- 10 Nisan 2014
- 42.686
- 114.175
- 798
çıkarsa söz aramızda para toplayıp altın alacağız düğününeeKimse kendi çıksın ortaya bizi yormasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkarsa söz aramızda para toplayıp altın alacağız düğününeeKimse kendi çıksın ortaya bizi yormasın![]()
Kardeşiniz kendi bulsun..sizin sosyal medyadan forumdan bulduğunuz biriyle mi evlenecekAllah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Hahaa altın bu kadar uçmuşken çıkabilir herançıkarsa söz aramızda para toplayıp altın alacağız düğününee![]()
İzlemiyorum da sosyal medyada duydum bir şeylerMüge Anlı'yı izliyor musunuz? Safiye'yi dolandiram türkücüyle ilk yayından sonra sevgili olan/takılan kadinlar varmis. Insanlar bazen dolandırılmak istiyor galiba.
Yani buraya kadar dustum diyorsun.. :)Allah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
ben alirdim ama kardesimi evlendirmek istiyorum diyen bir gorumcem olacagi icin kabul etmemeye karar verdim
yarin oburgun boşan dersiniz adam beni boşar falan çatlaklarinida alir gider kahrolurum.
çatlak çok önemli ben mesela tıfıl ve tıknazım ama olsun çatlağim yokçatlaklar
Bu gidişle bulamayacak kimse
düşülecek bir yerrrYani buraya kadar dustum diyorsun.. :)
Burayi tam olarak nasil goruyorsunuz ki :)
Evet ve boşanma asamasindayim yazmistiniz duzenlemissinizHayır sacmaladnZ gerçekten
Kardesine talibim canisiAllah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
çatlak nerde vücudundamı yoksa kafadamı:)))Allah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Cinsiyet vermemişsiniz belki talip olacaktımAllah rızası için ciddi düşünen lütfen bana ulaşsın kardesimin tek problemi vücudunda olan çatlaklar sırf bu yüzden beğenilmeyeceğini düşünüyor ama evlenip yuva kurmayı da çok istiyor. Tipi ,işi gücü yerinde . Çaresiz hissetmesem burdan yazmazdım
Kardeşimin varvallaha mı?bir erkeğin nasıl çatlakları oluyor pekii?![]()
![]()
Önemli olan kafadan çatlak olmamakBen varımama benimde çatlaklarım var.