kardeşimi özlüyorum

Esinizle kavga edecek kadar seviyor ama surekli adim atmaniza ragmen gorusmek istemiyor. Nunu neyle aciklayacaksiniz?

ben onunla bu konuları konuşurken yine eşimin arkasında duruyorum. Onu biraz yersem belki bu onun hoşuna gitcek ama yapamam. Evlendiğimden beri ne kocama kardeşim hakkında ne de kardeşime eşim hakkında arkalarından konuşturtmadım. ben eşimi yermediğim için hala tavırlı diye düşünüyorum

Bi çok konuya aile her şeyden önemlidir diye yorum yapmışımdır. 4 kardeşin en küçüğüyüm. Saçlarının teline zarar gelse deli olurum. Onlar da öyledir bana karşı. Benim için gerçekten ailemden daha önemli kimse yoktur. Ama bu arkadaşın durumu biraz farklı. Beklli ki eski konularını okumamışsınız. Eşi gayet düzgün bir adam anladığım kadarıyla. Kardeşi sebepsiz yere ona fiziksel şiddete varan şeyler yaptığı halde susmuş ve o evde kalmış yine de. Ki öncesinde de sözlü tacizler var. Hatta bir süre sonra eşi arkadaşı ailesine götürmeyi bileteklif etmiş yaşananlara rağmen. Onlar senin ailen soğukluk olmasın demiş. Ama kardeşi doğumunda aramamış bile. Kusura bakmayın ama bu insana kardeş bile denmez aslında. Ben de küssün bir daha konuşmasın demedim. Sadece alttan almaktan, kendisini kocasını ezdirmekten vazgeçsin dedim. Herkesin bir sınırı var, o dama da belli bir yere kadar dayanacak bu duruma. Bir yerde patlayacak. İşte o zaman eşiyle arası bozulacak.

Bence de sirf o istedi diye esinizi yermemelisiniz. Esiniz hayat arkadasiniz sonucta.

Kardesinizin daha fazla pesinden kosmayi birakin. Elbet bir ablaya ihtiyaci olacak. Ailenin en buyuk cocuguyum ben bile olmayan ablamin ozlemini cekiyorum. Ablasi olanlara da ozenirim ne kadar sanslilar, anadan babadan baska koruyup kollayacak arkadas olacak bir can. Ama iste kiymetini bilene.

canım senin söylediklerine hak veriyorum. Genelde erkekler çok tepkili olurlar böyle şeylere. Ama eşim de benim gibi kin gütmeyen biri hatta o benden daha yufka yürekli. Ben görüşmem ama sen görüşmelisin bi tek kardeşin var belki benle evlenmeseydin bunlar olmazdı üzgünüm diyecek kadar mükemmel biri. Ve onunla küsmemi asla istemedi. Küsmemi tembihleyen de oydu. çünkü babam yakın bi zamanda kalp krizi geçirmişti. Ve eşim babamı çok sever çok saygı duyar

oda değişecek biliyorum. Ben onun küçüklüğüneveriyorum. Beni sevdiğini ve bu yüzden eşimden kıskandığını düşünyorum canım benim

İnşallah dediğin gibi olur canım hayırlısı. Evlenince bir nebze olsun seni daha iyi anlayacaktır, bazı şeyler dank edecektir bence.

Küsme zaten küs demedim sana asla. Ama bırak biraz burnu sürtsün. Eşinin çok düzgün bir insan olduğu belli. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

sen çok iyi bir kızsın komplexlerini yenmişsin tebrik ederim

Eski konularini bilmiyorum daha yeni uyeyim zaten bu yaziyi gorunce kendimi koydum yerine icim acidi ama hsklisiniz kardeside biraz ilginc dawranms neden boyle yapiyoki anlam weremedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız kardeşin sana nasıl yapıyorsa sende ona aynen öyle yap seni çok geçmeden anlayacak anlamazssada zaten hayırlı bir insan deilmiş sende farkındasın zaten bağımlı olmuşsun ona oda bunu çok iyi kullanmış küçük diye çocuğun muamelesi yapmışsın haklısında can kan bu ama dediğim gibi bukadar yoğun düşünme onu başkalarıyla görüş et ona ihanet ediyormuş gibi onla geçiremediğin zamanlar boşunaymış gibi düşünme sen suçlu deilsin sen bukadar düşünüyosun onun keyfi yerinde maşallah o seni umursamıyorsa bekle umursayacağı zaman gelsin

Yorumlara bakmadım tek söyleyebileceğim kırgınlığı çok büyükse eğer kendisi hamile kaldığı zaman bitecektir.(Büyük olasılıkla)
Zira bu dönem de Dünyada ki herşey önemini yitiriyor bilirsiniz sizde, diğer şeyler manasız ve küçük gözükür.

canım kızkardeşin fevri anladığım kadarıyla eşinin hiç kabahati yokmu neden böyle olduki..erkeklerde bazen eşlerini lıkanabiliyo sevgiyi paylaşmaktan falan..hiç bir kabahati yokmu gerçekten..

kızkardeşimin eşi kızkardeşimin benimle yakın olmasını istemedi onedenle soruyorum...

ağzınıza sağlık bende aynen böyle düşünüyorum:26:

inşallah dediğiniz gibi olur.

kızkardeşimin eşi kızkardeşimin benimle yakın olmasını istemedi onedenle soruyorum...

ben kardeşimle eşimin kavgasından sonra ikisinede bu konu hakkında fikrimi söylemedim ama kardeşimin suçlu olduğunu düşünüyorum. eşim ailemle olan muhabbetime hiçbirzaman müdahil olmadı aksine destektir herzaman

ilk konuyu hatırladım bir insan neden yapar diyorum bu kadar saygısızlık..nasıl bir kalemde silebilir akıl alır gibi değil...allah gönlünüzce olmasını nasib etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…