Kardeşimi kampa göndermeli miyiz?

Haklısınız zaten paranoyaklık olabilir bu düşüncem ama böyle değişmiyor fikrim.Hem haberlerden ,hem iş gereği o kadar çok kötü şey duyup görüyorum ki ister istemez saplantı derecesinde korumacıyım.Esad önemlisi kuzeninin tacizine uğramış biriyim ve küçükken öz amcası tarafından istismara uğramış komşumuzun oğlunun olayının üzerine istesem de bu fikrimden dönemem.
o zaman profesyonel yardım almalısın tatlım bununla yaşamak çok zor olur allah yardımcın olsun başına gelenlere de ayrıca çok üzüldüğümü belirtmek isterim

annenız ve babanız ortak karar almalı sız fazla karışmayın kardeşiniz bile olsa tavsıyem o dur ben annesı olsam gonderırım...

Merhaba kızlar,
11 yaşında bir erkek kardeşim var. Okulu proje kampına götürüyor farklı bir şehire bize baya uzak bir şehire. 10-15 kişilik bir kamp, araştırma falan yapacaklarmış o şekilde bir kamp olucak. Annem de kararsız çünkü hiç anne babamdan ayrı böyle bir yere gitmedi aslında gitmesini çok istiyor çok faydalı olucak onun için hem de sosyalleşmesi açısından iyi olacağını düşünüyorum ben. Ama annem emin olamıyor tedirgin biraz. Hani kendi banyoya girip saçını kurutabilir mi üşütür mü hasta olur mu falan gibi, kısaca kendi başının çaresine bakabilir mi diye düşünüyor. Başlarında tabi öğretmenler olacak ama dediğim gibi odalarda falan bireyseller. Odalarda da sadece yaşıtlarıyla kalacakmış. Biz de kararsız kaldık, fikirlerinizi istiyorum :)

11 yasindaki cocuk kendi banyo yapmayi sacini kurutmayi hala bilmiyor mu ?
Siz neden korkuyorsunuz ben anlamadim ama bu banyo konusu yersiz yani, cocugu korkak alistiracaksiniz sonra universiteye gittiginde ne olcaka ezilecek cocuk. Birakin kocaman adam olmus hem ogretmelnleride baslarinda kisaca sorumluluk onlarda.

Back
X