düşmeyin üzerine.. evlenince anlar sizin kıymetinizi..
Esinizle kavga edecek kadar seviyor ama surekli adim atmaniza ragmen gorusmek istemiyor. Nunu neyle aciklayacaksiniz?
Ama kardesle kus hayat gecmezki insanin ici acir cnm yaa tamam cekirdek ailede onemli ama bilemeyizki belki esi gercektn kirdi kardesini hersey gelir gecer yeri gelir kocada gecici olur allah korusun tabi ama kardesle et tirnaksin canini werirsin kardessiz olmaz ki bisey merak ettim kardesin warmi senin cnm?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben onunla bu konuları konuşurken yine eşimin arkasında duruyorum. Onu biraz yersem belki bu onun hoşuna gitcek ama yapamam. Evlendiğimden beri ne kocama kardeşim hakkında ne de kardeşime eşim hakkında arkalarından konuşturtmadım. ben eşimi yermediğim için hala tavırlı diye düşünüyorum
Bi çok konuya aile her şeyden önemlidir diye yorum yapmışımdır. 4 kardeşin en küçüğüyüm. Saçlarının teline zarar gelse deli olurum. Onlar da öyledir bana karşı. Benim için gerçekten ailemden daha önemli kimse yoktur. Ama bu arkadaşın durumu biraz farklı. Beklli ki eski konularını okumamışsınız. Eşi gayet düzgün bir adam anladığım kadarıyla. Kardeşi sebepsiz yere ona fiziksel şiddete varan şeyler yaptığı halde susmuş ve o evde kalmış yine de. Ki öncesinde de sözlü tacizler var. Hatta bir süre sonra eşi arkadaşı ailesine götürmeyi bileteklif etmiş yaşananlara rağmen. Onlar senin ailen soğukluk olmasın demiş. Ama kardeşi doğumunda aramamış bile. Kusura bakmayın ama bu insana kardeş bile denmez aslında. Ben de küssün bir daha konuşmasın demedim. Sadece alttan almaktan, kendisini kocasını ezdirmekten vazgeçsin dedim. Herkesin bir sınırı var, o dama da belli bir yere kadar dayanacak bu duruma. Bir yerde patlayacak. İşte o zaman eşiyle arası bozulacak.
oda değişecek biliyorum. Ben onun küçüklüğüneveriyorum. Beni sevdiğini ve bu yüzden eşimden kıskandığını düşünyorum canım benim
canım senin söylediklerine hak veriyorum. Genelde erkekler çok tepkili olurlar böyle şeylere. Ama eşim de benim gibi kin gütmeyen biri hatta o benden daha yufka yürekli. Ben görüşmem ama sen görüşmelisin bi tek kardeşin var belki benle evlenmeseydin bunlar olmazdı üzgünüm diyecek kadar mükemmel biri. Ve onunla küsmemi asla istemedi. Küsmemi tembihleyen de oydu. çünkü babam yakın bi zamanda kalp krizi geçirmişti. Ve eşim babamı çok sever çok saygı duyar
Küsme zaten küs demedim sana asla. Ama bırak biraz burnu sürtsün. Eşinin çok düzgün bir insan olduğu belli. Allah mutluluğunuzu bozmasın.
kardesindeki bu kin neyin nesi onu anlamadim..ben ablamin kv ile kp le kavga ettim ablam beni suclu buldu korumadi bile hatta ama bi gun bile onun yuzune vurmadim hatta bana olan hinclarini ablamdan cikarmasinlar diye daha fazla ablama yaklastim..kardesin kac yasinda bilmiyorum ama tam ergen hareketleri yapiyo suan.. bence sende onu bir sure hic arama sorma.. o yanindaki arkadaslari hicbir zaman senin yerini doldurmuyacak oda bunu anliyacak bigun..
Bi çok konuya aile her şeyden önemlidir diye yorum yapmışımdır. 4 kardeşin en küçüğüyüm. Saçlarının teline zarar gelse deli olurum. Onlar da öyledir bana karşı. Benim için gerçekten ailemden daha önemli kimse yoktur. Ama bu arkadaşın durumu biraz farklı. Beklli ki eski konularını okumamışsınız. Eşi gayet düzgün bir adam anladığım kadarıyla. Kardeşi sebepsiz yere ona fiziksel şiddete varan şeyler yaptığı halde susmuş ve o evde kalmış yine de. Ki öncesinde de sözlü tacizler var. Hatta bir süre sonra eşi arkadaşı ailesine götürmeyi bileteklif etmiş yaşananlara rağmen. Onlar senin ailen soğukluk olmasın demiş. Ama kardeşi doğumunda aramamış bile. Kusura bakmayın ama bu insana kardeş bile denmez aslında. Ben de küssün bir daha konuşmasın demedim. Sadece alttan almaktan, kendisini kocasını ezdirmekten vazgeçsin dedim. Herkesin bir sınırı var, o dama da belli bir yere kadar dayanacak bu duruma. Bir yerde patlayacak. İşte o zaman eşiyle arası bozulacak.
Eski konularınızı hatırlıyorum. Kardeşiniz fazla şımarık, bencil ve terbiyesiz biri. Bu durumda niye özlüyorsunuz diyemem kardeş özlenir tabi. Ama siz kendinizi de eşinizi de fazla ezdiriyorsunuz kardeşinize. Bu kadar alttan aldığınız için o da zeytinyağı gibi üste çıkıp sizi suçlamayı başarıyor. Melek gibi bir eşiniz, iyi bir evliliğiniz var anladığım kadarıyla. İki tane de evladınız. Kardeşinizi düşünmeyi, ona karşı hamle yapmayı bırakıp kendi çekirdek ailenize odaklanın. Siz ilgiyi kesince ne olduğunu şaşırıp aramaya başlayacaktır muhtemelen kardeşiniz.
Yorumlara bakmadım tek söyleyebileceğim kırgınlığı çok büyükse eğer kendisi hamile kaldığı zaman bitecektir.(Büyük olasılıkla)
Zira bu dönem de Dünyada ki herşey önemini yitiriyor bilirsiniz sizde, diğer şeyler manasız ve küçük gözükür.
kızkardeşimin eşi kızkardeşimin benimle yakın olmasını istemedi onedenle soruyorum...
ben kardeşimle eşimin kavgasından sonra ikisinede bu konu hakkında fikrimi söylemedim ama kardeşimin suçlu olduğunu düşünüyorum. eşim ailemle olan muhabbetime hiçbirzaman müdahil olmadı aksine destektir herzaman
ilk konuyu hatırladım bir insan neden yapar diyorum bu kadar saygısızlık..nasıl bir kalemde silebilir akıl alır gibi değil...allah gönlünüzce olmasını nasib etsin...
sen çok iyi bir kızsın komplexlerini yenmişsin tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?