Kardesimi etut merkezine yazdirmak istiyorum ama...

Eşinle tekrar konuş okullar başlıyor seninde onayını almak benim için önemli. Bir sene için bu parayı verebiliriz böylece bende vicdanen çok rahatlamış olurum. Etüt merkezlerine birlikte bakalım beraber daha iyi anlarız de.

Valla şimdi burda konu eşim benden onay almadan görümcemi dersaneye yazdırdı olsa. Herkes evin parasını sana sormadan Nasıl harcar böyle bi kararı tek veremez der. Konu kadın olunca eşinin karışmaya Hakkı yok oluyor hayret ediyorum

ben kardeşimi geç kuzenimi etüt merkezine yazdırdım kendim veriyorum parayı her ay eş nişanlı sevgili kimseye söz hakkı vermem bu konuda. önce can sonra canan..

Iste bnde o yonleri dusundugumden bu konunun sorun olmadan cozulmesini istiyorum cunku onunda bna sormadan ve ikimizin karari olmadan bir sey yapmasini istemem nyseki sorunsuz cozuldu sayilir en azindan hem vicdanim rahat hemde esimle aram kotu degil

düzgünce konuşup rızasını almaya çalışın.

hemen herkes benim param de ver gtsin diye gazı yüklemiş ama aynısını erkek tarafı yapıyo olsa delik deşik ederdik burda.

birazını aileniz birazını siz verin.

Bu konuda benim bakış açım çok nettir.
Sonuçta aileniz size emek harcamış ve size harcanan her zerrede kardeşinizin de hakkı var.
Belki aileniz çekinir söyleyemez ama siz eşinize bu konuda çok kesin bir dille kardeşinizin taksitlerini ödeyeceğinizi söylemelisiniz,bunu ailenize borçlusunuz(manevi olarak)
Eğer etüt merkezine yazdırmazsanız ve kardeşiniz de istediği hayal ettiği bölümü kazanamazsa bu yükün altında ezilirsiniz,ben olsam ezilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…