Kızlar işini halletti cevap vermedi olmasın diye gelişmelerden sizi haberdar etmek istedim.
Adamla konuştum.
"Geçen rahatsız olduğum fakat yanınızda insanlar olduğu için konuşamadığım bir konuyu konuşmak istiyorum. Kız kardeşimin ismini kağıda şeker kız yazıp gülücük koymuşsunuz,rahatsız oldum. Kardeşim içindeki herşeyi bana annesine babasına anlatan bir çocuk,bizden birşey saklamaz,ne olursa olsun söyler. Ki bu söylediği de bir çok yanlış anlaşılmaya sebep olacak birşey. Hani gelip bana değil de babasına abisine birşey anlatsaydı işin rengi daha farklı olurdu.Kimse bu şekilde suçlanmak istemez. En iyisi siz bundan sonra ona birşey yazmayın. Bir daha bu konular için buraya gelmek istemiyorum bir sonraki olayda hoş olmayan durumlar ortaya çıkabilir." dedim. Yani bayağı bayağı tehdit ettim. Hatta ondan sonra benimle muhabbet etmeye çalıştı,abim olduğunu kendisinin sivil polis olduğunu söyledim. Sonra adam "adını bilmediğim için öyle yazmıştım (yalan,kardeşim adını söylemiş) en iyisi kardeşiniz bir daha buraya gelmesin" dedi.
Belki bu etkili olmuştur ama içime kurt düşmedi değil. Adam tekin birine benzemiyor,hani böyle 3. Sayfadaki tacizci sapık tipli insanlara benziyor. Bir de ben oradayken orada olan çocuklara "hadisenize be,2 lira için amma tantana yaptınız" tarzı söylendi. E madem 2 lirayı önemsiyorsun,neden 12 yaşımdaki çocuğa magnum ısmarlıyorsun değil mi? Bu bile iyi niyetli olmadığını,kardeşime farklı davrandığını gösteriyor. Sizce adam kardeşime yeniden sarmaz değil mi? Kardeşim bir saha kesinlikle oraya gitmeyecek. Evde kalacak yine,annem de daha sık uğrayacak. Ufak bir telefon alacağım kendisine,şu tuşlu küçük olanlardan. Bizimşe haberleşecek. Benim üzerime olacak,dökümüne sürekli bakacağım internetten. Sevgilimde zaten evin yedeği vardı,ne olur ne olmaz diye vermişti annem. (Annemde bende sevgilime güveniyoruz,3 yıllık sevgilim 15 yıllık komşumuz.) Yetemediğimiz yerde,ulaşamadığımız zaman o arayacak ya da gidip kapıyı çalacak. Görümce olmayan görümcem ise ben arada sırada bakarım abla,okuldan dönüşte uğrarım yanına dedi. Bende şimdi ona bir bileklik alacağım,gpsli akıllo bilekliklerden. An an nerede olduğuna bakacağım kontrol edeceğim. Acil durumlarda hemen üstümüzde aile dostumuz var ona gidecek ya da karşıdaki komşumuza. Yani sağlam bir temel oluşturdum diye düşünüyorum. Umarım bunu koruyabiliriz,umarım o pislik kardeşime kafayı takmaz. Takmaz değil mi? :/
Bu arada yardım eden,parmaklarını yoran,çocuğundan işinden vakit ayırıp bana doğru yolu göstermek için yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. İyiki iyiki iyiki diyorum,iyiki varsınız.