Kardeşimi Zorladim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle birşeyi bilip de göz yummak yanlış olur tabiki. Erkek kardeşinize söyleyin araştırsın, aslı astarı varsa da versin mahkemeye boşansın. Çok zor bir durum gerçekten .
Bu şekilde düşünmenize sevindim, en azından bana hak veren tek kişisiniz ama emin olmadan birşey yapmak istemiyorum yani ne yapılmalı hiç bilmiyorum

Hos degil yorumunuz kardesimi mi sorguluyorsunuz?
Asıl siz kardeşinizi yönetilmeye muhtaç bir oğlan çocuğu gibi görmüşsünüz.burada benzer pek çok konu oluyor annesi-babası-ablası-ağbisi böyle davrananların eşleri “artık gözüme erkek gibi bile görünmüyor cinsel olarak bile soğudum” yazıyor hatta. Hatta bir konu vardı karı-koca oturup konuşalım dediğinde kv oğluşunu kolundan paçasından çekiştiriyordu karısıyla oturup tartışmasın uzlaşmasın diye. E kusura bakmayın yetişkin insanlara kukla gibi davranırsanız garipseriz

Bende merak ediyorum neler olacağını, sadece kızı mağdur etmek istemedim ve ailesini ama bu iyiliğe karşılık kızda aynı hassasiyet yok.Bu şekilde olmasıni hiç istemezdim

Bakın siz hala buna iyilik diyorsunuz.
Sanki bir lütufmus gibi.
Bırakın yahu ne halleri varsa görsünler.
Siz bir birlikteliğin bedelini ödermişsiniz resmen insanlara..
Belki karışmasanız herkes yoluna giderdi, kapanırdı.
Karışmış, evlenmelerine vesile olmuş, şimdi de boşanmalarına dahil olmaya çalışıyorsunuz.
Bakin kardeşiniz kazık kadar adamdır.
Başının çaresine bakar.
Onu yönlendirip durmayı bırakırsanız belki kendi kararları daha doğru olur.
Iki kisinin ilişkisine bu şekilde dışarıdan müdahil olmayın. Gerçekten çok çirkin.
Kardeşiniz evliliğine, boşanmasına, nafakasina, karısına, telefonuna, avukatına bulaşmayın.

Bu şekilde düşünmenize sevindim, en azından bana hak veren tek kişisiniz ama emin olmadan birşey yapmak istemiyorum yani ne yapılmalı hiç bilmiyorum
Eğer emin değilseniz akışına bırakın mutlaka bir yerde hata yapıp kendini ele verecektir. Kardeşiniz farkedecektir diye düşünüyorum. Başka sevgilisi varsa kardeşinizle değil onunla evlenseydi, gelinin kafasına silah dayayıp zorla evlendirmediniz sonuçta.
Olması gerektiği gibi düşünüyorum benim de erkek kardeşim var ve ben de göz yummazdım kaldırılmasına.

Eğer emin değilseniz akışına bırakın mutlaka bir yerde hata yapıp kendini ele verecektir. Kardeşiniz farkedecektir diye düşünüyorum. Başka sevgilisi varsa kardeşinizle değil onunla evlenseydi, gelinin kafasına silah dayayıp zorla evlendirmediniz sonuçta.
Olması gerektiği gibi düşünüyorum benim de erkek kardeşim var ve ben de göz yummazdım kaldırılmasına.
Sürekli konuşuyor Fransa daki arkadaşı mi akrabası mi bilmiyorum artık yani bir erkekle bir bayan bu kadar samimi olur mu onu da bilmiyorum.hersey karmakarışık

Sürekli konuşuyor Fransa daki arkadaşı mi akrabası mi bilmiyorum artık yani bir erkekle bir bayan bu kadar samimi olur mu onu da bilmiyorum.hersey karmakarışık
Eğer sevgilisiyse mutlaka kendini ele verir üzülmeyin, hiçbir yalan yada ihanet gizli kalmıyor. Olan kardeşinize olmuş yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X