Kardesıme yapılan haksızlık... Fıkır verır mısınız?

Fikrin değişti mi ? Kardeşine haksızlık yapılmadığını anladın mi ?
hayır. yalnızca eskı konularıma ıstınaden taraflı yorum yaptıklarını dusunuyorum. farkındaysan yorum bıle yapmıyorum, hepsı saldırdıgı ıcın.. gereklı yerlere sıkayet de edıldı zaten bazı kaba yorumlar.

hayır. yalnızca eskı konularıma ıstınaden taraflı yorum yaptıklarını dusunuyorum. farkındaysan yorum bıle yapmıyorum, hepsı saldırdıgı ıcın.. gereklı yerlere sıkayet de edıldı zaten bazı kaba yorumlar.
Ama istisnasız herkes sizi hatali buldu ?
Herkes mi eski konularında istinaden yorum yapıyor ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 89
benim de kardeşim yıllar önce ilk telefonunu düşürmüştü ekranı kırıldı 1 aylıktı daha,yeni telefon almışlar eskisini vermeniz gerek bencede.Belkide gerçekten ihtiyacı vardır babasının.

ahahaha cok ıyı, cıdden oyle aynı dedıgın gıbı! :rapci: K Kavimlergocu batmaz
İyide kimse sana kötü bişey demiyor ki eski telefonu verin konu kapansın kardeşiniz madur değil karşı taraf hata yüzünden dünya para ödemiş onunda bi telefonu olsun konuyu kapatın diyoruz haklı olan yönünüz nedir anlayamadım ki

Ne seni ne eski konumu hatırladım yorum yaparken.
Ve benim.gibi onlarca kişi bu şekilde yorum yaptı.
Gerçekten bu konuda çok haksizsiniz.

iyi de bu durumda konu sahibinin kardeşinin cebinden yine tamir parası çıkmış oluyor. ihtiyaçları varsa aldıkları telefonu iade edin ama tamir masrafını karşılamaları şartı ile.

Sizin tabirinizle saldıranlardan biri de benim, ne sizi ne de eski konularınızı bilirim.
Bu konu, hakkınızda o kadar malzeme veriyor ki, eski konularınıza inip profil analizi yapmaya gerek dahi yok.

Bende yeni telefon aldilarsa eskisini isteyebilirler diye dusunuyorum. Siz en iyisi yenisini verin ve muhattap olmayin garantiye yollarsiniz eskisini

Valla eski konularına 11-12. Sayfaya gelince meraktan baktım hatırladım sonra seni :olamaz:

Dostum haksızsınız, kardeşinin arkadaşı başta özür de dilemiş herkes dilenmemiş gibi yorumlamış ama 'özrü bile zoru zoruna diledi' demişsin konuda. Zoru zoruna kısmı da sizin hüsnü kuruntunuzdur muhtemelen.

Adamlar yeni telefon almışlar yahu daha ne tabi ki doğru olan eskisini vermeniz. Yanımda olmadı falan da ne ayrıca acil servise mi koşacaklardı el ele tutuşup. Kardeşinin arkadaşının başta zararı karşılamayı teklif etmesi daha doğruydu onun hatası da bu. Sonuçta zararı fazlasıyla karşılamışlar mı evet, ee ortada haksızlık mı var bu durumda?

Bence eski telefonu vermeyin tabi ki, ardından gururum kırıldı hem ben sizden böyle bişey istemedim diye çıngar çıkarıp araya kaynatın yenisinin de üstüne yatın. Az para mı canım bir telefon bu zamanda, bedavası varken kaçırılır mı.

Yani sanırım böyle bir cevap istiyorsunuz diye yazdım.

Ben küçükken ilk okul öğretmenimiz de böyle davranırdı mesela bir öğrenci başka bir öğrencinin suluğunu mu kırdı? Kıran öğrenciye o suluğu verirdi " al yavrum bu senin oldu sen de arkadaşına yenisini getireceksin" derdi
Ben bu anlayışla büyüdüm çocuklarımı da bu şekilde yetiştirdim ve bence doğru olan budur
Neden kabul etmiyorsunuz anlamadım

Bence yeni telefonu geri verin. Tamir icin fazla ödediyseniz tamir parasini isteyin ya da istemeyin bosver gitsin

Aslında başında iyilik yapmayı bilmiyorlar diye düşünmüştüm ama eski telefonla yenisi aynıymış bilemedim yani yine de ben böyle birşey yapmazdım ne olursa olsun istemezdim, sonuçta o hale getiren arkadaşı o zaman tamir ücretini karşılasa idi hani yeni telefon alınca "getir bakayım eskiyi" deme hakkını yine de bulmamaları lazım nerden geliyo bu samimiyet o ki telefon alacak kendine alsın bence hoş değil. Bi incelik yapalım demişler onu da becerememişler gibi olmuş sanki

Son düzenleme:
Back
X