- 26 Mart 2007
- 269
- 71
- 298
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Yeni tlf da aynı ise bir sakınca göremedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı ya sagol canım benım cok acıksozlusunNe seni ne eski konumu hatırladım yorum yaparken.
Ve benim.gibi onlarca kişi bu şekilde yorum yaptı.
Gerçekten bu konuda çok haksizsiniz.
sıkıntı da burda zaten, bızım arkadas uzuntu duymadıgı ıcın burdakı herkes mahcup oldugundan dolayı -benı lekelemek ıcın- tavrını bellı etmedıgını soyledı.. sankı ben degıl de onlar tanıyor arkadasıBnmde başıma geldi arkadsim istemeden düşürdü telimi cok uzuldu wer yaptiriyim bnm hatam dedi
Yaptirdi da sagolsun ama bn parasini geri odedim
Cunku bile istiye yapmadi
Üzüntüsünü cok belli etti
Bnce onlarin aldigi teli geri iade edin
Yuzsuz bide diger teli mi istemis
hadı ya sagol canım benım cok acıksozlusun
sıkıntı da burda zaten, bızım arkadas uzuntu duymadıgı ıcın burdakı herkes mahcup oldugundan dolayı -benı lekelemek ıcın- tavrını bellı etmedıgını soyledı.. sankı ben degıl de onlar tanıyor arkadasıayrıyeten bız telefon da talep etmedık cat dıye getırmısler sormadan etmeden. tam bır yuzsuzluk ornegı bu aıle bır de gerı ıstıyor eskı telefonu. dur bakalım bır tamırden alalım da... bu ne acele derler adama...
sıkıntı da burda zaten, bızım arkadas uzuntu duymadıgı ıcın burdakı herkes mahcup oldugundan dolayı -benı lekelemek ıcın- tavrını bellı etmedıgını soyledı.. sankı ben degıl de onlar tanıyor arkadasıayrıyeten bız telefon da talep etmedık cat dıye getırmısler sormadan etmeden. tam bır yuzsuzluk ornegı bu aıle bır de gerı ıstıyor eskı telefonu. dur bakalım bır tamırden alalım da... bu ne acele derler adama...
Telefon talep etmedik cat diye getirmişler demişsiniz de merak ettim alın diye silah da dayadılar mı? Yapılan bu büyük inceliğe bile sanki kötü bir şey yapmışlar gıbı konusuyorsunuz. Almasaydınız. Duramadınız mı? O kadar para vermişler istesinler bi zahmet. Siz o kadar taksit öderken tamirde yanımızda olunmadı diyorsunuz da onlar eskisini verirsiniz deyince mi kabahat?sıkıntı da burda zaten, bızım arkadas uzuntu duymadıgı ıcın burdakı herkes mahcup oldugundan dolayı -benı lekelemek ıcın- tavrını bellı etmedıgını soyledı.. sankı ben degıl de onlar tanıyor arkadasıayrıyeten bız telefon da talep etmedık cat dıye getırmısler sormadan etmeden. tam bır yuzsuzluk ornegı bu aıle bır de gerı ıstıyor eskı telefonu. dur bakalım bır tamırden alalım da... bu ne acele derler adama...
tamır parası ya da telefon degıldı bızım derdımız hanımefendı. derdımız uzuntusunu bıraz olsun bellı etsın ve bu ıslerle kostururken yanımızda olması ıdı.. telefon alacagız fılan da demedıler, deselerdı kardesım zaten ıstemedıgını belırtırdı. bız o kadar gurursuz ınsanlar degılız. yanımızda olması yeterlı. kardesım kargo ıle yenı telefonu gonderecek zaten.Izin isteyip mi almaları gerekirdi ?
Neden kabul ettiniz o zaman ? Şimdi bir güzel kullanıyorsunuz ama değil mi ?
Ee söyleyin onlar gidip alsın tamirden , tamir parasını dert ettiyseniz ?
tamır parası ya da telefon degıldı bızım derdımız hanımefendı. derdımız uzuntusunu bıraz olsun bellı etsın ve bu ıslerle kostururken yanımızda olması ıdı.. telefon alacagız fılan da demedıler, deselerdı kardesım zaten ıstemedıgını belırtırdı. bız o kadar gurursuz ınsanlar degılız. yanımızda olması yeterlı. kardesım kargo ıle yenı telefonu gonderecek zaten.
Aynen oyle yapacagiz.. Pzt gunu kargoya teslim edilecek yeni telefon. Bu durumda kardesim kullanmiyor bile zaten.O zaman yeni telefonu onlara geri iade edip diyeceksinizki biz sizden ilgi alaka bekliyorduk telefon beklemiyorduk bizi yanlış anladınız diyip teşekkür edeceksiniz.
Biz uc bes gun degil; 1aydan beridir telefonsuz kaldik hanimefendi.. Ayni seyler degil.Millet trafikte kaza yapıyor da kaskon var mı diye birbirilerine sorup sağlık olsun deyip el sıkışıp ayrılıyor. Üç beş gün araba kaskodayken arabasız da kalıyor. Ne abarttınız yanımızda olunmadı derken.