- 14 Eylül 2014
- 20.484
- 96.539
- 798
- Konu Sahibi Mihmandar_34
@elvanelvan88 gecmis konulari okumadim ama senin dedigin gibiyse yazik olmus kardesin arkadasina. ve daha demin kenmimle ilgili konu actim. iste hep bu uyanik insanlardan dolayi iyi niyetliler bunalimda
Allah kat ve kat fazla para kazandirsin kardesin arkadasi olan babaya. yazik üzüldüm. ben olsam gorusmem konu sahibinin kardesiyle. boyle arkadas olmaz. hic yoktan 1000-2000 bini gitmis demekki.
birde ilk okudugumda garantisi oldugunu algilayamadim. ben olsam garantiye verdigim telefon icin asla yeni telefon kabul etmezdim. en kötü eski telefonu hemen verirdim onlar istemeden
Ya normal bir insan o teklifi ettirmez. Aynı telefonu sıfırdan almışlar hemen eskisini teşekkür eder gönderirsin yada teşekkür eder tamir parasını alırsın. Ama amacın üzüm yemek değil bağcıyı çarpmaksa başka tabii.
Hala taksit ödüyorum neden vereyim diyor e adam da belki taksit ödüyor değil mi? Neden o adam taksit öderken eli boş da bu insanın iki telefonu birden oluyor.
Bunu bile görmüyor duymuyor. Bu kadar bencil olunmaz. Ben olsam utanırım cidden ya