Kardeşime kirilmakta haklimiyim

lxuxtti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
769
867
53
42
Merhaba,

Bizim araba bozuldu şimdilik tamirhanede.
Uzun zamandir kizlarla birşey yapmiyorduk ,kiz kardeşlerim ve yeğenlerim .
Bende buyrun bahcede zaman geçirelim dedim .
Kiz kardeşimde" abla,isterseniz pikniğe gidelim biraz evden çikmiş oluruz" dedi
Beni alaçağini konuştuk.

Piknik yeri bana daha uzak, yani kardeşim beni alaçak geldiği yoldan devam edecek ,max 25 dak.fazladan araba kullanimi.
Sonra çocuklarla okadar fazlan yol yapmak istemiyormuş.Benim otobüsle ona gelmemi istedi
Bozuldum, kirildim ama ses etmedim .
Elim de çanta dolu eşya ile otobüs durağina yürüdum 1km ,yani pikniğe gidiliyor eli boş gidemem ki.
Kendimce küstüm ,tavşan dağa küsmüş misali.

Madem öyle beni hiç düşünmüyor bende çocuklara daha az ilgilenirim .
Pişman oldum öyle düşündüğüme kiz salıncaktan düştü.
Gezerken de , keşke bahcede yapsaydik daha az stres olurdu benim için dedim
Oda bende seni düşündüğüm için dişari cikalim dedim ,böyle kimseye getir götür işin olmadi .
Nasil stres oldu ki ?
Eee..dolu çantayla durağa gitmek beni yordu biraz dedim .
Kardeşimde sende doldurmasaydin bu kadar, biliyordun otobüsle geleçeğin. Tamam bir daha kine bahcende yapariz çağirirsin dedi.

Biraz aramizda soğuk rüzgar esti eve giderkende arabada çocuklara bağirdi çok ses yapiyorlar diye.
Ben şimdi aliganlik mi yapiyorum çok mu pimpirikliyim.

Yolun 25 dk. Uzaması hem de çocuklarla size az mı geldi, ya çocuklarla yolculuk yapmadınız ya da rahatınıza çok düşkünsünüz ne var otobüse bindiyseniz yani abartıyorsunuz
Aramizda aslinda sadece 5 km var ,biraz trafik sikintili olduğu ićin .
Yani 5 km almak için 5 km geri dönmek için 25 dak.
Ablasi olarak bir kere alsa fazdan gitse cok mu .
Her gün her hafta her ay olan bir şey değil.
Ben onun yorulmasını istemezdim .

İkiniz de fazla nazlısınız.
Biriniz otobüse binmeyi atla deve yapmış. Diğeri de biraz fazla yol almayı.
Ama ikili ilişkileri en çok bozan şey direkt ilişki kurmamak bence. Açıkça elimde eşya olacak abla zor olur diyebilirsiniz. Triple laf sokmayla ilişki bozuluyor çünkü.
Yada otobüsle geleceğim eşya taşımayayım ben bir şey almam da diyebilirsiniz siz kardeşsiniz.
Küsmek trip atmak cidden çok beter huyla r

keşke açık açık konuşsaydınız o zaman kardeşsiniz ya hani gelip alacaksan gelirim yoksa bana gel deseydiniz ne var ki bunda

E piknik için evden bişeyler götürmeseydiniz, otobüse atlayıp kardeşinizin yanına gitseydiniz. Yol üzerinden bi market bi pastane görür beraber durup alırdınız. Şart mıydı evden taşımak ?

İkiniz de fazla nazlısınız.
Biriniz otobüse binmeyi atla deve yapmış. Diğeri de biraz fazla yol almayı.
Ama ikili ilişkileri en çok bozan şey direkt ilişki kurmamak bence. Açıkça elimde eşya olacak abla zor olur diyebilirsiniz. Triple laf sokmayla ilişki bozuluyor çünkü.
Yada otobüsle geleceğim eşya taşımayayım ben bir şey almam da diyebilirsiniz siz kardeşsiniz.
Küsmek trip atmak cidden çok beter huyla r
Haklisin
Bunu daha öğrenmeliyim

Açıkça birbirinize söyleseydinz, gelemeyecgim dediğin de o zaman ben elime birşey almayın, siz ayarlayin deseydiniz

Ortada bir iletişimsizlik var. Benim elim dolu olacak, otobüse binmem zor oluyor, beni alamayacaksan başka bir güne erteleyelim diyebilirdiniz en baştan. Bence kardeşinizin tavırları da yanlış, ben karşımdakine kendim gel ben seni alamam deseydim sonrasında seni düşündüm, senin için daha kolay olsun diye buraya geldik demezdim. Beraber bir plan yapılıyorsa da yolu 20 dakika uzatmak sorun olmamalı, arada 1 saatlik mesafe olsa tamam diyeceğim.

E piknik için evden bişeyler götürmeseydiniz, otobüse atlayıp kardeşinizin yanına gitseydiniz. Yol üzerinden bi market bi pastane görür beraber durup alırdınız. Şart mıydı evden taşımak ?
Haklisiniz ama a) durmazdi
B) almanyada malesef öyle imkanlar daha kisitli .
Market elbet ama nerde börek çörek anca bisküvi ve kek

Ortada bir iletişimsizlik var. Benim elim dolu olacak, otobüse binmem zor oluyor, beni alamayacaksan başka bir güne erteleyelim diyebilirdiniz en baştan. Bence kardeşinizin tavırları da yanlış, ben karşımdakine kendim gel ben seni alamam deseydim sonrasında seni düşündüm, senin için daha kolay olsun diye buraya geldik demezdim. Beraber bir plan yapılıyorsa da yolu 20 dakika uzatmak sorun olmamalı, arada 1 saatlik mesafe olsa tamam diyeceğim.
Ya baştan söyleseydi aynen ertelerdim a,ma ilk konuştuğumuzda tabii alirim dedi .
Kizlarda yeri planladı herkes ok.
Ondan sonra senin zaten biletin var buraya otobüsle gel beraber gidelim dedi.
Böyle olunca vaz geçemedim .

yani bizim millet hiç mi konuşmayı bilmiyor hiç mi iletişim kurmuyorsunuz arkadaş
kardeşim altında araba varken benim de elimde eşya varken otobüse bin diyecek dümdüz giderim(harika iletişim evet)
dalga mı geçiyosun gel al taşıyamam derim yani yoksa da gelmiyorum derim
bunu demeyip içten içe bilenmek ne bileyim ya
ayrıca anamı da arayıp kızını şikayet ederim :bicak:
durduk yere de kinleneceksiniz birbirinize
çok saçma

yani bizim millet hiç mi konuşmayı bilmiyor hiç mi iletişim kurmuyorsunuz arkadaş
kardeşim altında araba varken benim de elimde eşya varken otobüse bin diyecek dümdüz giderim(harika iletişim evet)
dalga mı geçiyosun gel al taşıyamam derim yani yoksa da gelmiyorum derim
bunu demeyip içten içe bilenmek ne bileyim ya
ayrıca anamı da arayıp kızını şikayet ederim :bicak:
durduk yere de kinleneceksiniz birbirinize
çok saçma
Ooo beni aldiye tuturaçağim he ..
Asil ozaman kavga çikardi .

Merhaba,

Beni alaçağini konuştuk.

Piknik yeri bana daha uzak, yani kardeşim beni alaçak geldiği yoldan devam edecek ,max 25 dak.fazladan araba kullanimi.
Sonra çocuklarla okadar fazlan yol yapmak istemiyormuş.Benim otobüsle ona gelmemi istedi
Elim de çanta dolu eşya ile otobüs durağina yürüdum 1km ,yani pikniğe gidiliyor eli boş gidemem ki.

Oda bende seni düşündüğüm için dişari cikalim dedim ,böyle kimseye getir götür işin olmadi .
Nasil stres oldu ki ?
Kardeşimde sende doldurmasaydin bu kadar, biliyordun otobüsle geleçeğin. Tamam bir daha kine bahcende yapariz çağirirsin dedi.

Biraz aramizda soğuk rüzgar esti eve giderkende arabada çocuklara bağirdi çok ses yapiyorlar diye.
Altında arabası olanlar genel olarak nazlanıyorlar biraz fazla gitmeye, bu yüzden kimseye demem beni şurdan al veya şuraya bırak diye. Sizi haklı buldum.

Merhaba,

Beni alaçağini konuştuk.

Nasil stres oldu ki ?

Bence haklısınız. Kardeş için 25 dakika yol da yapılır.

Arkadaslar cocukla yolculuk yapip yolu uzatmanin zorlugunu bilerek su yorumu yapiyorum. Elim kolum dolu olmasa da 5km lik yolu kardesim gelip beni alsin biraksin isterdim. Kardes yani bu hemde ayni yere gidilecek cocuklarda biraz sıkılıversin teyzeleri hatırına

Back
X