Kardeşimin düğününde çıkan kavga

Damat ezik bisi
Ailesi cirkef sanirim.
Allahdan yurt disina gidecekler dicem ama sizin damat annesinin korkusundan gidecegini sanmiyorum
Gitsede kavga ederler donerler.

Bence o altınları almayın diye annesine söylemesi vs önceden konuşulmuş

Altınları düğünde toplayıp çantaya koydum

Bir süre anneannemde durdu sonra aldık kp tuttu sonra da bize verdi

Hiç de ay sakın altınlarımızı almayın demek aklıma gelmedi zira normal olan altınımı alma diye tembih etmemektir

Damat alınacağını bildiği halde alma demiş ki o cici olsun

polis vs o an gerçekten korkudan sinirden düşünemedik.

geçen sene nisan ayında nişanlandılar 3 4 yıllık sevgililer. geldiler tanıştık, kadın çok konuşan bir kadın, ama bize bir zararı olmaz dedik. nişandan sonra çocuk yurtdışına çıktı olaylar öyle başladı. kardeşim çalışıyor işten eve geliyor yorgun kaynana bana niye gelmiyor beni neden dışarı çıkarmıyosun sorunlarıyla başladı.

kardeşim de dedi ben çalışıyorum nasıl dışarı çıkarayım nasıl geleyim size her an gelemem dedi. bana laf çevirdi diye kavga çıkarmaya başladı. sonra çocuk geldi biz 4ümüz gezmeye gittiğimizde kıyamet kopardı görümceyi götürmedik diye. görümcenin gelmemesini çocuk istemiyordu, bi yerlere gidip alkol aldığımızda annesine söylüyormuş çocuk bu yüzden istemiyorum gelmesin derdi.

bir akrabasına kardeşim hediye almıştı kaynana neden daha pahalısını almadın diye kavga çıkardı böyle böyle şeyler

benim kardeşim 2 üniversite bitirmiş yabancı dilleri olan iyi bir firmada çalışan bir kız kimseye muhtaç değil ama bunlar oturup konuşulacak insanlar değil. kardeşimin hatası olsa söylerim ama her şey ortada. ben kötü biri olsam ya da ailem kötü olsak şuan bende kalmazlardı. çok üzülüyorum üzülüyoruz

polis vs o an gerçekten korkudan sinirden düşünemedik.

geçen sene nisan ayında nişanlandılar 3 4 yıllık sevgililer. geldiler tanıştık, kadın çok konuşan bir kadın, ama bize bir zararı olmaz dedik. nişandan sonra çocuk yurtdışına çıktı olaylar öyle başladı. kardeşim çalışıyor işten eve geliyor yorgun kaynana bana niye gelmiyor beni neden dışarı çıkarmıyosun sorunlarıyla başladı.

kardeşim de dedi ben çalışıyorum nasıl dışarı çıkarayım nasıl geleyim size her an gelemem dedi. bana laf çevirdi diye kavga çıkarmaya başladı. sonra çocuk geldi biz 4ümüz gezmeye gittiğimizde kıyamet kopardı görümceyi götürmedik diye. görümcenin gelmemesini çocuk istemiyordu, bi yerlere gidip alkol aldığımızda annesine söylüyormuş çocuk bu yüzden istemiyorum gelmesin derdi.

bir akrabasına kardeşim hediye almıştı kaynana neden daha pahalısını almadın diye kavga çıkardı böyle böyle şeyler

benim kardeşim 2 üniversite bitirmiş yabancı dilleri olan iyi bir firmada çalışan bir kız kimseye muhtaç değil ama bunlar oturup konuşulacak insanlar değil. kardeşimin hatası olsa söylerim ama her şey ortada. ben kötü biri olsam ya da ailem kötü olsak şuan bende kalmazlardı. çok üzülüyorum üzülüyoruz

Bence bırakın kardeşiniz ve kocası halletsin
Siz elinizden geleni yapmışsınız ama dünür olduktan sonra yapacak bişey yok kardeşiniz de kocası da anneleri olunca görüşecekler
Ana baba kolay silinmiyor geçmiş olsun
Kardeşiniz ailenin şer olduğunu bilip kabullenip evlendi

Damat kadar kardeşiniz de pasifmiş. Allah aşkına ailenizi darp edip küfür eden bir aileye nasıl gelin olarak gitmeyi kabul etti?
Sevgi aşk da bir yere kadar ama böyle bir şeye göz yumması akıl alır gibi degil.

Damat bence hiçtee saf değil gayet akıllı , saf biri olsa ailesinin yaptıklarına karşılık susmaz . Sizin damat ne yapmış balayından döner dönmez soluğu ailesinde almış bide karısını da zorlamış görüş onlarla diye. Şimdiden baskı uygulamaya başlamış kardeşinize.
Altınlar kayınvalidedeyse bunlar nasıl yurt dışına çıkacak öyle evlilik mi olurmuş ortada eşya yok ev yok para yok sizde mi yaşayacaklar. Ben sağlıklı bulmadım evliliklerini iyi günler beklemiyor kardeşinizi.

Çok çok üzülerek yazıyorum. Bu evlilik tat vermeZ. Yurt dışı değil uzayasa gitse o kadın onları bulur.
Birebir yaşadım ve yazınız içimi sıktı. O hediyeleri eski kv yedirmediğim için pişmanım. Çünkü evinde en az 15 tane saymıştım düğünden sonra.
Haklarında hayırlısı olsun inşallah.

Düğünde takılan altınlar kız tarafına ait. Suç duyurusunda bulunabilirsiniz ağızlarının payını almış olurlar. Belli ki damat yapamıyor kardeşin yapacak eğer maddi olarak zora düşüyorsa kredi vs durumdan dolayı.

Kesinlikle damadı da masum bulmadım
Iki sene sonra kızkardeşi kendi ailesiyle görüşturmwyip kaynanayla görüşmeye zorlar
Keşke başından hiç evlenmeseymis

Benim dedemi darp edecekler varya o sülaleyi tümden karakola dizdiririm. Ne kadar pasif kalmışsınız. Bu memlekette hala kanun var nizam var. Sırf bi kadın kocasından olmayacak diye ailemi ezdirmem. Siz bide o aileye koşa koşa giden damadı evinize almışsınız. Kardeşiniz telefon açmış. Pessss ne diyim nutkum tutuldu

Görümce de evleniyormuş bu kaynana eve yerleşir yakın zamanda da boşanır allah korusun.Böyle annelerin oğluyla evlenmek hata.Damat altınlar söz konuşamayacak kadar pasiF.

Ne terbiyesiz , rezil bir aileymiş !! Helal olsun yine iyi dayanmişsiniz. Kardeşinizin bu noktadan sonra yapacagi şey asla kocasinin ailesi ile muhattap olmayacak zaten belli ki koca pasif yumusak basli biri alsin avucuna artik..
Ne insanlar var ya oglun evleniyor dusmanin degil onunda mi hatri yok..

Erkek aileleri nelerine güveniyorsa çıkarıyorlar böyle pislikler evlatlarından olmak mı dert nedir hiç anlamıyorum.Benim eşimide elime koyulacak çeyrek için reddetmişler ve kınama cümbür cemaat yabancı gibi geldiler düğün sabahı olur böyle şeyler deyip eşimle barışıp düğünde geldiler hangi yüzle yaptılar hala anlamıyorum.Akrabalara hiçbirşey demediğimizden kimse yaptıkları hareketlere takılmadı hatta herkes kınada ve düğünde onları yok saydı öyle bozuldular ki böyle bir sülaleye sahip olduğum için çok mutluyum biri bile onlarla muhattap olmadı kaynanam kaynanam ve görümcemde morardı evlerinin yolunu tuttular :))

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…