• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimi ihbar etmeli miyim

Sosyal hizmetler müdürlüğünde çalışan arkadaşım var. Benzer bir olay komşumuz da olmuştu. Adam madde bağımlısı karısı bırakmış gitmiş bebekle yaşıyor bebeği içip içip dövüyordu kimse bişey yapamıyordu şiddet eğilimli ona sormuştum bunu ihbar etmek istiyorum ismim verilir mi. Kesinlikle verilmez rahat rahat ihbar edersin hemen gelirler demişti . Bir yakınınıza ihbar ettirin çok korkuyorsanız. Kimin ihbar ettiğini söyleyeceklerni de sanmıyorum
Siz ihbar ettiniz mi bebecik kurtuldu mu adamdan.
Kalbim çok ağrıdı gözümde canlandi

Sıkıntı orda zaten😥 alıcaklar 2-3 gün sonra saldıktan sonra tutturcak beni kim ihbar etti..
Çok doğru Allah yardımcınız olsun ne diyeyim adalet diye bir şey yok ceza sistemimiz çok yetersiz

İhbar edin tabii ki. Haberlerde görüyorum. Kişi polis taradındsn aranıyor veya bir dolu sabıkası var ama sokakta. Neden sokakta diye kendi kendime söylenirim. Vicdanınızla mantığınız arasında kalmışsınız belli

Çok doğru Allah yardımcınız olsun ne diyeyim adalet diye bir şey yok ceza sistemimiz çok yetersiz
Konu sahibi ben değilim yorum yaptı ama walla allah yardımcıları olsun şimdi kudurur durur beni kim içeri attırdı ben öyle hissediyorum malesef. Bence kesici ve delici aletleri kaldırsınlar ortalıktan. Hatta başka yere sığınsınlar çünkü güvende değiller. Keşke tamamen başka yere gitme şansları olsa başa çıkılmaz rabbim tez vakitte kurtarsın. Keşke mucize olsa da şu illet meydandan kalksa🥹 üç kuruş için çoluk çocuğu zehirliyorlar ..

Bir tanıdığımızın oğlu da uyuşturucu bağımlısıydı hem temin edip hem kullañıyormuş çok umursamadılar ailesinden sadece birisi uğraştı uzaklaştırma vs aldı.şikayet etti.Bu sefer onlara düşman oldu sonra ne yaşandı bitti bilmiyoruz ölmüş. Ama dikkatli olun size zarar verebilir çünkü öldüğü gün ailesini de öldürmek istemiş ama kendisine bir şeyler yapmış sadece

keşke aileler kendi içlerinde halletse böyle durumlarda. kimse abin öldü diye üzülmez sanıyorum. otopsi yapacak halleri de yok keşe.
Yüksek doz alsa ölür zaten çok anladığım bir şey değil ama bu tür maddeler yüksek doz alındığında öldürmüyor mu kendinden geçince yüksek dozdan öldü bitti dersin ama işte vicdan azabı ne kadar kötü olursa olsun evlat abi çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın

keşke aileler kendi içlerinde halletse böyle durumlarda. kimse abin öldü diye üzülmez sanıyorum. otopsi yapacak halleri de yok keşe.
Birisi kasten adam öldürme suçuyla ağırlaştırılmış müebbet alsın yani. Amel defterine de cinayet yazılsın.

İhbar etmişler zaten zor durum sokaktaki insanlara da bu maddenin etkisinde olmadık şeyler yapabilirler birinin çocuğuna Allah korusun bu maddenin etkisindeki biri birşey yapsa ona kimse acımaz zaten bazen ailelerde dua ediyor ölsede kurtulsak diye acı fakat gerçek kurtulmak zor böyle alışkanlıklardan diyecek bişey yok kendi ailesinin bile can güvenliği yok o kafayla herşeyi yapar.

Mesaj silmek yasak olduğu için önceki mesajıma dokunmayacağım. Belki siteden de atarlar, hayırlısı artık. Sizi tanımak güzeldi.

Kusura bakmayın, masum birilerinin kılına zarar gelmesindense onu yetiştiren anne babanın sorumluluk alması gerektiğini düşünüyorum. Semih Çelik vakasında gördük. Babası başkasının çocuğundan bahseder gibi oğlundan bahsediyordu. Resmen oturmuş izlemişler.

112 yi arayıp adres ve konu bilgisi verin bilgileriniz gizli kalır çekiniyorsanız emniyet ile görüşürken bilgilerinizin gizli kalmasını talep edin vaka ekranınızı kilitlerler. Kardeşi olduğunuzu söylemenize gerek yok burada yazdığınız gibi konuyu anlatın açık adres verin yeterli.

Allah rızası için bu ramazan gününde bana bir yol gösterin yaklaşık bir yıldır A-m denilen maddeyi kullanıyor hakkında yakalama kararı var adam yaralama ve silah taşıma ve uyuşturucu kullanmadan hayatı bize zindan etti telefonlarımızı çalıyor evden para götürüyor sürekli içiyor hakaret küfür ben ihbar etmek istiyorum adım görünür mü beni söylerler mi biliyorsunuz adalet sistemimizi bir de az bir zaman yatıp çıksa benim ihbar ettiğimi duysa beni öldürür anne babam çok sor durumda yollarda düşüp kalıyor çok utanıyoruz tedavi asla istemiyor gücümüz yetmiyor daha 22 yaşında
kardeşinizin yardıma ihtiyacı var. tuttuğu yollar çok yanlış ve ihbar ederek hayatını kurtarmalısınız ilk önce. polis ile de anlaşma yapın ilk önce. tüm bilgileriniz saklı kalacak ve can güvenliğinizi tehlikeye atarak bu ihbarı yapacağınızı açık ve net bildirin. kamera ile video çekimi ile verilen sözü bir şekilde garantileyin. polisler için de caydırıcı olur bu.

hem kardeşiniz, aileniz ve siz kurtulabilirsiniz bu şekilde. ortalık çok karışık.başarılar

Sosyal hizmetler müdürlüğünde çalışan arkadaşım var. Benzer bir olay komşumuz da olmuştu. Adam madde bağımlısı karısı bırakmış gitmiş bebekle yaşıyor bebeği içip içip dövüyordu kimse bişey yapamıyordu şiddet eğilimli ona sormuştum bunu ihbar etmek istiyorum ismim verilir mi. Kesinlikle verilmez rahat rahat ihbar edersin hemen gelirler demişti . Bir yakınınıza ihbar ettirin çok korkuyorsanız. Kimin ihbar ettiğini söyleyeceklerni de sanmıyorum
Yalvariyorum bebegi kurtardik diyin Allah askina. Eger hala ihbar edemediyseniz ben halledecehim bana isim sehir adres verin bebegi alalim

Ne kadar büyük konuşuyorsun kimsenin hikayesi daha bitmedi başına gelmeyeceğinin garantisi yok

Dosyada yazıyor. Hakim de sormak zorunda şu kişi şunları demiş csavunman ne diye. İlla öğrenir yani. Belki başka telefon ile isimsiz arayıp ihbar etseniz farklı olur mu yine de bulurlar mı sizi bilemiyorum
şikayet etmeyecek ki arayacak mesela bir ankesörlü numaradan
"araması olan şu şahıs x adreste bulunuyor devamlı olarak o adreste ikamet ediyor kendisi bağımlı, etrafa can güvenliği tehdidi oluşturuyor gelin alın lütfen bunu" diycek

hoş yani sevgili polis teşkilatımız aile evinde bulunan, yeri belli adresi belli bir aranan şahısı artık nasıl arıyorsa (!) şimdiye kadar gelip alma zahmetinde bulunmamış böyle dedi diye zahmet eder gider alır mı bilemiycem ama...

Back
X