sorunum şu ki arkadaşlar evlendim 5 yıl oldu ailemden çok uzakta yaşıyorum. Uzakta da olsam 1 yıl önceye kadar kardeşimle hergün telefonda nette görüşüyor sürekli mesajlaşıyorduk her konuda. 1 yıl önce eşim ve kardeşim ciddi şekilde kavga ettiler ve ben ikisininde tarafında olmadım. Ama nedense kardeşimin gözünde günah keçisi ben oldum ve biz koptuk. Ben ne kadar uğraştıysamda olmuyor. Kandillerde ben arıyorum onu. Facede görürsem ben yazıyorum ama o beni ne arıyor ne yazıyor. Doğumuma gelmedi zaten. Ama ben daha hastaneden çıkmadan benim olduğum şehre 3 saat uzaklıkta bi arkadaşının doğum gününe gelmiş face de resimlerini gördüm üzüldüm. Şimdi yine aynı arkadaşının yanına gelmiş geziyorlar belli ve gezdikleri yerden durum bildirimi yapıyor. Çok zoruma gidiyor çünkü çok yanlızım ben. O benim tek arkadaşım sırdaşım herşeyimdi. Sanırım birkaç aya kadar evlencek ve ben hiçbirşeyden haberdar değilimtakmamak istiyorum ama olmuyor. 22 yıl birlikte yaşadım onunla. Herşeyimdi o benim. Beni anlayabilen tek insandı
sorunum şu ki arkadaşlar evlendim 5 yıl oldu ailemden çok uzakta yaşıyorum. Uzakta da olsam 1 yıl önceye kadar kardeşimle hergün telefonda nette görüşüyor sürekli mesajlaşıyorduk her konuda. 1 yıl önce eşim ve kardeşim ciddi şekilde kavga ettiler ve ben ikisininde tarafında olmadım. Ama nedense kardeşimin gözünde günah keçisi ben oldum ve biz koptuk. Ben ne kadar uğraştıysamda olmuyor. Kandillerde ben arıyorum onu. Facede görürsem ben yazıyorum ama o beni ne arıyor ne yazıyor. Doğumuma gelmedi zaten. Ama ben daha hastaneden çıkmadan benim olduğum şehre 3 saat uzaklıkta bi arkadaşının doğum gününe gelmiş face de resimlerini gördüm üzüldüm. Şimdi yine aynı arkadaşının yanına gelmiş geziyorlar belli ve gezdikleri yerden durum bildirimi yapıyor. Çok zoruma gidiyor çünkü çok yanlızım ben. O benim tek arkadaşım sırdaşım herşeyimdi. Sanırım birkaç aya kadar evlencek ve ben hiçbirşeyden haberdar değilimtakmamak istiyorum ama olmuyor. 22 yıl birlikte yaşadım onunla. Herşeyimdi o benim. Beni anlayabilen tek insandı
Denizsu,
Benim ablam yok, olmasini da cok isterdim. Istersen benim ablam ol. Ben kiymetini bilirim. :) Valla. :)
Simdi onceki konunu bir daha okudum, ozellikle senin cevaplarini. Cok iyisin. Cok cok iyisin hem de. Kardesine karsi. Cok da sabirlisin. Hani hata buluyorum ama kizamiyorum da sana. Kardesin nasil senin kiymetini bilmiyor, senin gibi ablayi nasil bagrina basmiyor, saskinlikla okuyorum. Bazi yasadiklarin icimi acitti. Kardesinin tez zamanda aklinin basina gelmesini umuyorum. Ay kiyamam sana ben ya, kanim cok isindi. Ben iyi niyetli insanlari severim. Insallah iyiliginin karsiligini bulursun.
:) canım benim teşekkür ederim güldürdün beni. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ve burdaki arkadaşlarım yorumlarınız çok değerli benim için. Hepinize teşekkür ederim. İnanın kardeşimle ilgili son konu açışım. Hakkınızı helal edin. Sağolun
l
:) canım benim teşekkür ederim güldürdün beni. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ve burdaki arkadaşlarım yorumlarınız çok değerli benim için. Hepinize teşekkür ederim. İnanın kardeşimle ilgili son konu açışım. Hakkınızı helal edin. Sağolun
l
Istersen bana yazabilirsin. Samimi soyluyorum.
Kardesligi ozlemeni anliyorum. Ama senin de hatalarin var diye burda cogu kez ona odaklaniyoruz, ben ve diger arkadaslar. Yargilamak istedigimizden degil, ama ne bileyim, oyle oluyor iste. Insallah buna kizip son konu demiyorsundur. Dedigim gibi, istedigin zaman yazabilirsin. Sana cok kanim isindi. Dinlerim seni. Bir daha da "ama sen de oyle yapsaydin..." demem, soz. :)
Kendini fazla uzmemeye calis olur mu? Degerini bilen insanlarla karsilasmani umuyorum.
Isterseniz bununla ilgili 50 konu daha acin, okuruz sorun degil. Yeter ki esinizi daha fazla rencide etmeyin. Esinize bunlari yapan birine bilhassa esinizin gozu onunde ozlem duymayin. Inanin esinize cok uzuldum ya. Sert, asip kesen biri olsaydi kimse ona birsey yapamazdi. Ama o kadar iyi niyetli ki.
hayır canım benim ben bu site var oldukça her zaman üyesiyim. Sadece kendime kızıyorum. Bu konuya aynı şekilde bende kızarak yorum yapardım. Düşünmüycem diye kendimce karar alıp daha sonra eğlencenin son haddinde resimlerini görünce onu büyütmek için verdiğim emeğin karşılığının bu şekilde olmasına üzülüyorum sanırım. Ama yapacak bir şey yok. Kızlar haklı. Eşimi çok seviyorum ve hayat arkadaşımı herşeyin önünde tutuyorum. Seninle her zaman dertleşmek de çok hoşuma gider ayrıca. Öpüyorum yanaklarından :)
Kardesinin sana böyle yapmasi esinizle arasindaki meseleye bagli.
Kendisini demekki hakli gördü bu kavgada ve Sizide yaninda
Göremeyince dogal olarakta hayal kirikligina ugradi..
Meseleyi gözden gecirin Bence, bu kadar tavira Göre brlkide haklidir.
ben sevginin olduğu yerde hak davasının aranmamasından taraftarıyım. Hak ama kime göre hak. Ben bana göre o kendine göre haklı. Sevginin yaşaması için ikrama ve bağışlanmaya ihtiyacı var bence. Kaldıki tartışan kardeşimle kocam. Kocam da zaten ailemin evine gitmiyor. Beni bırakıp annem babamla görüşüp dönüüyor 10 gün sonra almaya geliyor. Yani artık birbirlerinin yüzlerinide görmüyorlar. Hala sorun nedir anlamıyorum ben.
gözlerim doldu okurken.malesef bende eniştemle kavga ettim ama ben haklıydım ablamda benim tarafımı tuttu durumlar farklıydı eniştemle konuşmadığım için ablamın evine gitmiyorum yakınız ama ablam geliyor ama yinede çok üzücü bi durum ablamda eniştemle aramın düzelmesini ister elbette ama olmuyo malesef.kardeşin sana sadece kırgındır sen sakın adım atmayı yazmayı aramayı bırakma hatta mümkünse eşine arattır eşin arasını düzeltmeye çalışsın o şekilde belki düzelirsiniz inşallahsorunum şu ki arkadaşlar evlendim 5 yıl oldu ailemden çok uzakta yaşıyorum. Uzakta da olsam 1 yıl önceye kadar kardeşimle hergün telefonda nette görüşüyor sürekli mesajlaşıyorduk her konuda. 1 yıl önce eşim ve kardeşim ciddi şekilde kavga ettiler ve ben ikisininde tarafında olmadım. Ama nedense kardeşimin gözünde günah keçisi ben oldum ve biz koptuk. Ben ne kadar uğraştıysamda olmuyor. Kandillerde ben arıyorum onu. Facede görürsem ben yazıyorum ama o beni ne arıyor ne yazıyor. Doğumuma gelmedi zaten. Ama ben daha hastaneden çıkmadan benim olduğum şehre 3 saat uzaklıkta bi arkadaşının doğum gününe gelmiş face de resimlerini gördüm üzüldüm. Şimdi yine aynı arkadaşının yanına gelmiş geziyorlar belli ve gezdikleri yerden durum bildirimi yapıyor. Çok zoruma gidiyor çünkü çok yanlızım ben. O benim tek arkadaşım sırdaşım herşeyimdi. Sanırım birkaç aya kadar evlencek ve ben hiçbirşeyden haberdar değilimtakmamak istiyorum ama olmuyor. 22 yıl birlikte yaşadım onunla. Herşeyimdi o benim. Beni anlayabilen tek insandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?