sorunum şu ki arkadaşlar evlendim 5 yıl oldu ailemden çok uzakta yaşıyorum. Uzakta da olsam 1 yıl önceye kadar kardeşimle hergün telefonda nette görüşüyor sürekli mesajlaşıyorduk her konuda. 1 yıl önce eşim ve kardeşim ciddi şekilde kavga ettiler ve ben ikisininde tarafında olmadım. Ama nedense kardeşimin gözünde günah keçisi ben oldum ve biz koptuk. Ben ne kadar uğraştıysamda olmuyor. Kandillerde ben arıyorum onu. Facede görürsem ben yazıyorum ama o beni ne arıyor ne yazıyor. Doğumuma gelmedi zaten. Ama ben daha hastaneden çıkmadan benim olduğum şehre 3 saat uzaklıkta bi arkadaşının doğum gününe gelmiş face de resimlerini gördüm üzüldüm. Şimdi yine aynı arkadaşının yanına gelmiş geziyorlar belli ve gezdikleri yerden durum bildirimi yapıyor. Çok zoruma gidiyor çünkü çok yanlızım ben. O benim tek arkadaşım sırdaşım herşeyimdi. Sanırım birkaç aya kadar evlencek ve ben hiçbirşeyden haberdar değilim
takmamak istiyorum ama olmuyor. 22 yıl birlikte yaşadım onunla. Herşeyimdi o benim. Beni anlayabilen tek insandı