Sizin kardeş biraz hanım köylü sanırım.
Tamam kadınlar ezilmesin,hak ettikleri değeri görsünler ama mümkünse kimseyi ezmesinler de...
Ben şahsen eşimle evde baş başayken tartışırım da bağırıp çağırırım da ama bir başkasının yanında hele ki annesi,kardeşi yanında onu rencide edecek davranışta bulunsam vicdan azabı çekerim,hiç hoş değil.
Gelinede sürekli hizmet eden kv de neymiş sizin başka işiniz gücünüz yok heralde

kardeşinde normal degil bence böyle bir kadını neden çekiyor
Ne bileyim annem boyle bir tiptir herkese karsi.kardesimin duygularini bir biksem anlatmazki
Hizmet etmek istemiyor size ,sizi ailenizi istemiyor belli ki ,gitmeyin kalmayın ,
Size geldi mi ,annenizde sizde hizmet etmeyin ,
Çok yüz vermişsiniz bence ,
Anneniz kendi evinde desin sen bu evin gelinisin kızı sayılırsın ne misafir gibi oturuyorsun ,
Eline çay vs vermesin ,koysun çayını istiyorsa ,geline de söylesin itiyorsa o da kendine koysun ,
Tavrınızı ortaya koyun ,yaptığı terbiyesizlik
Bu kadar tavız vermeseydınız keske. Hizmet etmiş olunmuyor ki bırsey ikram edınce bu deger vermektır esıne sonra aılesıne.. Ama en önemlisi görgü!
Ben bır gelin olarak soyluyorum; aramayın sormayın bırakın sızın için bırsey yapsın yada neden bu ınsanlar uzaklastı dıye sorsun kendıne.
of hep kardesim uzulecek derdindeyim yoksa yapardim birseyler
Peki sizce neden böyle yapıyor , siz değilde gelininiz burada kendini savunuyor olsaydı tahmininizce neler derdi?
İnanin bilemedim.objektif dusunmeye calistim sanki hic sorun cikarmadigimizi dusunuyorum
Kaynana, görümce iyiyse gelin kötü çıkıyor; Gelin iyiyse kaynana, görümce fena oluyor.
Bir ortasını bulamadık henüz okuduğum konularda..
Kardesinize uzuldum ama en cok annenize uzuldum, kadın ne kadar iyi niyetli.
annem bir de hep cok iyi bir kiz aslinda daha cocuk sonucta cocuksu huylari var diyor bazen.anliyorumki o da farkinda onu da cocuksu huylari var diye gecistiriyor