Kardeşimin doğuma gelmesi

Bence düğün zamanı çok ayıp etmişsiniz. Zaten eşinizle yeterince yalnız kalacak zamanınız olacaktı. Kız kardeşinizi hiç tanımadığı, samimi olmadığı insanlarla beraber göndermeye çalışmak hoş değil. Kırılmakta çok haklı. Siz, eşiniz, kız kardeşiniz ve görümceniz birlikte gitmeliydiniz. Görümceniz de kırılmıştır bu davranışınıza ama tatsızlık olmasın diye sesini çıkarmamıştır. Ben de olsam bu şartlarda düğüne gelmek istemezdim.

Yeni evlendik gormemisiz biz bu da dugunumuz diyor insanlar iste. Neden yalniz olmak istiyorlarsa arabada artik,sevismeye hemen baslayacaklar herhalde.

Ben de anlamadım neden yalnız kalmak istiyolar ki. Birileri olsa şakalaşır, eğleniriz diye düşünürdüm ben :)

Konu sahibi bence karışma, gelsin. Eğer problem yaratırsa geri gitmesini söyle. Annen de küçük kızının peşinde dolanmasın. Size destek olsun. Bu kızın böyle geniş yetişmesi annenizin suçu zaten. Düğünde kızım sus diyeceği yerde damat azarlayan da ilk defa görüyorum. Sizin için olsa neyse ama baldızı üzemezsin ne demek ya. Saçmalık.

Düğün zamanı damadın ailesi yanında rezalet çıkarması da normal geldi mi?

Klasik şımarık premses, annesinin pışpışladığı kız çocuğu. Bir günlüğüne bile olsa ablasının prenses olmasını (başkalarını düşünmeden kendini düşünme, kendine önem vermesini) çekememiş, en mutlu olması gereken gününü mahvetmiş. Doğuma gelirse yine aynısını yapacağını düşünüyorum.

Valla benim hic dugun kulturum yoktur ama gelin arabasina kardesler veya kuzenler binebiliyor zaten. Kalkip da komsu Ayse teyze binsin demiyorum da,genclerin gelin arabasiyla gitmesi gayet normal. Cogu zaman gelin damat arkaya oturuyor hatta,kuzen veya kardes de arabayi kullaniyor,sag koltukta oturuyor. Bunu bu kadar buyutmenin bir anlami yok.

yinede sizinle hemfikir değilim nedense yazmak istedim

Aranıza büyük soğukluk girer. Alınıp gucenmeyeceksen , beni uzmeyeceksen haber vereceğim diyebilirsiniz.

Verin bence haber. Düğünle bunu bagdastirmayin.

Sınavları varmış , nasıl gelsin.

Ilk cumlenizin cevabini tam iki kere vermistim bunun icin kavga cikarmam,ama alinirim diye.

Birbirimize fikirlerimizi kabul ettirmeye calismamizin bir anlami yok su an soyleyip gecmek en guzeli bence.

Ben olsam araya biraz mesafe koyardım hatta kardeşim arayıp gelmek istedi zaman da direkt söylerdim "canım şuan hamileyim o gün de doğum yapılan senin alinganliklarinla kaprisletinle uğraşamam ona göre derim . Çok usteleyip o an kaprise başlarsa en güzel anlarinizda sizi uzdugunu söyleyin buna benzer olaylar yaşamak istemiyorum dersiniz . 28 yaşındayım hayatım tam anlamıyla aman kimse üzülmesin ben herkesin yerine üzülürüm kimse katlanmasın ben herkesin yerine katlanirim modunda geçti .o yüzden ben katlanabiliyorsam herkes katlanır diye düşünüyorum artık direkt bi insanım gerçekten hayat böyle daha kolay

kardeşiniz bi düğüne gelmiş uzaktaki düğüne gelmemişse abartıyorsunuz bence.

sınavları varsa uzaktaki düğüne gelmeyebilir bence. siz de takıntılı gibisiniz düğünüme gelmedi diyp durmuşsunuz da diğer düğüne gelmiş konuda çarpıtıyorsunuz

asıl hata annende ama işte laf söylenmiyor ne diyelim ,

o güzel sancıların başlayınca bol bol dua edersen sevinirim
rabbim bir avazda dogum nasip etsin inşallah sana

Ben öyle bir şey yaparsam büyük ihtimalle annem küser çünkü küsme huyu meşhurdur

Benim annem hayatta değil ama olsa onu çağırırdım tabİ
Aileler 8-9 saat mesafede
Doğum sancılarım gece 12 de başladı
Eşimi bile sabah uyandırdım
Sabah Hastanyeye gittik öğlen doğdu
Haber versem bile kimse yetişemezdi zaten.
Bi de o sırada sadece eşimin yanımda olması bana iyi geldi
Stressiz doğurdum gerçekten :)
Sana da kolay bir doğum diliyorum

Şuan yanımda kimse yok. Yani eşim var sadece. Annem çalıştığı için sancı başlayınca haber vereceğim gelecek. İşte bu yüzden ben kardeşime haber vermesem de annem verir

Biri 8, diğeri 4 saat mesafede olan birilerinin aynı şehirdeymişçesine sancıyı beklemesi de çok tuhafmış..

Belki bu kadar geç gelmelerinde de hayır olabilir tabi..

boyle zamnlarda kusluk olmaz belki o da hatalrindan ders cikarmistr

Çağırırsan kocan ve kardeşin arasında çok kalacaksın. Lohusalığın berbat geçecek. Bence çağırma. Kardeşin belli ki ota moka ağlayıp zırlayan bir tip. Kocanı da bunaltma.

Ben sizi haklı buldum çagirmayin doğuma hep kendo isteği olsun istiyo kardeşiniz

Yeni evlendik gormemisiz biz bu da dugunumuz diyor insanlar iste. Neden yalniz olmak istiyorlarsa arabada artik,sevismeye hemen baslayacaklar herhalde.
Canım görümce de varmış ...Limuzin veya minibüs tarzında bir düğün aracı olmadığı sürece şoförle beraber 5 kişi düğün arabasına zor sigardi...ama iki düğünün birine katilinamamasi bence de çok sorun olacak birşey değil.

valla sancın tutunca aklının ucundan telefonun geçemeyeceği için hanfendi zaten boşuna umutlanmasın.bence o yaptıklarını da kıskançlıktan yapmış.bırak boşver zaten en hassas dönemlerin bir de gerilim çekemezsin.doğumdan sonra herkes gibi gelsin ziyaret etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…