• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Kardeşimin düğünü için listemde olan abiyeler.

2 ve 16 diyorum.Renkleri de aynen kalabilir bence.Gümüş yada beyaz altın takılarla harika olur.

16 ve 20 kesinlikle mükemmel ama beyzlar daha çok gelinlik havasında sadece kabarık değiller gelinler karışmasın sonra:1: zevklisin ayrıca

en güzeli 2 numara bence..renginide tenine göre seçersen çok güzel ve zarif olursun.diğerlerinde biraz gelinlik edası var. :21:

ben 4 ve 14 numarayı beğendim..benimde kardeşimin düğünü var bende abiye seçimi yapmaya çalışıyorum..hatta dün 4 numaraya benzerini denedim canım..:66:

2-4-8 beğendimm :79:
tenine uygun renkte yaptırırsan çok güzel olur :82:

2 numara zarif bence.diğerleri nişan elbisesi gibi,yani abartılı gıbı geldı bana.bırde gelınlık modellerı nıye var anlamadım canım.beyaz gıymek ıstıyorsan gıyme bence.tabı sana kalmış.:80:

elbiseler çok güzel ama bunları piyasada bulmak zor oluyo biraz. böyle uzun yaz düğünü için abiyeye nerelerde bakabilirz. kadıköy fatih mahmutpaşa nerden bulunur acaba? :(

elbiseler çok güzel ama bunları piyasada bulmak zor oluyo biraz. böyle uzun yaz düğünü için abiyeye nerelerde bakabilirz. kadıköy fatih mahmutpaşa nerden bulunur acaba? :(

Back
X