ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNİ BIRAKTIBence üzerinde sağlam bi otorite hissetmesi lazım. Babanız yokmu? Bıraktığı bölüm neydi? Arkadaşlarından utansa belki azmeder demekki gamsız baya arkadaş
basketbol oynuyordu lise döneminde üni hazırlancam diye bıraktı. elektro gitar calıyordu bi zamanlar onuda bıraktıAy bilemedim bence kendi haline bırakın harçlığını kesmek falan çözüm değil bence ama gereğinden fazla harçlık alıyorsa normal seviyeye indirin derim.. inşallah karşısına en kısa zamanda onu hırslandıracak bişeyler çıkar.. peki spora sanata hiç mi ilgisi yok herkes doktor mühendis olcak diye bişey de yok çünkü..
merhaba arkadaşlar
size bana uzun süredir dert olan bir konudan bahsetmek istiyorum.benim 22 yaşında bir erkek kardeşim var. üniversiteden kaydı silinmiş 2 yıldır tekrar kazanırım nasılsa gibi bir düşünce içinde ama sınavlarda basarısız oluyor çünkü ders çalışmıyor. herhangi bir işe girip çalışmışlığı hiç yok para kazanma hevesi de yok annemlerden aldığı 3 lira 5 lira harçlıklarla çıkıyor dışarı. arkadaşlarının tamamı ünide öğrenci kimi tıpta kimi mühendislikte bizimkinde azim diye bir şey yok. hadi okumasın diyoruz bir işe girme hevesi de yok. evde bize karşı negatif çay içsek gelmez akşam soframıza çoğunlukla oturmaz. bu zamana kadar ailesine karşı kendini hiç sorumlu hissetmedi. anne babamın iyiliğini suistimal ediyor. ayrıca bilgisayar oyunları ile haşır neşir oyun oynamasa yabancı dizileri izliyor bir sezonu bir günde bitiriyor. odasından sadece sigara içmek sokağa çıkmak ya da tuvalete gitmek için çıkıyor. psikolojik yardım al dediğimizde şiddetle karşı çıkıyor. biz bu çocukla ne yapıcaz kızlar annem kahr oluyor . istanbuldan yanıma geldiler 2 haftada 3 kere dışarı çıktı 2si bakkaldan sigara almak için. nolur bi yol gösterin
askerlikten muaf çünkü türk vatandaşı degil.Ne istiyormuş güzelce konuşun yarın planı neymiş
Anne babayı kaybedince ne yapacakmış
Harçlığı ablası mı verecekmiş
Azıcık da göz dağı verin
Sigara parası vs de vermesinler yani
Askere gitsin belki dünyayı görür
Eşim iyi bir üni mezunu askere gitti ve şok olmuştu nerede ise en okumuşu ilkokul mezunu bile değil diyordu okuma yazma bilmeyen bile çokmuş
O ortam çok dokunmuştu ona belki sizinkinin de bir şeyler dank eder
Benm kardeşimde çok zor diye onu bıraktı hukuk kazandı onu okuyo şimdi. Ama okurken çalıştı çok azmetti. İnşallah oda. Doğru kararı verir kendi için..ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNİ BIRAKTI
basketbol oynuyordu lise döneminde üni hazırlancam diye bıraktı. elektro gitar calıyordu bi zamanlar onuda bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?