- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
- Konu Sahibi Kafam-karisik
-
Ayni sehirde degilm ayrica oldugum surectede hamile oldugum icin yardimci olamiyorumBen olsam kendim çalıştırırdım.
Yani gereksiz bir sey olsa olmasada olur ama bu onemli gelwcwgi icinKendi maaşımdan verirdim. Sonuçta okul ile ilgili önemli bir konu.
Degil mi ya kendi dusunsede bni boyle zor durumda birakmasa keske ama dusunmuyor yada isine gelmiyorBahsettiğiniz rakam 1 aylık maaşınızdan biraz fazla. Meslek dersi öğretmeniyseniz daha fazla bile kazanıyorsundur. Kocanı ikna etmeye çalışma. Bunu kendiliğinden düşünmeyen insanı ikna edemezsin. Ben veriyorum bunu onlara borçluyum. Bu kadar..
Yani mesela bu sene tatile gidecektik hamile olunca gidemedik sanki tatile gitmis gibi saysak bile odenir para ama esime nasil anlatacam bilemiyorumTaksitle odeyebilirsiniz. Ayda mesela 400 lirayi kendinize harciyormussunuz gibi dusunun. Kendinize bisey almak yerine kardesinize yardimci olursunuz.
Haklısınız. Eşinizle açık ve net olarak konuşun eğer sizi zorlamayacaksa bir maaşımı kardeşime ayırmak istiyorum, ailem eğitimim için bana harcadı benim de kardeşime destek olmam lazım. Diye konuşabilirsiniz. Net olun, laf arasında demeyin.Yani gereksiz bir sey olsa olmasada olur ama bu onemli gelwcwgi icin
Insallah ya cok saolun bu konularida konusmayi hic beceremem sanki borc istiyorum gibi gelir ama dediginiz gibi acik ve net olmak en iyisi sankiHaklısınız. Eşinizle açık ve net olarak konuşun eğer sizi zorlamayacaksa bir maaşımı kardeşime ayırmak istiyorum, ailem eğitimim için bana harcadı benim de kardeşime destek olmam lazım. Diye konuşabilirsiniz. Net olun, laf arasında demeyin.
Nakit zorlarsa taksit ödeme imkanı varsa öyle de yapabilirsiniz. İnşallah kardeşiniz güzel bir yer kazanır
Bence cok da bisey anlatmak zorunda degilsiniz. Sonucta siz de calisiyorsunuz ve paranizi harcarken izin almaniz ya da cekinmeniz ne kadar dogru olur ki? Tamam ev hesabi ortak olur, borc ortak olur ama kendi istediginiz icin bisey yapacaksiniz. Istedigimiz seyleri yapamayacaksak neden calisalim ki?Yani mesela bu sene tatile gidecektik hamile olunca gidemedik sanki tatile gitmis gibi saysak bile odenir para ama esime nasil anlatacam bilemiyorum
Neden borç gibi olsun? Çalışmasanız hadi neyse ama sizin paranız.Insallah ya cok saolun bu konularida konusmayi hic beceremem sanki borc istiyorum gibi gelir ama dediginiz gibi acik ve net olmak en iyisi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?