- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
sağol canım evet belki bu kadar ısrarcı olmasa daha sakin olsa bu kadar ürkmezdik sanırım..dün gece 35 kez aramış 22 msj atmış düşün artık:Sbu kararı aldığınız için çok sevindim. baya değişik hareketleri varmış, başınıza bela alacaktınız. dengesize benziyor biraz, evlenmek içinde ısrarları cabası.
En doğru hareketi yapmışsınız tebrik ederim. Bugün daha ortada fol yok yumurta yokken bu tarz davranışlarda bulunan birisinden herkes çekinir açıkçası.
Kardeşinizde sizin gibi düşünüyormuş. demek ki önyargılı olan siz değilmişsiniz. Artı tüm korkularınızda haklısınız. Yarın öbürgün terkedip gitmeyeceği belli mi?
Bundan sonra daha temkinli davranın. Bu iki olay size ders olsun. Özellikle hemen nişan evlilik isteyen kişilerde mutlaka sakladıkları söylemedikleri birşeyler çıkıveriyor.
Ortaya çıkmadan olay bitsin kapağı atayım gözüyle bakıp sonradan ortaya çıkınca ortalığı karıştıran çok nasılsa.
Bundan sonraki taliplerde sizde kardeşinizle birlikte görüşün. İlk başta aklınıza yatarsa sonra onları tanışmaları için yalnız bırakırsınız.
Allah yolunuzu bahtınızı açık eder inşallah. Herşey gönlünüzce olsun.
çok teşekkür ederim canım,evet doğru hareket sanırım..inan sabahtan beri daha bi huzurluyum sanki,en azından üstümden bi yük kalktı gibi hissediyorum..Tufanı aradım nasılsın diye,çok iyiyim abla diyor...sormadım aradımı sordumu diye,o bana msj attı konuşmamızın ardından bu kadar aramış bu kadar msj atmış diye..hayırlısı Rabbimden..
daha şimdiden bu kadar hırsa kapılıp beni endişelendirdiyse evlendikten sonra hepimiz tek ayak üstünde falan olurduk sanırım:)