- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.367
- 498
Ablacim bu isler forumdan kardesimi evlendirmek istiyorum seklinde konu acarak olur mu ?Niye siz kendinizi buraya düşmüş mü görüyorsunuz siz de burdasınız. İşte burayı tam olarak kadınların birbirine yardımcı olacağı dertleriyle dalga geçmeyeceği bi yer olarak düşünmüştüm ama sizler düşülecek farklı bi yer olarak düşünmüşsünüz
Haklısınız böyle olmayacağını elbette biliyorum ama o kendini bu durumdan dolayı öyle çaresiz görüyır ki siz bulun birisini diyor . Neyse boşverin olcak iş değil zaten sadece ablacım diye güzelce cvp yazdığınız için sizi kırmamışdır umarım diye yazmak istedim Diğer yorumları okudum da herkes çok kırıcı .Ablacim bu isler forumdan kardesimi evlendirmek istiyorum seklinde konu acarak olur mu ?
Vucudunda catlaklar vs var diyorsun..Gucu yerinde diyorsun..
Yahu insan bu satilik arac degil ki 2 ozelligini yazarak kismet bulasin.
Belki de o begenmeyecek senin buldugunu ?
Mantikli degil yani.
Bulent Ersoy bile Cem Adler gibi birini bulduguna gore illaki kardesin de bulur.Haklısınız böyle olmayacağını elbette biliyorum ama o kendini bu durumdan dolayı öyle çaresiz görüyır ki siz bulun birisini diyor . Neyse boşverin olcak iş değil zaten sadece ablacım diye güzelce cvp yazdığınız için sizi kırmamışdır umarım diye yazmak istedim Diğer yorumları okudum da herkes çok kırıcı .
Merhaba öncelikle umarım beni ciddiye alıp yazmışsınızdır. Kardeşim erkek bunu belirtmek isterim bi çok kişi cinsiyetini anlamadık demiş o yüzden belirteyim dedim. Kardeşimi evlendirmek şsyiyırum demem de yanlış bi tabir olmuş aslında evlenmeyi o çok istiyor ama malum sebebten kendine güveni yok . Ama kardeşinizle tanıştırırsak belki arkadaş olup bu sorunu aşabilirler beraber . Eğer cidiyseniz bana tekrar yazın lütfen ben kendimi size açık açık tanıtırımBenimde bir kardeşim var 1989 doğumlu işinde gücünde nerelisiniz bi görüştürsek olur belki
Tanımadığınız bilmediğiniz insanlarla görüşecek misiniz gerçektenMerhaba öncelikle umarım beni ciddiye alıp yazmışsınızdır. Kardeşim erkek bunu belirtmek isterim bi çok kişi cinsiyetini anlamadık demiş o yüzden belirteyim dedim. Kardeşimi evlendirmek şsyiyırum demem de yanlış bi tabir olmuş aslında evlenmeyi o çok istiyor ama malum sebebten kendine güveni yok . Ama kardeşinizle tanıştırırsak belki arkadaş olup bu sorunu aşabilirler beraber . Eğer cidiyseniz bana tekrar yazın lütfen ben kendimi size açık açık tanıtırım
Erkeklerde de çatlak oluyor muyduKardeşinizin hayatına bu denli karışmayın. O zamanda üzülmemiş olursunuz onun adına.
Nasibi onu gelir bulur zaten burada bir kız bulmak düşüncesi bile çok SAÇMA.
Belkide kızı kendinize bulacaksınız.. Yanlış site arkadaşlık sitesi değil burası tusubasa abi
Belki nasibi buradan cikacakTanımadığınız bilmediğiniz insanlarla görüşecek misiniz gerçekten
Niye olmasinErkeklerde de çatlak oluyor muyduilk kez duydum.
Elbette hayırlısı ama insan bazen öyle bi noktaya geliyor ki... buranın evlilik sitesi olmadığının dafarkındayım ama kadınların dertleştiği bi site diye ve bi kaç kişi çatlak problemin den bahsedince öyle bi cesaret geldi. En azından düşüncelerinizi öğrenirim diye yazdım. Teşekkür ederim bi çok kişi gibi kırıcı olmadığınız için.Herkesin bir kısmeti var bir yerlerde az sabırlı olun hayırlısı ise olsun deyin bekleyin ne bu telaş
Herkes evlenecek diye bir kaide yok ki
Çatlak herkeste olabilecek bir sorun bende de var, olmasa iyi ama dert edilecek depresyona girilecek bir konu değil.Elbette hayırlısı ama insan bazen öyle bi noktaya geliyor ki... buranın evlilik sitesi olmadığının dafarkındayım ama kadınların dertleştiği bi site diye ve bi kaç kişi çatlak problemin den bahsedince öyle bi cesaret geldi. En azından düşüncelerinizi öğrenirim diye yazdım. Teşekkür ederim bi çok kişi gibi kırıcı olmadığınız için.
Gerçek zannettim bir anBelki nasibi buradan cikacakBilemiyoruz ki?Eksiden tanışıp evlenenler var , kk dan neden olmasın ki ?
Şaka tabiki de...
İnsan olduklarını biliyorum.Kadınlarda olan her şey erkeklerde de mi oluyor.Niye olmasinonlar insan degil
Mibizler genelde kendimizde kusur bulmaktan karsidakine bakmadigimiz icin tuhaf geliyor
Catlakİnsan olduklarını biliyorum.Kadınlarda olan her şey erkeklerde de mi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?