• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşimi kıskanıyor

çare istemişsiniz yazayım..
sizin yerinizde olsam,adamı terkeder,kardeşimi yanıma alır,güzel bir hayat kurardım..
adamın çocukları gelip gidecek ama sizin kardeşiniz yuvada mı kalacak??ve siz bunu kabul mü edeceksiniz?? en uğruna 1aşk" mı şimdi bunun adı?? ben böyle ölüyorum bitiyorum yitiyorum aşkları kabul etmyiorum kusura bakmayın...herşey beynimizde...siz kardeşinizi yuvaya gönderip bu adamın peşinden almanyaya giderseniz anlayamam ben bunu..

bir insan hayat arkadaşının çocuklarına karşı olumsuz duygular besliyorsa zaten babalarını da sevmiyordur bu benim şahsi fikrim. bakmak zorunda değilsin ya annelerine gönderin ya da başka bir yolunu bulun yazık o çocuklara günahsız onlar.

bir insan hayat arkadaşının çocuklarına karşı olumsuz duygular besliyorsa zaten babalarını da sevmiyordur bu benim şahsi fikrim. bakmak zorunda değilsin ya annelerine gönderin ya da başka bir yolunu bulun yazık o çocuklara günahsız onlar.
ilk başta çok seviyodum çocukları bu duygulara kapılma sebebim eşimin tavırları. korkmaya başladım artık. iyi niyetle söylediğim her şey ona batıcakmış gibi hissediyorum

çare istemişsiniz yazayım..
sizin yerinizde olsam,adamı terkeder,kardeşimi yanıma alır,güzel bir hayat kurardım..
adamın çocukları gelip gidecek ama sizin kardeşiniz yuvada mı kalacak??ve siz bunu kabul mü edeceksiniz?? en uğruna 1aşk" mı şimdi bunun adı?? ben böyle ölüyorum bitiyorum yitiyorum aşkları kabul etmyiorum kusura bakmayın...herşey beynimizde...siz kardeşinizi yuvaya gönderip bu adamın peşinden almanyaya giderseniz anlayamam ben bunu..
ne uğruna olursa olsun annem kardeşimin sorumluluğunu tam anlamıyla aldığına emin olana kadar yalnız bırakmıcam onu. hele yuva lafı hiç geçmicek bile. psikolojisi çok bozuk ve her defasında geri mi gidicem diyor

ne uğruna olursa olsun annem kardeşimin sorumluluğunu tam anlamıyla aldığına emin olana kadar yalnız bırakmıcam onu. hele yuva lafı hiç geçmicek bile. psikolojisi çok bozuk ve her defasında geri mi gidicem diyor
eski konunuzdan hatırladığım kadarıyla ,anneniz kardeşinize bakabilecek durumda değil.siz gerçekten inanıyor musunuz ,anennizin ona bakabielceğine?kendinizi kandırıyorsunuz bence..
önce kendi hayatınız sonra da kardeşiniz için ,güzel bir hayat kurmalısınız kendinize...bu adamdan size hayır yok,tek bir olumlu yanını söyleyebilr misiniz bana?

kızkardesınız yuvadamı:KK57: ve esınız bakmak ıstemıyor oylemı...siz onun 2 çoçuğuna bakarken ıyıydı.....yemişim kocayı...yerınde olsam kocamı boşar kardesımı yuva köşelerınden alırdım yazık gunah yahu...nasıl vıcdanınız elverıyo

ya siz eskiyi katmayın diyorsunuz çözüm istiyorsunuz ama olmuyor işte. hepsi birbirine bağlı. kardeşte küçük olunca evlat gibidir. yani vicdanen kabul edilmesi gerekir. insanlar evlat ediniyorlar ki yuvadan çocuklar kurtulsun diye. bir insanın kardeşini yuvadan kurtarması kadar güzeli var mı?? bence kardeşinize sahip çıkın..

Yargılamayın diyip baştan uyarı yapıyosunuz ,çocuklarını başta kabul edip şuan eski eşi kıskanıyosunuz, çocuklardan soğudum diyosunuz ,eşiniz o çocukların babası ,bu saatten sonra çocukları aldırsın diyebilicek halimiz yok hoş yapmanız gerekende bariz belli sen yoluna ben yoluma zaten kaybetme korkusu olmayan bir adamla berabersiniz.

ilk başta çok seviyodum çocukları bu duygulara kapılma sebebim eşimin tavırları. korkmaya başladım artık. iyi niyetle söylediğim her şey ona batıcakmış gibi hissediyorum

ayrılmalısınız eşiniz bunu takıntı haline getirip kardeşinize zarar bile verebilir böylelerini izliyoruz haberlerde. ama diğer çocuklarında babalarında bırakılmaları yanlış olur adamın psikolojik problemleri olabilir

Back
X