sorunum şu ki arkadaşlar evlendim 5 yıl oldu ailemden çok uzakta yaşıyorum. Uzakta da olsam 1 yıl önceye kadar kardeşimle hergün telefonda nette görüşüyor sürekli mesajlaşıyorduk her konuda. 1 yıl önce eşim ve kardeşim ciddi şekilde kavga ettiler ve ben ikisininde tarafında olmadım. Ama nedense kardeşimin gözünde günah keçisi ben oldum ve biz koptuk. Ben ne kadar uğraştıysamda olmuyor. Kandillerde ben arıyorum onu. Facede görürsem ben yazıyorum ama o beni ne arıyor ne yazıyor. Doğumuma gelmedi zaten. Ama ben daha hastaneden çıkmadan benim olduğum şehre 3 saat uzaklıkta bi arkadaşının doğum gününe gelmiş face de resimlerini gördüm üzüldüm. Şimdi yine aynı arkadaşının yanına gelmiş geziyorlar belli ve gezdikleri yerden durum bildirimi yapıyor. Çok zoruma gidiyor çünkü çok yanlızım ben. O benim tek arkadaşım sırdaşım herşeyimdi. Sanırım birkaç aya kadar evlencek ve ben hiçbirşeyden haberdar değilimtakmamak istiyorum ama olmuyor. 22 yıl birlikte yaşadım onunla. Herşeyimdi o benim. Beni anlayabilen tek insandı
Eski konularınızı hatırlıyorum. Kardeşiniz fazla şımarık, bencil ve terbiyesiz biri. Bu durumda niye özlüyorsunuz diyemem kardeş özlenir tabi. Ama siz kendinizi de eşinizi de fazla ezdiriyorsunuz kardeşinize. Bu kadar alttan aldığınız için o da zeytinyağı gibi üste çıkıp sizi suçlamayı başarıyor. Melek gibi bir eşiniz, iyi bir evliliğiniz var anladığım kadarıyla. İki tane de evladınız. Kardeşinizi düşünmeyi, ona karşı hamle yapmayı bırakıp kendi çekirdek ailenize odaklanın. Siz ilgiyi kesince ne olduğunu şaşırıp aramaya başlayacaktır muhtemelen kardeşiniz.
Eski konularınızı hatırlıyorum. Kardeşiniz fazla şımarık, bencil ve terbiyesiz biri. Bu durumda niye özlüyorsunuz diyemem kardeş özlenir tabi. Ama siz kendinizi de eşinizi de fazla ezdiriyorsunuz kardeşinize. Bu kadar alttan aldığınız için o da zeytinyağı gibi üste çıkıp sizi suçlamayı başarıyor. Melek gibi bir eşiniz, iyi bir evliliğiniz var anladığım kadarıyla. İki tane de evladınız. Kardeşinizi düşünmeyi, ona karşı hamle yapmayı bırakıp kendi çekirdek ailenize odaklanın. Siz ilgiyi kesince ne olduğunu şaşırıp aramaya başlayacaktır muhtemelen kardeşiniz.
Ayyy cnm yaa cok uzuldum kardes candir ya herseydir kardesin kizmi erkekmi? Ya oda inatlasmamali annen ne diyo bu konuda ondan yardim alsana sizi baristrsin olmaz oyle ayri gayri benimde kardesim war off senin yerine kendimi koydum icim sizladi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kardeşim kız aramızda 6 yaş var. Annem çalıştığı için onu ben büyüttüm. Dersinden banyosuna kadar. Kardeşim çok dik başlı ve inatçıdır. Annem değil reisi cumhur gelse inadından geçmez.
Eski konunu biliyorum, kardeşinin sebepsiz yere eşine saldırdığını yazmıştın. O nedenle aranızı düzeltmek için iyi düşün, davranışlarını değiştirmediği müddetçe bu sefer senin eşinle aran açılır.
Ben bir kardesimi sildim. Haketmisti. Onsuz da gayet iyi yasaniyor. Artik benim de kendi ailem, bir esim var cunku. Kendi ailem varken kimsenin tribinin pesinde kosamam.
oda değişecek biliyorum. Ben onun küçüklüğüneveriyorum. Beni sevdiğini ve bu yüzden eşimden kıskandığını düşünyorum canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?