal medyada mı ?
Bastırın onları albüm yapıp verin annenize dilediği gibi açsın baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…