Kardesımın cocugu olmuyor !

nurcan123

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
17
3
611
55
Adana
kardeşimin cocucu olmuyor doktor bı problemn yok demıs sadece yumurtalıkların yavas calısıo demıs cok uzuluyorm onun adına o kadar cok ıstıo ki

kardeşimin cocucu olmuyor doktor bı problemn yok demıs sadece yumurtalıkların yavas calısıo demıs cok uzuluyorm onun adına o kadar cok ıstıo ki

benimde 14 aydır olmuyor canım sebepsiz eşimin sperm testi ve benim yumurtalıklarım çok iyi tüplerim açık ama demekki zamanı değil bekliyoruz bende çok üzülüyorum bazen hamile görmeye bir annenin yavrum çocuğum demesine katlanamıyorum bazen ama elimizden birşey gelmiyor rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Evet cok uzuluyorm onun adına 10 aylık evlı hayırlısı ıns arkadasm benımde bı yıldan olmuyordu dedı ılıskıden sonra banyosunu bı kac saat sonra yapsn ayaklarını yastıgın ustune koysn dedı ama hepsını denedm dedı hayırlısı ıns dualarımız hep sızınle rabbım herkese hayırlı evlatlar nasp etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…