• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimi ihbar etmeli miyim

Yalvariyorum bebegi kurtardik diyin Allah askina. Eger hala ihbar edemediyseniz ben halledecehim bana isim sehir adres verin bebegi alalim
İhbar ettik bebeği aldılar çok büyük ihtimalle. O zamandır yok. Akıbetini bilmiyorum ama yanlarında değil çocuk çok şükür

bencede e devlette bağlı olduğunuz polis memuru var. onu arayıp durumu anlatın. bilgi alana kadar isminizi vermeyin. ya da sallayın isminizi ilk aradığınızda. gizli şikayet edip edemediğinizi sorun.

Özelden at bilgileri arkadaşım amir söyleyim araması varsa zaten sistemde görür hallederler , sisteme de araması vardı evine bakıldı die geçerler .

Sosyal hizmetler müdürlüğünde çalışan arkadaşım var. Benzer bir olay komşumuz da olmuştu. Adam madde bağımlısı karısı bırakmış gitmiş bebekle yaşıyor bebeği içip içip dövüyordu kimse bişey yapamıyordu şiddet eğilimli ona sormuştum bunu ihbar etmek istiyorum ismim verilir mi. Kesinlikle verilmez rahat rahat ihbar edersin hemen gelirler demişti . Bir yakınınıza ihbar ettirin çok korkuyorsanız. Kimin ihbar ettiğini söyleyeceklerni de sanmıyorum
Bebeği dövüyor muydu pislikk...naptiniz ihbar ettiniz mi bebek noldu

Özelden at bilgileri arkadaşım amir söyleyim araması varsa zaten sistemde görür hallederler , sisteme de araması vardı evine bakıldı die geçerler .
Yazdıklarınız çok tehlikeli, arkadaşınız gbt sorgulama yaptığında şahsın aranması çıkacak peki şahsı teslim etmediğinde sormayacaklar mı sen bu adamı neye göre sorguladın yada sorguladın aranması var adamı niye yakalamadın diye. Polis öyle kafasına göre kimsenin bilgilerine bakamaz.

Allah yardımcınız olsun.
Evlatla, kardeşle sınanmak çok zor. Atsan atılmıyor satsan satılmıyor.
Bilgim yok konunuz üsstte kalsın diye yorum yazdım.

Yazdıklarınız çok tehlikeli, arkadaşınız gbt sorgulama yaptığında şahsın aranması çıkacak peki şahsı teslim etmediğinde sormayacaklar mı sen bu adamı neye göre sorguladın yada sorguladın aranması var adamı niye yakalamadın diye. Polis öyle kafasına göre kimsenin bilgilerine bakamaz.
Ben gbt sorgulasın demedim ki adres bilgilerini atıcak bağlı olduğu karakola bilgi versin manasında dedim zaten araması varsa şahsın evde olduğu bilgisiyle gider alırlar ihbar edenın kim olduğu konusunda korkusu kalmasın konu sahıbının die yani D

hangi şehirde yaşadıklarını bile bilmiyorum ki burdaki adam nası oradakini gitsin alsın

Allah rızası için bu ramazan gününde bana bir yol gösterin yaklaşık bir yıldır A-m denilen maddeyi kullanıyor hakkında yakalama kararı var adam yaralama ve silah taşıma ve uyuşturucu kullanmadan hayatı bize zindan etti telefonlarımızı çalıyor evden para götürüyor sürekli içiyor hakaret küfür ben ihbar etmek istiyorum adım görünür mü beni söylerler mi biliyorsunuz adalet sistemimizi bir de az bir zaman yatıp çıksa benim ihbar ettiğimi duysa beni öldürür anne babam çok sor durumda yollarda düşüp kalıyor çok utanıyoruz tedavi asla istemiyor gücümüz yetmiyor daha 22 yaşında
Vallahi tam sikayet etmelik bi kardes ama bildigim kadariyla sikayetcinin acik adresine kadar karsiya bilgi gidiyor.

Ancak aile ici siddet vakasinda belki baska bir durum olabilir, bunu karakola gidip danismalisiniz

Allah rızası için bu ramazan gününde bana bir yol gösterin yaklaşık bir yıldır A-m denilen maddeyi kullanıyor hakkında yakalama kararı var adam yaralama ve silah taşıma ve uyuşturucu kullanmadan hayatı bize zindan etti telefonlarımızı çalıyor evden para götürüyor sürekli içiyor hakaret küfür ben ihbar etmek istiyorum adım görünür mü beni söylerler mi biliyorsunuz adalet sistemimizi bir de az bir zaman yatıp çıksa benim ihbar ettiğimi duysa beni öldürür anne babam çok sor durumda yollarda düşüp kalıyor çok utanıyoruz tedavi asla istemiyor gücümüz yetmiyor daha 22 yaşında
UYUMA adlı bakanlığın uygulamasından isimsiz ihbar da bulunabilirsiniz

satıcı değilse hapse girmiyor diye biliyorum
ankesörlü telefondan arayın ihbar edin
ve kimliğimi gizli tutmak istiyorum deyin
ama kullanım o kadar yaygın ki
poliste çok uğraşmak istemiyor anladığım kadarıyla

Uyuşturucu içim AMETEM'e yatırırlar ama diğer suçlardan hapse girebilir yine bilmiyorum.
yatırmazlar
daha ilk kez uyuşturucu kullanma durumu var (kayıtlı olarak) - anladığım kadarıyla
bunun 5 sene dava ertelemesi var, bilmem nesi var. tüm bu süreçler ve seneler geçip denetimli serbestliğini filan ihlal edecek de zorla tedaviye daha o zaman sıra gelecek...adamı daha arayıp bulup 1. kez yakalamış değiller. denetimli serbestlik vermiş değiller ki ihlal etsin...zaten kaç kişiyi tedaviye gönderip kaç kişiyi cidden takip ediyor kolluk emin değilim.

adam yaralama ve silah taşıma ve uyuşturucu kullanmadan aranıyormuş
uyuşturucu kullanmanın zaten süreçleri uzun kolay kolay bi yatarı yok, satması lazım
adam yaralama şayet basit yaralama ise 6 aydan az alır onun da yatarı yok. basit değilse yatacak ceza alabilir.
bi ruhsatsız silah taşımanın şayet para cezasına çevrilmezse normalde 1 yıldan fazla cezası var, belki oradan yatar + başka suçlardan yatmasa bile bir ceza alması bu suçtan yatacak şekilde ceza almasını kolaylaştırabilir.
polis ile de anlaşma yapın ilk önce. tüm bilgileriniz saklı kalacak ve can güvenliğinizi tehlikeye atarak bu ihbarı yapacağınızı açık ve net bildirin. kamera ile video çekimi ile verilen sözü bir şekilde garantileyin. polisler için de caydırıcı olur bu.
ülkemizde böyle bir protokol yok
FBI sorgusu mu bu, neyle kimin pazarlığını anlaşmasını yapıyorsunuz...

zaten isimsiz ihbarda bulunabilir.

yatırmazlar
daha ilk kez uyuşturucu kullanma durumu var (kayıtlı olarak) - anladığım kadarıyla
bunun 5 sene dava ertelemesi var, bilmem nesi var. tüm bu süreçler ve seneler geçip denetimli serbestliğini filan ihlal edecek de zorla tedaviye daha o zaman sıra gelecek...adamı daha arayıp bulup 1. kez yakalamış değiller. denetimli serbestlik vermiş değiller ki ihlal etsin...zaten kaç kişiyi tedaviye gönderip kaç kişiyi cidden takip ediyor kolluk emin değilim.

adam yaralama ve silah taşıma ve uyuşturucu kullanmadan aranıyormuş
uyuşturucu kullanmanın zaten süreçleri uzun kolay kolay bi yatarı yok, satması lazım
adam yaralama şayet basit yaralama ise 6 aydan az alır onun da yatarı yok. basit değilse yatacak ceza alabilir.
bi ruhsatsız silah taşımanın şayet para cezasına çevrilmezse normalde 1 yıldan fazla cezası var, belki oradan yatar + başka suçlardan yatmasa bile bir ceza alması bu suçtan yatacak şekilde ceza almasını kolaylaştırabilir.

ülkemizde böyle bir protokol yok
FBI sorgusu mu bu, neyle kimin pazarlığını anlaşmasını yapıyorsunuz...

zaten isimsiz ihbarda bulunabilir.
hak verilmez,alınır. twitter'da bir aile mağdur edilişlerini haykırıyordu. şahit olmadıkları davada şahit diyen polisler yüzünden. hala daha sonuca ulaşamadı en son baktığımda olay. tüm polisler kahraman değil. baştan belirtme gerek ve ülkemizde duygu sömürüsü de her yerde işler.

Back
X