- 17 Ağustos 2011
- 1.015
- 932
- 323
- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Yeni evlendik gormemisiz biz bu da dugunumuz diyor insanlar iste. Neden yalniz olmak istiyorlarsa arabada artik,sevismeye hemen baslayacaklar herhalde.
Boyle bir hassasiyet varsa onceden bir araba kiralanir,sofor ayarlanir,buyrun siz bununla gideceksiniz denilir. Tanimadigim bir kisinin arabasiyla neden gideyim kardesimin dugunune o daha sacma bana gore.
Yahu zaten bin tane dugun yapilmis,kardesin gitmemesi sinav var demesi bana normal geldi
Valla benim hic dugun kulturum yoktur ama gelin arabasina kardesler veya kuzenler binebiliyor zaten. Kalkip da komsu Ayse teyze binsin demiyorum da,genclerin gelin arabasiyla gitmesi gayet normal. Cogu zaman gelin damat arkaya oturuyor hatta,kuzen veya kardes de arabayi kullaniyor,sag koltukta oturuyor. Bunu bu kadar buyutmenin bir anlami yok.Ben de anlamadım neden yalnız kalmak istiyolar ki. Birileri olsa şakalaşır, eğleniriz diye düşünürdüm ben :)
Konu sahibi bence karışma, gelsin. Eğer problem yaratırsa geri gitmesini söyle. Annen de küçük kızının peşinde dolanmasın. Size destek olsun. Bu kızın böyle geniş yetişmesi annenizin suçu zaten. Düğünde kızım sus diyeceği yerde damat azarlayan da ilk defa görüyorum. Sizin için olsa neyse ama baldızı üzemezsin ne demek ya. Saçmalık.
yinede sizinle hemfikir değilim nedense yazmak istedimGirmeseymis strese,o stresi kendi yaratiyor. Gitsin dogursun gelsin haber versin herkese,cogu insan yapiyor bunu.
Benim kardesim yok,ama olsaydi da,dugune giderken bana gidip tanimadigim bir kisinin arabasiyla gelmemi soyleseydi ben de alinirdim,ha kavga cikarmam o ayri. Madem bu kadar kim nereye oturacak hassas,o zaman herkesin oturma duzenini ve arabalari ayarlayacak onceden,kim nereye oturacak belli olacak.
Ilk cumlenizin cevabini tam iki kere vermistim bunun icin kavga cikarmam,ama alinirim diye.Düğün zamanı damadın ailesi yanında rezalet çıkarması da normal geldi mi?
Klasik şımarık premses, annesinin pışpışladığı kız çocuğu. Bir günlüğüne bile olsa ablasının prenses olmasını (başkalarını düşünmeden kendini düşünme, kendine önem vermesini) çekememiş, en mutlu olması gereken gününü mahvetmiş. Doğuma gelirse yine aynısını yapacağını düşünüyorum.
Fikir paylasimi yapiyoruz,en dogal sey,elbette yazabiliriz birbirimizeyinede sizinle hemfikir değilim nedense yazmak istedim
Ben olsam araya biraz mesafe koyardım hatta kardeşim arayıp gelmek istedi zaman da direkt söylerdim "canım şuan hamileyim o gün de doğum yapılan senin alinganliklarinla kaprisletinle uğraşamam ona göre derim . Çok usteleyip o an kaprise başlarsa en güzel anlarinizda sizi uzdugunu söyleyin buna benzer olaylar yaşamak istemiyorum dersiniz . 28 yaşındayım hayatım tam anlamıyla aman kimse üzülmesin ben herkesin yerine üzülürüm kimse katlanmasın ben herkesin yerine katlanirim modunda geçti .o yüzden ben katlanabiliyorsam herkes katlanır diye düşünüyorum artık direkt bi insanım gerçekten hayat böyle daha kolayGünaydın hanımlar. 3 yıllık evliyim. 39 haftalık hamileyim. Bugün yarın doğumu bekliyoruz. Şuan normal doğum olacak gibi görünüyor son anda bir sorun olmazsa. Ben 3 yıl önce evlendim ve eşimin ve benim ailemin farklı şehirlerde yaşaması nedeniyle iki tane düğünüm oldu. Düğün zamanım kardeşim eşimle hep ağız dalaşına girdi, laf söyledi, eşimin ağzından çıkan her söze alındım diyip ağladı. Hala da bu durum böyle. Aynı ortama girince ben hep strese giriyorum. Bu arada ikimizin de ailesinden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Kardeşim eşimin memleketinde olan düğünüme gelmedi. Düğünden bir hafta sonra bütünleme sınavları başlıyordu tam sınav zamanına denk getirdiniz dedi ama düğün salonu aylar öncesinden sınav tarihleri bile belli değilken tutulmuştu ve erteleme imkanı yoktu. Gerçekten istese gelirdi diye düşünüyorum. Birde benim memleketim deki düğünden eşimin memleketine giderken biz arabada eşimle başbaşa gitmek istediğimizi, benim kardeşimin ve eşimin kardeşinin bizimle aynı zamanda kendi arabasıyla yola çıkan eşimin en samimi arkadaşının arabasıyla gelmesini söyledik. Görümcem tamam dedi ve öyle yaptı ama kardeşim hem sınav olayı hem bu araba olayından sonra düğünün ertesi sabahı eşimin akrabalarının yanında tartışma çıkardı annem ağladı sesler yükseldi filan. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Sınav tarihi düğün tarihinden sonra belli oldu, düğünden sonra da eşimle başbaşa gitmek istedik. Bence bunlar kardeşimin benim düğünüme gelmemesi için sebep değildi. Neyse kardeşim düğüne gelmedi ve bu hep benim içimde kaldı. Eşimle de dediğim gibi sürekli atışıyorlar. Hatta birkaç kere kardeşim eşime alındı diye annem eşimi arayıp kızmıştı sen benim kızımı üzemezsin filan demiş. Ama benim düşünceme göre çoğu konuda eşim haklıydı. Şimdi ben doğum yapacağım, kardeşim doğum sancın geldiğinde beni ara hemen geleceğim orda olmak istiyorum diyor. Annem zaten gelecek. Şuan annem 8 saat mesafede, kardeşim 4 saat mesafede bana. Ama ben kardeşimin gelmesini istemiyorum. Doğumdan sonra gelirsin dedim hayır o an orada olmak istiyorum dedi. Arkadaşlar ben doğum zamanı eşimle kardeşim atışacak mı ne olacak diye strese girmek istemiyorum. Birde o benim düğünüme gelmedi ya o hep içimde kaldı madem o gelmek istemedi, şimdi de ben gelmesini istemiyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Annemle söylesem mi kardeşim doğumdan daha sonra gelsin diye? Anneme söylersem de üzülecek biliyorum ama zamanında bende çok üzüldüm.
Ben öyle bir şey yaparsam büyük ihtimalle annem küser çünkü küsme huyu meşhurdur
Şuan yanımda kimse yok. Yani eşim var sadece. Annem çalıştığı için sancı başlayınca haber vereceğim gelecek. İşte bu yüzden ben kardeşime haber vermesem de annem verir
boyle zamnlarda kusluk olmaz belki o da hatalrindan ders cikarmistrGünaydın hanımlar. 3 yıllık evliyim. 39 haftalık hamileyim. Bugün yarın doğumu bekliyoruz. Şuan normal doğum olacak gibi görünüyor son anda bir sorun olmazsa. Ben 3 yıl önce evlendim ve eşimin ve benim ailemin farklı şehirlerde yaşaması nedeniyle iki tane düğünüm oldu. Düğün zamanım kardeşim eşimle hep ağız dalaşına girdi, laf söyledi, eşimin ağzından çıkan her söze alındım diyip ağladı. Hala da bu durum böyle. Aynı ortama girince ben hep strese giriyorum. Bu arada ikimizin de ailesinden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Kardeşim eşimin memleketinde olan düğünüme gelmedi. Düğünden bir hafta sonra bütünleme sınavları başlıyordu tam sınav zamanına denk getirdiniz dedi ama düğün salonu aylar öncesinden sınav tarihleri bile belli değilken tutulmuştu ve erteleme imkanı yoktu. Gerçekten istese gelirdi diye düşünüyorum. Birde benim memleketim deki düğünden eşimin memleketine giderken biz arabada eşimle başbaşa gitmek istediğimizi, benim kardeşimin ve eşimin kardeşinin bizimle aynı zamanda kendi arabasıyla yola çıkan eşimin en samimi arkadaşının arabasıyla gelmesini söyledik. Görümcem tamam dedi ve öyle yaptı ama kardeşim hem sınav olayı hem bu araba olayından sonra düğünün ertesi sabahı eşimin akrabalarının yanında tartışma çıkardı annem ağladı sesler yükseldi filan. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Sınav tarihi düğün tarihinden sonra belli oldu, düğünden sonra da eşimle başbaşa gitmek istedik. Bence bunlar kardeşimin benim düğünüme gelmemesi için sebep değildi. Neyse kardeşim düğüne gelmedi ve bu hep benim içimde kaldı. Eşimle de dediğim gibi sürekli atışıyorlar. Hatta birkaç kere kardeşim eşime alındı diye annem eşimi arayıp kızmıştı sen benim kızımı üzemezsin filan demiş. Ama benim düşünceme göre çoğu konuda eşim haklıydı. Şimdi ben doğum yapacağım, kardeşim doğum sancın geldiğinde beni ara hemen geleceğim orda olmak istiyorum diyor. Annem zaten gelecek. Şuan annem 8 saat mesafede, kardeşim 4 saat mesafede bana. Ama ben kardeşimin gelmesini istemiyorum. Doğumdan sonra gelirsin dedim hayır o an orada olmak istiyorum dedi. Arkadaşlar ben doğum zamanı eşimle kardeşim atışacak mı ne olacak diye strese girmek istemiyorum. Birde o benim düğünüme gelmedi ya o hep içimde kaldı madem o gelmek istemedi, şimdi de ben gelmesini istemiyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Annemle söylesem mi kardeşim doğumdan daha sonra gelsin diye? Anneme söylersem de üzülecek biliyorum ama zamanında bende çok üzüldüm.
Ben sizi haklı buldum çagirmayin doğuma hep kendo isteği olsun istiyo kardeşinizGünaydın hanımlar. 3 yıllık evliyim. 39 haftalık hamileyim. Bugün yarın doğumu bekliyoruz. Şuan normal doğum olacak gibi görünüyor son anda bir sorun olmazsa. Ben 3 yıl önce evlendim ve eşimin ve benim ailemin farklı şehirlerde yaşaması nedeniyle iki tane düğünüm oldu. Düğün zamanım kardeşim eşimle hep ağız dalaşına girdi, laf söyledi, eşimin ağzından çıkan her söze alındım diyip ağladı. Hala da bu durum böyle. Aynı ortama girince ben hep strese giriyorum. Bu arada ikimizin de ailesinden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Kardeşim eşimin memleketinde olan düğünüme gelmedi. Düğünden bir hafta sonra bütünleme sınavları başlıyordu tam sınav zamanına denk getirdiniz dedi ama düğün salonu aylar öncesinden sınav tarihleri bile belli değilken tutulmuştu ve erteleme imkanı yoktu. Gerçekten istese gelirdi diye düşünüyorum. Birde benim memleketim deki düğünden eşimin memleketine giderken biz arabada eşimle başbaşa gitmek istediğimizi, benim kardeşimin ve eşimin kardeşinin bizimle aynı zamanda kendi arabasıyla yola çıkan eşimin en samimi arkadaşının arabasıyla gelmesini söyledik. Görümcem tamam dedi ve öyle yaptı ama kardeşim hem sınav olayı hem bu araba olayından sonra düğünün ertesi sabahı eşimin akrabalarının yanında tartışma çıkardı annem ağladı sesler yükseldi filan. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Sınav tarihi düğün tarihinden sonra belli oldu, düğünden sonra da eşimle başbaşa gitmek istedik. Bence bunlar kardeşimin benim düğünüme gelmemesi için sebep değildi. Neyse kardeşim düğüne gelmedi ve bu hep benim içimde kaldı. Eşimle de dediğim gibi sürekli atışıyorlar. Hatta birkaç kere kardeşim eşime alındı diye annem eşimi arayıp kızmıştı sen benim kızımı üzemezsin filan demiş. Ama benim düşünceme göre çoğu konuda eşim haklıydı. Şimdi ben doğum yapacağım, kardeşim doğum sancın geldiğinde beni ara hemen geleceğim orda olmak istiyorum diyor. Annem zaten gelecek. Şuan annem 8 saat mesafede, kardeşim 4 saat mesafede bana. Ama ben kardeşimin gelmesini istemiyorum. Doğumdan sonra gelirsin dedim hayır o an orada olmak istiyorum dedi. Arkadaşlar ben doğum zamanı eşimle kardeşim atışacak mı ne olacak diye strese girmek istemiyorum. Birde o benim düğünüme gelmedi ya o hep içimde kaldı madem o gelmek istemedi, şimdi de ben gelmesini istemiyorum. Sizce yanlış mı düşünüyorum? Annemle söylesem mi kardeşim doğumdan daha sonra gelsin diye? Anneme söylersem de üzülecek biliyorum ama zamanında bende çok üzüldüm.
Canım görümce de varmış ...Limuzin veya minibüs tarzında bir düğün aracı olmadığı sürece şoförle beraber 5 kişi düğün arabasına zor sigardi...ama iki düğünün birine katilinamamasi bence de çok sorun olacak birşey değil.Yeni evlendik gormemisiz biz bu da dugunumuz diyor insanlar iste. Neden yalniz olmak istiyorlarsa arabada artik,sevismeye hemen baslayacaklar herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?