- 10 Nisan 2014
- 42.686
- 114.175
- 798
hangi üye acaba?ayy çok heyecanlııııııııSanırım aradığını buldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi üye acaba?ayy çok heyecanlııııııııSanırım aradığını buldu![]()
Umutsuz mu acaba dedim de profili kısıtlı göremiyorum.hangi üye acaba?ayy çok heyecanlıııııııı![]()
![]()
Ahahah aradığım görsel bu ne eksik ne fazla
mario da bayağı hoş adammış ama bakkkkAhahah aradığım görsel bu ne eksik ne fazla![]()
Sen şövalye peşinde koşarsın ama kurtarmaya tesisatçı Mario gelirmario da bayağı hoş adammış ama bakkkk![]()
Müge Anlı'yı izliyor musunuz? Safiye'yi dolandiram türkücüyle ilk yayından sonra sevgili olan/takılan kadinlar varmis. Insanlar bazen dolandırılmak istiyor galiba.İnsanlar beni çok şaşırtıyor![]()
Benim aklıma bambaşka bir yer gelmişti aslındaKalpteki kırık değil mi
Arayanı anladım da anında atlayanlar kim acabaİnsanlar beni çok şaşırtıyor![]()
BDV de bazı okuduğum konularda bundan daha fazla şaşıramam heralde diyorum. Bu gün de sayenizde daha da fazla şaşırdım çok şükürAllah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Evlenince ne oluyor ?Allah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Ben iyi niyetli düşünüyorum, kafadan çatlaktır oBenim aklıma bambaşka bir yer gelmişti aslındaÇatlak olabilecek bir sürü her var vucutta bakalım hangimizin tahmini tutacak
![]()
Başka bir konuda çatlak sorununu yazmışsın kardeşine değil kendine arıyorsun bence kocayıAllah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Canlı yayında aradılar, hatta birisini Müge cevaplamıştı "Neden arıyorsun, dolandırılacak evin mi var?" gibi bir şey demiştiMüge Anlı'yı izliyor musunuz? Safiye'yi dolandiram türkücüyle ilk yayından sonra sevgili olan/takılan kadinlar varmis. Insanlar bazen dolandırılmak istiyor galiba.
Doğru bak bu da olabilir.Ben iyi niyetli düşünüyorum, kafadan çatlaktır o![]()
Evet, bazilarini anlamak zor. Sosyolojik/psikolojik aciklamalari vardir elbet.Canlı yayında aradılar, hatta birisini Müge cevaplamıştı "Neden arıyorsun, dolandırılacak evin mi var?" gibi bir şey demişti![]()
Kimse kendi çıksın ortaya bizi yormasınhangi üye acaba?ayy çok heyecanlıııııııı![]()
![]()