Kardeşimin benimle aynı ülkeye taşınmasını istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bana kardesinu istemeyen kotu abla muamelesi yapacaklar o kadar eminim ki. Zaten cok kotu hissediyorum suan bu konuyu actigim icin.

Geçmiş olsun öncelikle. Evet genelde ergenlik döneminde yoğun yaşanıyor bunlar. Ama elbet atlatacaktır. Kendi isteğiyle gideceği günler olur belki ama şuan hala etkisinde muhtelemen. Ben hem uygun hem kaliteli doktor bulsam giderim valla :)))) Ancak bu şekilde bir çocuğun rahat yaşaması amacıyla her istediğini yapmakta yanlış tamamen engel olmakta. Yani kardeşinizin tamda hiçbir şey yapamadığı ve yapmak istemediği bir dönemde gelmesi daha sıkıntılı. Normalde ben herkese imkanınız varsa yurt dışına gidin derim ancak bunu sorumluluk sahibi kişiler yapmalı. Yaşı da geçtim ne istediğini bilmelisin. Sizi zor durumda bırakacaklar.

Kardesinizle açık açık konuşun bana güvenip gelme diye hem dilini geliştirmez okulu aksatirsan hemde bir bahane ile işten ayrılırsan gönderirim diye belirtin ona göre davransın ama aynı evde olmaz yurt gibi bir çözüm bulmanız daha iyi bence, belki orada duzelicek orası iyi gelicek hayatın bir yerinden tutunacak bu hakkını da elinden almaya benim vicdanım hemen el vermezdi abla olarak denerdim en azından hareketlerine göre de şekil alırdım

Söyledim bunu. Ben varım diye izin veriyorlarmış o ülke özelinde. Bu kiz kendi başına kalamazmış kötü yollara düşermiş.
Siz varken de birseylere bulaşabilir sürekli göz kulak olamazsınız ki bu kez de gönderdik sahip cikmadin diyecekler.

Evet keşke imkanları değerlendirip kendine güzel bı gelecek kurabilse ama bahsettiğiniz gibiyse o iş zor..

Üç tane ev arkadaşım var. Başkasını istemiyorlar. Kalacak yer parası yollayacaksanız gelsin deyin

Annenizle babanız boşanma kararı almış ve anneniz evi terk etmişti; barıştılar mı ?

Siz 27 yaşındaydınız ve yüksek lisans yaparken, yarı zamanlı olarak çalışıyordunuz. Aileniz sizin kardeşinizi de okutmanızı bekliyordu.

Kardeşiniz yurtdışında üniversite okuma şartlarına sahip mi ? Yurtdışında üniversite eğitimi paralı değil mi ; nasıl ödenecek okul parası ?

Evet ayri ev olursa hicbir sikinti yapmam ben. Ama ayri yerde kalsin diyince annem “ne anlami kaldi o zaman bi de ona mi para vercez” diyor

Dil biliyo mu?

ay masallah ne hafiza

Evet baristilar

Kardesimi uniye yollamayacaklar dil okuluna yolluyorlar. 7bin euro falan totalde cok phali degil

O zaman kardesinle ayri eve cikarsiniz derdi muhtemelen dhdhsjjs
Bir de erkek arkimle yasadigimi biliyor annem de babam da
Erkek arkadaşımın erkek kardeşi, kuzeni geldi. Beni işten çıkardılar o yüzden o maddi anlamda destek olmak için geldi, kardeşim ben iş bulunca gelsin deyin. Ya da direk baba anne zaten çok yoğunum, ben ilgileneceğim diye yolluyorsanız bana güvenmeyin. Başına her iş gelir burada diyeceksiniz.

Evet ayri ev olursa hicbir sikinti yapmam ben. Ama ayri yerde kalsin diyince annem “ne anlami kaldi o zaman bi de ona mi para vercez” diyor
Kardeşinizin zor bir çocuk olduğunu anneniz de biliyor sorumluluğu size atmak istiyor bence kabul etmeyin art niyetle yaklaşmayın kendinizi anlatın anlamak isteyen anlar. Mutfağa bir tabak dahi taşımayan insan hep bize güvendi biraz tek kalsin sorumluluk almayı öğrensin kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmesi lazım her zaman yanında biz olmayacağız ona iyilik değil koruluk yapiyoruz dersiniz, bunlar doğru zaten. Ayrı yer tutalım ama elim sürekli üzerinde olur ihmal etmem derseniz belki kabul eder anneniz

Ayri yerde kalacaksa ne anlami varmis? Ben dogurdum bakamadim al sen buyut yetistir demek bu

Soyleyecegim bunlari fikir icin tesekkur ederim
Kardesim cok ucari bi tip, allah korusun madde bagimliligi vs nasil koruyabilirim ki ben onu oralarda
Yasadigim yer cok daha serbest

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…