kardeşimi özlüyorum

Eski konularinizi biliyorum. Kardesiniz simarik ve saygisiz. Kac yasinda bilemem ama bilmemkac sene once evlenmis, cocugu olmus ablayi daha hala esinden kiskanmak, bu yuzden esine fiziksel olarak saldirmak sacma sapan davranislar. Ancak kucucuk bir cocuk yapsa anlayabilirdim. Kac yasina gelmis ve bunlari yapan bir insan iyi niyetli olamaz benim gozumde. Ayrica sizin dogumunuza bile gelmemis, aramamis, evinde misafirken sizden kacmis bir insan... Boyle kardes olmasa da olur. En azindan kendi adima konusmam gerekirse, olmasa da olur yani. Ben bu kisiye kardes demezdim, sizin yasadiginiz sey de kardeslik degil benim gozumde. Siz fazla iyi niyetli yaklasiyorsunuz. Kendinizi ve esinizi ezdirecek kadar hem de. Ben yerinizde olsam hic de aramaz, sormazdim. Anliyorum, kardessiniz, eski gunlerinizi dusununce elbet iciniz yaniyordur. Ben de kardesim, ablam gibi sevdigim bir kuzenimle bazi sebeplerden dolayi 1 ay once ilisigimi kestim. Biz de sirdastik, cok guzel bir iliskimiz vardi, kardes gibiydik. Benim de eskiyi dusununce icim yaniyor. Siz bir de kardessiniz, daha beterdir sizin icin durum, anliyorum. Ama ne yapalim yani. Kiymet bilene kardeslik. Birakin kendi haline, ne hali varsa gorsun. Evliliginize, psikolojinize zarar. Ilerde anlar kiymetinizi.

Kusura bakma ama senin kardeşin hasta ruhlu ve aşırı derece bencil. Bir insana ilyas salman diye lakap takıp dalga geçmek, tekme tokat dövmek nedir? Eşin iyi sabırlıymış baldızım kalkıp beni dövecek ben bir şey yapmayacağım? ağzını burnunu kırardım onun orda. Edebini bilsin. Sen öyle peşinden koşmaya devam edersen daha çok ağlarsın. Ezik olan sen değilsin o. Annen de ayrı alem oda bir mesele. İşin mi yok güzel kardeşim. Eşinle çocuklarınla eğlen. Kardeşinde olsa kimsenin hayatını sorgulamasına, özgüvenine zarar vermesine izin verme. Sen ilgini sıfıra hatta eksilere indir. Kendi evlendiğinde doğurduğunda kapına gelecek paşa paşa bak gör. bu dünya böyle kaçan kovalanır..

Son düzenleme:

eşinizi küçümseyen ve hakaret eden bi kardeşi özlemeniz ilginç...
insanlar birbirlerini sevmek zorunda değiller ama sizi yani ablasını düşünseydi..tercihinize saygı gösterirdi sırf siz üzülmeyin...
Anlamadım eşiniz çokmu kötü çekilmez biri?
sizi eşinizden kıskanıyorda olabilir..ama ablasını düşünen bunu yapmamalı..

sizi çok iyi anlıyorum. benimde bir kız kardeşim var şuan ayrı şehirlerdeyiz bana msj atmasa msjıma cevap vermese hemen bende üzülüyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum. kardeş sevgisi bambaşka birşey sırdaş en yakın arkadaş kendisi. ama ne yazıkki sizin kardeşiniz bencil kendini beğenmiş ve terbiyesiz birisi. keşke öyle olmasaymış ama durum maalesef bu eski konularınızıda okudum bukadarda olmaz. kendinizi üzmeyin diyemicem ama kardeşinizin peşinde koşmaktan vazgeçin evliliğinize zarar verebilir. kendisi kaybeder. sizin gibi mükemmel bir ablayı kaybeder. onunla ilgilenmeyi bırakın siz peşinde koştukça zannediyorumki kardeşinizin burnu iyice kalkıyor ve dahada kötü şeyler yapıyor. yani yanı başınızdaki arkadaşlarıyla görüşüp nispet yapması. doğuma gelmemek ne demek? kardeşinizin sizin için yaptığı hiç güzel hareketi yok kendi haline bırakın gitsin. inşallah hatasını anlayıp özür diler. kardeşinizde içinizdeki herşeyi anlatan bir mektup yazabilirsiniz. ama kesinlikle alttan almayın sadece kırgınlıklarınızı anlatın. yok özür dilerim seni savunmadığım için gibi laflar sakın etmeyin çünkü siz hata yapmamışsınız

Eski konularını okudum canım bence olumlu ya da olumsuz üzerine gitme düğünü mü olacak üzerine düşeni yap hazırlıklara elinden geldiğince yardım et önceden gidip, (istemeseler bile), düğününe git ev sahibi gibi davran anne babanın yanında.
sana ters harekeleri olsa bile görmezden gel. Bu arada yanına o şehirde yaşayan bir arkadaşn varsa onu da al ki çocukları zaptetmende sana yardımcı olsun. Rahat olabil yani. Sonrasında zaten zamanla hayat ona her şeyi göstercektir. Evlilik, eş ,aile çocuk bu kavramlar oturdukça ve gerçekleri gördükçe çok pişman olacak yaptıklarına. İlahi adalete inanırım ilahi adalet senin kıymetini anlaması için bir senaryo yazmıştır mutlaka. Ve en önemlisi geri döndüğünde ona hiç bir şey olmamış gibi kucak aç. Sen bu şekilde edebinle döv onu ki kendi vicdanını sorgulayabilsin.

Son düzenleme:
Kardeşini özleyeceğine eşine daha sıkı sarıl peygamber sabrı varmış adamda. Ben öyle kardeşi özlemem iyi bir sopa çekerim. Seninkisi kardeş değil canavar.

Eski konunuzu okudum da... Ben sizde psikolojik bir sorun oldugunu dusunuyorum. Olaylari iyi idrak edemiyorsunuz. Ne demek kardesim benim esime hakaret edecek, onu asagilayacak, lakap takacak, ustune surekli laf sokacak, yetmedi siddet uygulayacak, ben de ertesi gunu onu opmek icin kardesimin odasina gidecegim. Vallahi pes! Bu adamcagizin hic mi gururu yok ailede hic mi degeri yokta is tekme tokat durumuna gelmeden kimse haddini bildirmemis o simarik terbiyesize? Sahsen aynisini esimin kardesi bana yapsa, ustune esim kardesinin tribinin pesinden kossa hakaret sayarim bunu direk bosanirim. Bu durumunuz inanin hic normal degil. Su adamcagiza biraz deger verin.

Son düzenleme:
Eski konularinizi bilen biri olarak ben de sizin psikolojinizi pek dogru bulmuyorum acikcasi. Sanki hicbirsey gormuyorsunuz, kardesinizden tarafsiniz. Hic haddini bildirmemissiniz kardesinize. Kiz yapip yapip, bir de sizi pesinden kosturuyor, iyi valla. Esinize durduk yere tekme tokat saldiriyor, siz giderken sizi sallamayan kizi opuyorsunuz, pesine kosuyorsunuz filan. Esinizin hic mi degeri yok, gururu yok gozunuzde?

Siz asiri derecede yalnizsiniz sanirim ki kardesinizin tribiyle ugrasiyorsunuz. Bence en basindan pabuc birakmayacak, esinizi ezdirmeyecektiniz. Kendinize arkadas edinin bence. Sosyal olun, cevre edinin. O kardesinize de fazla guvenmeyin. Art niyetli, nefret dolu biri oldugu belli. Ya da ruh hastasi. Ama normal degil.

Kardeşinizi çok tepenize cıkartmıssınız ya.s herseyi yapabilecegini saniyo terbiyesiz bencede bi çevre arkadaş edinin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Denizsu,
Benim ablam yok, olmasini da cok isterdim. Istersen benim ablam ol. Ben kiymetini bilirim. :) Valla. :)
Simdi onceki konunu bir daha okudum, ozellikle senin cevaplarini. Cok iyisin. Cok cok iyisin hem de. Kardesine karsi. Cok da sabirlisin. Hani hata buluyorum ama kizamiyorum da sana. Kardesin nasil senin kiymetini bilmiyor, senin gibi ablayi nasil bagrina basmiyor, saskinlikla okuyorum. Bazi yasadiklarin icimi acitti. Kardesinin tez zamanda aklinin basina gelmesini umuyorum. Ay kiyamam sana ben ya, kanim cok isindi. Ben iyi niyetli insanlari severim. Insallah iyiliginin karsiligini bulursun.

:) canım benim teşekkür ederim güldürdün beni. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ve burdaki arkadaşlarım yorumlarınız çok değerli benim için. Hepinize teşekkür ederim. İnanın kardeşimle ilgili son konu açışım. Hakkınızı helal edin. Sağolun
l

Istersen bana yazabilirsin. Samimi soyluyorum.
Kardesligi ozlemeni anliyorum. Ama senin de hatalarin var diye burda cogu kez ona odaklaniyoruz, ben ve diger arkadaslar. Yargilamak istedigimizden degil, ama ne bileyim, oyle oluyor iste. Insallah buna kizip son konu demiyorsundur. Dedigim gibi, istedigin zaman yazabilirsin. Sana cok kanim isindi. Dinlerim seni. Bir daha da "ama sen de oyle yapsaydin..." demem, soz. :)

Kendini fazla uzmemeye calis olur mu? Degerini bilen insanlarla karsilasmani umuyorum.

Son düzenleme:

Isterseniz bununla ilgili 50 konu daha acin, okuruz sorun degil. Yeter ki esinizi daha fazla rencide etmeyin. Esinize bunlari yapan birine bilhassa esinizin gozu onunde ozlem duymayin. Inanin esinize cok uzuldum ya. Sert, asip kesen biri olsaydi kimse ona birsey yapamazdi. Ama o kadar iyi niyetli ki.

hayır canım benim ben bu site var oldukça her zaman üyesiyim. Sadece kendime kızıyorum. Bu konuya aynı şekilde bende kızarak yorum yapardım. Düşünmüycem diye kendimce karar alıp daha sonra eğlencenin son haddinde resimlerini görünce onu büyütmek için verdiğim emeğin karşılığının bu şekilde olmasına üzülüyorum sanırım. Ama yapacak bir şey yok. Kızlar haklı. Eşimi çok seviyorum ve hayat arkadaşımı herşeyin önünde tutuyorum. Seninle her zaman dertleşmek de çok hoşuma gider ayrıca. Öpüyorum yanaklarından :)

Kardesinin sana böyle yapmasi esinizle arasindaki meseleye bagli.
Kendisini demekki hakli gördü bu kavgada ve Sizide yaninda
Göremeyince dogal olarakta hayal kirikligina ugradi..

Meseleyi gözden gecirin Bence, bu kadar tavira Göre brlkide haklidir.

Haklısın canım benim eşim gerçekten iyi niyetli biridir. Ama inanın kardeşime özlemimi bir tek siz biliyorsunuz burdan. Sizinle paylaşıyorum sadece. Dışarıya karşı kuyruğu hep dik tutmaya çalışıyorum. Yani bu konuyu burdaki arkadaşlarım bile bilmiyor inanın

Uzulmekte haklisin.
Esin anladigim kadariyla sana deger veren bir insan. Biz insanoglu bizi seveni gormeyiz de deger vermeyene kosariz boyle. Ama adi "kardes" iste. Simdi geldiginiz noktaya, aranizin bu kadar bozulmasina, onun davranislarina karsi icin nasil yaniyordur tahmin edebiliyorum. Bu konuya ilk mesajimda bahsetmistim. Benim de bu raddede olmasa da abla gibi sevdigim bir kuzenimle boyle ilisigim bitti. Bazi sebeplerden ben bitirdim. Gorusup de uzulecegime, gorusmem , bir kere uzulurum dedim. Ama o kadar basit olmuyormus. insanin icin nasil aciyor guzel gunleri dusununce. Hele de sendeki kardes. Uzulmez mi insan...
Kardesin kac yasinda olursa olsun, buyumemis. Hayatin, insanlarin tokadini yememis, belli. Disaridaki insanlar onun aklini basina getirirler, doner sana merak etme. Anlar kiymetini. Sadece biraz sabir.

ben sevginin olduğu yerde hak davasının aranmamasından taraftarıyım. Hak ama kime göre hak. Ben bana göre o kendine göre haklı. Sevginin yaşaması için ikrama ve bağışlanmaya ihtiyacı var bence. Kaldıki tartışan kardeşimle kocam. Kocam da zaten ailemin evine gitmiyor. Beni bırakıp annem babamla görüşüp dönüüyor 10 gün sonra almaya geliyor. Yani artık birbirlerinin yüzlerinide görmüyorlar. Hala sorun nedir anlamıyorum ben.

Ay ne bilim , üzüldüm duruma. Tabiki bagislamak güzeldir,
Ama bana Göre yinede bagislanilacak soruna baglidir,
Bazen sorun agir gelir, cok seyi kirar, ozamanda insan beceremez malesef.

Insallah barisirsiniz kardesinizle

gözlerim doldu okurken.malesef bende eniştemle kavga ettim ama ben haklıydım ablamda benim tarafımı tuttu durumlar farklıydı eniştemle konuşmadığım için ablamın evine gitmiyorum yakınız ama ablam geliyor ama yinede çok üzücü bi durum ablamda eniştemle aramın düzelmesini ister elbette ama olmuyo malesef.kardeşin sana sadece kırgındır sen sakın adım atmayı yazmayı aramayı bırakma hatta mümkünse eşine arattır eşin arasını düzeltmeye çalışsın o şekilde belki düzelirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…