Ya. Yapıyor olsa manyak mı sizin yanınızda yapsın . Onuda geçtim makyaj yapması görüntülü knşmada aldattığını göstermez. Şimdiki nesil hepsi böyle. Kendi kız arkadaşları ile görüşüyorken bile makyaj yapıyor. Görüntülü konuşmasada yapıyor. Ayrıca makyaj yaptığı aldattığını göstermez hiç bir kadının. Ve başkası için makyaj yaptığı anlamınada gelmez. Kişi kendini değer verdiği için yapar makyajını. Ben yapmıyorum hiç arada sırada yapsam yada canım istedi diye güzel bir toka aksesuar taksam hiç yapmadığım halde; aldatıyor mu oluyorum. Ki işim olmaz. Umarım kıza böyle bir imada bulunmadınız. Çünkü hayattan soğutuyor bu düşünceler. Ortada birşey yokken yaptığınız bu hareketler ile bitirtirsiniz evliliği ;oturur ağlarsınız gene benim yüzümden diye. Kusura bakmayın ağır konuşuyorum . Konuşmamda gerek. Herkes bir birey bayan olması bu gerçeği değiştirmez kendimize bir önem vermemiz gerçeğinş değiştirmez. Bayanız geliniz kızcocuğuyuz, abla, kızkardeşiz ama köle değiliz. Bir süre sonra ortada birşey yok ise de oklar size döner. Hayırdır sen yapıyorsunda ondan mı biliyorsun; bu kadar şüpheleniyorsun diyiverirler benden söylemesi. İstenmeyen bir evlilik ise bir yılı bekliyordur onlar emin olun kasmayın bence.