- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 38
canım çok çok haklısın..içerlediğin konu gerçekten hassas bi nokta.kabul etmiş sözleri gerçektende kırıcı bir durum..ama her engelli bireyinde kendi hayatıyla ilgili seçme ve seçilme hakları var..ve şu anda Tufan bu haklarını sonuna kadar kullanıyor,çünkü söz konusu olan onun özel hayatı...sırf evlenmiş olmak için evlenmek istemiyor,o yüzdende ince eleyip sık dokuyor,hatta engelsiz bireylerden daha fazla düşünüyor geleceğini ve karşı tarafın geleceğini..
ve nedense bu karşısına çıkan bayanları Tufan kabul edemiyor içine sindiremiyor bu da ayrı bi durum:))
Valla birçok kişi ile görüştüm. Hiç engelli olduğum için birşeyleri görmezden gelmek aklımdan geçmedi. Benim de hayattan beklentilerim, benim de arzularım var. Engelli demek yarım insan demek değildir. Engelli olmayan bir birey benden daha üstün değildir. Kimseyi sırf o engelli halimle beni istiyor diye kabul etmek zorunda değilim. Tufan da öyle. Bence siz çok iyi niyetli bir ablasınız ama biraz geri çekilmelisiniz. O kendi kendine halleder bence. Aşk yakalar bir yerde onu :) Benim karşıma bir sürü adam çıktı şimdiye kadar ama hiç kendim gibi biriyle tanışmadım. İlla kendisi gibi olacak diye birşey yok. Aşk öyle birşey ki gözü engel felan görmez :) İlle de kendim gibi biri olsun derse ben mesela İstanbul işitme engelliler derneğine üyeyim. Acayip sosyallik ve faaliyetler var. Bir sürü cici bekar kız arkadaşlarımız var öyle de tanışma imkanı bulabilir :)