Kardeşimin düğününde çıkan kavga

halletmiyor işte bir müdahalesini görmedim. ben onlarla kavga ediyorum konuşuyorum ama beni dinlemiyorlar diyor.
İyide daha ne yapsın ki ? Siz herhalde baya kanlı bıçaklı olmalarını bekliyorsunuz. İnsanlar laftan anlamıyorsa ne yapabilir ? Siz çok müdahele ediyorsunuz gibi hissettim ben.Yararıda zararıda kendilerine. Sizlik bir şey yok.

Siz sanki çok karışmışsıniz, ortalığı da karıştırmışsıniz.
Kınayı kız tarafı yaptıkla bütün masrafları da karşılayacaktı.Herşey bol bol olacaktı ki kimsenin konuşmaya fırsatı olmasın.
Erkek tarafı size her sorduğunda çok ters cevaplar verip olayların büyümesine sebep olmuşsunuz.
Hele ki anneniz ağırlığını koruyacaktı.Kayınvalideye alışverişe gelseydiniz de alsaydınız demiş Kayınvalideye de iyice ayar olmuş.
Tabi burda sadece sizin yaşadıklarınızı okuyoruz.Yaşattıklarınizi bilemiyoruz !

bol bol aldık yaptık kına için özel davetiye basıldı sayılı kişi çağrıldı

annemle o kadını bir tutmam. annem gayet aklı başında davrandı

kötü bir durum yaşatsaydım şuan benim evimde kalmazlardı

Filmlerde bile bu kadari olmuyo..annen keske sussaydi ama dugun dernek stresli isler bunlar..kv tam cirkef.. kendi oglunu u duruma dusurmus.. oglunu sevse bunu yapmaz birde ben boyle yaptim oglumu dunurlerimciddiye almaz bu saatten sonra diye dusunurdu..cok yazik.. kardesin ve damat hep kavga edecekler bu yuzden cunku hayirli bi ise hayirdiz baslanmis.. kardesinin icinde kalmis olacak bazi seyler... herneyse..umarim sobrasi hayirli olur.. bu damat ilerde savunursa ailesini onada sasmam.. erkek milletinden herseyi beklerim

O altinlari alirken daha kardesinin yerindw olsam atlar kapardim. Bu ne cüret!

Damat da olay olurken cok pasif kalmis.
Allah kimseyi boyle dusurmesin. Ne kendini bilmezliktir.

En guzel gunu ve balayilarini hep kotu hatirlayacaklar.
Iyi kardesin yine damatla gitmis.
Ben babamla donerdim geri sanirim o dugunden.

daha çok yeni evliler böyle bir şey yaşamaları gerekmiyorduki
benim istediğim çocuğun her şeyin farkına varması, sana şerefsiz diyor insanların içinde sen tatil dönüşü koşa koşa gidiyosun annene
tabi çocuğa bişey diyemedim ama böyle yaparsa bu kadın onları rahat bırakmazki

Bu tip erkekler gerçekten beyinsiz kadin düğünü rezil etmis, esinin ailesine olmadik lafı söylemiş hala gidebiliyor anne de bi yere kadar pes.agzini acip iki laf edebilseydi olaylar buyumezdi.kardesinin yerinde olsam asla bi daha o insanlarla konusmazdim.

altınlar para pul umrumuzda değil hala onda istemediler istemiyorlar da.

onlar o güzel günleri kötü bitti ona üzülüyor özellikle de kardeşim

heh tam da demek istediğim benim bu işte
bende böyle düşünüyorum
kardeşim istemiyor ama çocuk zorluyor

Birakmiycakta zaten.. esek olursan anan bile semer vurur. Bu saatten sonra hersey damatta bitiyo zaten.. ne var azicik insan olsalardi? Iyi olmak suc arkadasim bu dunyada.. inan sen iyi oldukca herkes enayi yerine koyuyor

Önceki konunuda görmüştüm,
Yazık oldu kardeşine...

altınlar para pul umrumuzda değil hala onda istemediler istemiyorlar da.

onlar o güzel günleri kötü bitti ona üzülüyor özellikle de kardeşim
Para pul neden umrunda degil
Amerika diyorsunuz.

O da onemli.

Ve damat ailesine rest cekmedikce daha cok kavga olacak kardesinin yuvasinda.

Polis çağırsaydınız ya. Niye şikayette bulunmadınız? Hırsızlık var, hakaret var, tehdit var, darp var. Karşılığında tek yaptığınız"bir araya gelmek istemiyoruz" demek. Damat pasif kalmış da siz de pasifsiniz. Damat ailesini silse, bir daha görüşmese size yapılanlar silinmiş mi sayılacak? Kanunsuzluğun karşısında sessiz kalmışsınız.

o an ne olduğunu anlamadık. bir anne oğlunun düğünün nasıl rezil eder aklımız almadı

Offf okurken fenalık geçiricektim resmen. Bu şekilde bunların ilişkileri yürümez damat çok ezik anne desen edepsiz sokak ortasında öz oğluna şerefsiz diye bağırabilecek kadar edep yoksunu...
Akrabaları da zira öyle aynı kafadalar...

Olan kardeşine olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…