Kardeşimin doğuma gelmesi

Eşinizle bir problemleri varsa kendileri halletsinler. Biri eşiniz biri kardeşiniz biraz anlayışlı olsunlar ve sizi strese sokmasınlar. Eğer kardeşe sözünüz geçmiyorsa eşinizden rica edin sizin hatırınıza alttan alsın. Teyze olmak anne olmak kadar heyecanlandırıyor insanı. Bırakın gelmek istiyorsa gelsin. Düğünde olan şeyi unutun hayatı kin tutarak yaşamayın. Hafiflersiniz.

Ne annenle konuş bu meseleyi ne kardeşinle...bu kiz hamile doğumuna az kalmış ,strese sokmayalim demezler inan bana ....düğün sabahı eşinin ailesinin yanında tartışma çıkaran telefonda seni mahveder Doğum gerçekleştikten sonra ara anneni de ....doktor daha var dedi ,birden doğum başladı filan dersin.Cok dert eden kişi 39 haftalık hamile kızının yanına gelmek için doğumun başlamasini beklemez

bu arada 39. haftadasınız yanınızda kim var?
anneniz gelmiş olsaydı keşke
Şuan yanımda kimse yok. Yani eşim var sadece. Annem çalıştığı için sancı başlayınca haber vereceğim gelecek. İşte bu yüzden ben kardeşime haber vermesem de annem verir

Katılıyorum. Açık açık söyleyin. Düğününüzü mahvetmiş, rezalet çıkarmış, doğumunuzu mahvedemesin.

+10000000

Benim abimde dügün arabamiza binmeyin yanliz olmak istiyoruz demisdi. Cokkkk kirilmisdim cook...

+10000000

Benim abimde dügün arabamiza binmeyin yanliz olmak istiyoruz demisdi. Cokkkk kirilmisdim cook...
Yeni evlendik gormemisiz biz bu da dugunumuz diyor insanlar iste. Neden yalniz olmak istiyorlarsa arabada artik,sevismeye hemen baslayacaklar herhalde.

Haber vermek zorunda değilsin.
Hoş bu kezde ablam haber vermedi, enişte neden haber vermedi diye sorun çıkar
Ay bilemedim.
Aman herkesi kafaya takmayın yahu.

Uzuldum sizi hayal kirikligina ugrattigim icin ama bu boyle. Dugune,cenazeye gelene sen oraya otur sen buraya oturma denmesi asiri kabalik bana gore.
gelin ve damadın olduğu arabada baş köşeye kurulmaya çalışma aynı oranda kabalık benim için,gereksiz münakaşa gereksiz alınganlık alanı..gelin ve damadın olduğu arabaya binince kimse plaket takmayacağı gibi arkadaki araba ile gidilince de ölünmüyor .dikkate alınması bile saçmalık,enişte bey ile münakaşaya girilmesi bile bunun için büyük terbiyesizlik..o gün bir kişiye ait baldızlara görümcelere eltilere değil sadece bir kişiye ait kimsenin rezil etmesine lüzum yoktur değil mi?
kadın şimdiden doğuma değil insanların stresine girmiş bakınız.

Yeni evlendik gormemisiz biz bu da dugunumuz diyor insanlar iste. Neden yalniz olmak istiyorlarsa arabada artik,sevismeye hemen baslayacaklar herhalde.

Hadi onlar yeni evli, evliliklerinin ilk anlarında baş başa olmak istemişler. Diğer insanların o arabada olmak istemesi daha saçma. Ne oluyor o arabada gidince? Kendini özel mi hissediyor? Özel ve elit bir gruba ait mi olmuş mu oluyor? Bir de nikaha kadar tamam da nikahtan sonra gelin damat arabaya yalnız binerler zaten. Bu insanlar da nikahlanmış, ilk saatlerini baş başa geçirmek, rahat olmak, istedikleri gibi konuşmak istemişler. Asıl o arabada diğer insanların olmaya çalışması görgüsüzlük.

Girmeseymis strese,o stresi kendi yaratiyor. Gitsin dogursun gelsin haber versin herkese,cogu insan yapiyor bunu.

Benim kardesim yok,ama olsaydi da,dugune giderken bana gidip tanimadigim bir kisinin arabasiyla gelmemi soyleseydi ben de alinirdim,ha kavga cikarmam o ayri. Madem bu kadar kim nereye oturacak hassas,o zaman herkesin oturma duzenini ve arabalari ayarlayacak onceden,kim nereye oturacak belli olacak.

Boyle bir hassasiyet varsa onceden bir araba kiralanir,sofor ayarlanir,buyrun siz bununla gideceksiniz denilir. Tanimadigim bir kisinin arabasiyla neden gideyim kardesimin dugunune o daha sacma bana gore.

Yahu zaten bin tane dugun yapilmis,kardesin gitmemesi sinav var demesi bana normal geldi

Ben eşime haftalar önce "sakın ben doğumhaneye alınmadan iki taraftan da kimseyi toplama başıma" demiştim.

Annemin beni sancı çekerken görmesini istemedim. Yüksek tansiyon hastası diye.

Eşimin tarafında da sülalesi koloni halinde bir anda toplaşırlar. Diğer hasta ve yakınları rahatsız olur diye..

Yani doğum yapacak kişi bensem benim dediğim dikkate alınmalı..
İstediğim gibi de oldu. Evde baya sancı çektim hastahaneye gidince yarım saat içinde doğumhaneye alındım. Eşim de o arada aradı herkesi.

Kardeşiniz belli ki sizi eşinizden kıskanıyor. Tepkileri normal değil. Annenize söyleyin biraz acitasyon yapın.
Ama ille de atışırlarsa bırakın atışsınlar siz bebeğe odaklanın.
Bebeğinizi gördükten sonra umurunuzda olmasın ne yaptıkları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…