- 29 Ağustos 2014
- 5.067
- 17.347
- 448
- 33
- Konu Sahibi cokbilennur
Adama beyin implanti lazim, anca o sartla
bence komple kocayı değiştirsin daha az masraf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adama beyin implanti lazim, anca o sartla
hayır kardeşim susmuyor. bir yoruma da yazdım kaç kere sinir krizi geçirecek noktaya geldi, bağırdı, ağladı. boşanacağını, ailesine, kendi babama, kardeşlerine herşeyi anlatacağını söyledi. adam 2-3 hafta düzenliyor. Alıp gezdiriyor, daha ılımlı oluyor sonra gene eskiye dönüyorBağıracak çağıracak pasif kalmamalı. O çocuğa şiddet uyguladıkça cocuk hayatı boyunca herşeyden çekinecek hiçbir şey yapamayacak korkacak fobileri oluşacak neyin şiddeti bu? İlerleyen yaşlarında sosyal hayatında bir erkekten bir şey istediğinde nasıl hallere gireceğinden bi haber sanırım kardesiniz.
Baba figürü çok önemli. Lütfen buna göz yummayın. Artık bu evliliği bitiriyorum demeyi göze almalı. Bakın bakalım düzeni bozulacak diye korkacak mı enişte müsveddesi.
gidişat onu gösteriyor. ipler bir yerde kopacak.bence komple kocayı değiştirsin daha az masraf
Gerçekten boşansın artık. O çocuğun şimdiden ruhunun derinliklerine yaralar açmaya kimsenin hakkı yok. Özelliklede içine kapanık bir çocuğu daha kötü hale gelmesine sebep olur. Çok yazık üzüldüm. Enişteniz sistemi çözmüs artık.hayır kardeşim susmuyor. bir yoruma da yazdım kaç kere sinir krizi geçirecek noktaya geldi, bağırdı, ağladı. boşanacağını, ailesine, kendi babama, kardeşlerine herşeyi anlatacağını söyledi. adam 2-3 hafta düzenliyor. Alıp gezdiriyor, daha ılımlı oluyor sonra gene eskiye dönüyor
Kızıyor, bağrıyor. ciddi manada sinir krizi geçirecek noktaya geldi bir kaç defa ama adam tamam diyor, üzülüyor. aynı tas aynı hamam
bazen o çocuk için ağlıyorum inanın. o kadar üzülüyorum ki. ilkokul ortalaması 100 öyle de akıllı MaşaAllah. oturup sohbet etse, sahip çıksa o çocuk derslerinde de, sosyallikte de çok daha iyi olacak.yok eziliyor o evde. odası var geçiyor, kapıyı kapatıp saatlerce kendi kendine konuşarak oynuyor. spora yazdırmışlar açılsın diye bir iki kere enişteyle gitmiş çocuk, sonra işim var sen götür demiş kardeşime. onu bile yapmıyor.Gerçekten boşansın artık. O çocuğun şimdiden ruhunun derinliklerine yaralar açmaya kimsenin hakkı yok. Özelliklede içine kapanık bir çocuğu daha kötü hale gelmesine sebep olur. Çok yazık üzüldüm. Enişteniz sistemi çözmüs artık.
2-3 hafta düzelirim kendime gelirim nede olsa diyor.
Kardesiniz kararlı olsun. Bosanma protokolü hazırlayacağım. İmzalarsan sevinirim desin.
Artık kardesinizle güzelce konuşun ve kararlaştırın.bazen o çocuk için ağlıyorum inanın. o kadar üzülüyorum ki. ilkokul ortalaması 100 öyle de akıllı MaşaAllah. oturup sohbet etse, sahip çıksa o çocuk derslerinde de, sosyallikte de çok daha iyi olacak.yok eziliyor o evde. odası var geçiyor, kapıyı kapatıp saatlerce kendi kendine konuşarak oynuyor. spora yazdırmışlar açılsın diye bir iki kere enişteyle gitmiş çocuk, sonra işim var sen götür demiş kardeşime. onu bile yapmıyor.
Bugün anlattığını paylaşayım. Sabahleyin markete git bi şeyler al demiş. Ben aç karnına markete gitmeyi sevmiyorum diyerek dışardan sipariş vermiş.Kardesiniz evin ve cocuklarin tum yukunu kendisi almis ve enisteniz de bu rahatliga alismis , hic bir sorumluluk ustlenmiyor nasilsa her sey yapiliyor diye , kardesiniz de birtakim seyleri yapmayi biraksin markete gitmek vs gibi esi bir gitmez iki gitmez ucuncu de gidip sorumluluk almaya baslar diye dusunuyorum , hayat musterek sonucta ve dunya onun ekseninde dönmuyor
şifremi verip tüm bu yorumları okutacağım. cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.Artık kardesinizle güzelce konuşun ve kararlaştırın.
Gelişmeleri haberdar ederseniz sevinirimşifremi verip tüm bu yorumları okutacağım. cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
edeceğim çok sağolun.Gelişmeleri haberdar ederseniz sevinirim
şifremi verip tüm bu yorumları okutacağım. cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
Ben kardesine okutacak sandım.Boşuna okutma kiz. Cocuk döven adam burayi mi dinleyecek?
En fazla "onlar hayal dunyasinda, evlilik bozmaya ugrasiyorlar" der.
Bir hatun daha konu acti eşime okutacagim diye adamin işine gelmeyince biz guzel evlilikleri bozmak amaciyla toplanmişiz baska işimiz yok.Bazi erkeklerden hiç bir sey olmaz.
Ben kardesine okutacak sandım.![]()
Mor menekşeler yine yuva bozma avında der simdi aman amanKonuyu kendisinin gibi okudum ben.Dedim yine adama okutacaklar ve adamdan durduk yere laf duyacagiz.
![]()
Insanlikdan nasibini almamiş bir insan evladi dahaMerhaba kızlar. Konunun muzdaribi kardeşim. Biz baskıcı bir babayla büyüdük. Babam evlat üzerinde hâkimiyet kurup, ona bolca baskılar kurarak iyi çocuk yetiştireceğine inanan biri. Ben Ünv kazanıp gidince evdeki baskılara dayanamayan kardeşim 20 yaşında evlendi. Şuan (30 yaşında, ev hanımı) karı koca dışardan bakınca imrenilecek bir çift gibi duruyor ama evin içi öyle değil. Sorun eşi. Evin ve iki çocuğun tüm sorumluluğu kardeşimde. Eşi hiçbir şeyin ucundan tutmuyor. iki çocukları var biri ortaokula gidiyor, diğeri üç yaşında. çocuklarında bütün sorumluluğu kardeşimde.İhtiyaçları almak için bakkala git dese , eşinin cevabı" Ben bakkala gitmeyi sevmiyorum" oluyormuş ki büyük marketlerden biri evlerine yürüyerek 5 dk. Tabi kız kardeşim gidiyor mecbur.okula giden çocuğun dersleri düşmüş kardeşim ödevini yaptırırken küçük olanla sen ilgilen dediğinde çocuğun eline telefonu verip kendi de tv izliyormuş.Ödevi sen yaptır ben küçükler ilgileneyim dediğinde çocuğa edevini azarlaya, bağıra yaptırıyormuş. çocuk "bağırdığın için yapmıyorum baba" dediğinde ise çocuğa bi tane vurup "defol git o zaman"deyip kovuyormuş. Kaç kere konuştular ama değişen birşey yok. Dışarda çalışıp yorulan biri de değil. Evde homofis çalışıyor.kardeşim burnundan nefes alamıyor ameliyat olacağım demiş "ben ameliyat yaptırmam daha güzel olursun sonra da beni bırakıp gidersin" diyormuş. Daha pekçok sorun var da ben bu kadarını paylaşayım. Sizce ne yapmalı, düzelme olur mu?
kız kardeşim okusun diye vereceğim şifreyi. ama olay enişte de bitiyor. böyle giderse 1-2seneye biter evlilikleri. işe girse kardeşim daha bile erken biter.Boşuna okutma kiz. Cocuk döven adam burayi mi dinleyecek?
En fazla "onlar hayal dunyasinda, evlilik bozmaya ugrasiyorlar" der.
Bir hatun daha konu acti eşime okutacagim diye adamin işine gelmeyince biz guzel evlilikleri bozmak amaciyla toplanmişiz baska işimiz yok.Bazi erkeklerden hiç bir sey olmaz.
Bizim burunlarımız dışardan düz, sorun yok gibi ama içerdeki kemiklerde yamukluk var. bi taraf açık, diğeri kapalı. ikimiz de düşünüyoruz ameliyatı. ama enişte terk edilecek diye istemiyormuş.burnundan nefes alamama olayi estetik ameliyat degil bende yaptirdim burnumun icindeki eti alip hava gelen kemigi biraz torpulediler . saglik icin cidden cok onemli eskiden beynime oksijen gitmiyormus .
ciddi bir saglik olayi yani , halsizlik uorgunluk yapar .
koca tam bir okuz .
nasil degisir bilmiyorum
Allah yardimcisi olsun