Uzun birazYani ablamin/ kizkardesimn gorumcesiyle bir samimiyetim yoksa, çocuğunun sunnetine de gitmem, ne gerek var?
Eşiniz karşı tarafi neden sevmiyor?
Evlerine gittiğinizde bile tartisma yaşanacak kadar ne gibi problem var?
Gitmek istemiyordum ama kardesimin hatırına gidebilirdimSen gitmek istiyor musun istemiyor musun pek anlayamadim ama kardesimin gorumcesinin oglunun sunnet dugunu cok gereksiz bir aktivite ben olsam gitmezdim.
İşte bende sünnete gitmeyip pikniğe gittim eşim ve kızlarımla kamp yaptım çok da güzel bir gün geçirdimÇok anlamadım piknik ne alaka? İstemediğiniz ortamda bulunmak zorunda değilsiniz. Önemli olan eşinizle kurduğunuz ailedir. Anneniz ya da kız kardeşiniz değil. Ayrıca sünnet düğünü gibi saçma bir organizasyona gideceğime kendime daha yarar sağlayacak bir aktivite yapmayı tercih ederim.
Küserlerse küssünler ya yetişkin insanların küsmesi de ayrı bir olay. Hayat bunlar için çok kısa.İşte bende sünnete gitmeyip pikniğe gittim eşim ve kızlarımla kamp yaptım çok da güzel bir gün geçirdim
Ama annem ve kardeşimin küsecegini hiç düşünmedim
Yok benimde muhabbetim yok çok fazla hani görürsek konusurz o kadarBizim için kardeşimin görümcesi çok yakınımız değildir. Ama sizin aile durumunuzda farklı olabilir. Eğer öyleyse eşiniz olmadan sadece sizin katılmanız doğru olabilirmiş.
Evet çok kısa ben ms hastasıyım ilaç kullanıyorum babamla gitmiştik doktora işin ciddiyetini doktor anlattığında babam yanımdaydıKüserlerse küssünler ya yetişkin insanların küsmesi de ayrı bir olay. Hayat bunlar için çok kısa.
Buna rağmen annenle kız kardeşin sana böyle davranıyorsa o insanlarla bir daha görüşme bir zahmet. Elalemin karısının çocuğunun pipisinin kesilme seramonisine gitmedin diye sana küsen insanlar seni seven insanlar olamazlar.Evet çok kısa ben ms hastasıyım ilaç kullanıyorum babamla gitmiştik doktora işin ciddiyetini doktor anlattığında babam yanımdaydı
Stres yapmamam lazım ama çok üzüyorlar beni yani ben duygusal bi insanım aslında müzik açıp ağlarım filan
Kardeşim beni arayıp neden gelmiyorsun filan dediğinde ona haklı olduğunu söyledimBuna rağmen annenle kız kardeşin sana böyle davranıyorsa o insanlarla bir daha görüşme bir zahmet. Elalemin karısının çocuğunun pipisinin kesilme seramonisine gitmedin diye sana küsen insanlar seni seven insanlar olamazlar.
Yani takılacak şeyler değil bunlar. Demedilerse kendileri bilirler. Mesafeyi koy geç. Önemli olan senin sağlığın, eşin ve çocuklarının mutluluğu. Geri kala. Her şeyi de kapının önünde bırak. Kız kardeşine haklısın demişsin de değil bence. Kız kardeşinin görümcesinin sünnet düğününde ne işin var ki? Boşuna kendine dert edinmişsin.Kardeşim beni arayıp neden gelmiyorsun filan dediğinde ona haklı olduğunu söyledim
Sonrasında çok ağladım neden böyle yapıyorlar filan diye ona da dedim bana bisey demeyin içinde yaşa ne diyeceksen diye
Hala da anlamıyorum bu kadar mı önemliydi o sünnet
Ya da yukarıda anlattığım olay var ya beni almadılar arabaya diye
O komşuya diyemezler mıydı askzor gelecekmiş siz kendi arabanizla gidin diye
Esiniz eski bir tarihte kardesinizin gorumcesinin evine, anneniz ve kardesinizle gittiginiz icin sizinle kavga etmis ve huzurunuz bozulmus. Bu normal degil, bunu bahane edip dugune gitmemek de normal degil.Merhaba kızlar
Haziranda kız kardeşimin görümcesinin oğlunun sünneti vardı
Eşim hoşlanmıyor gorumcesi ve eşinden
Memlekete gittik o hafta
Eşimin dedesi bizi özlediğini bizle piknik yapmak istediğini söyledi (eşim baba yerine koymuş dedesini o büyütmüş)
Eşim dedesini kırmak istemedi biz bütün aile pikniğe gittik
Eşimle çok konuştum gidelim diye hayir gitmeyecegiz dedi kendince haklı sebepleri vardi bende gitmek istemiyordum zaten ama
Kardesimin hatırına gidelim demiştim
Kız kardeşimle birkaç gün önce konuştuğumuzda söylemiştim gelmeyeceğimizi
Sonra bu olaydan birkaç gün sonra arayıp neden gelmedin ben senin hatrina heryere geldim filan dedi
Bende haklı olduğunu ama benimde kendime göre sebeplerim olduğunu söyledim
Gerçekten haklı olduğunu düşünüyorum hala da
Ama yıllar önce ben memlekete gitmiştim annem ve kardeşimle gorumcesinin evine gitmiştik bu yüzden Eşimle çok kötü tartışma yaşamıştık
Evimin huzurunu bozmak için gelmedim dedim
Eşimi tanıyorlar nasil biri olduğunu
Biliyorlar ve sevmediğini de biliyorlar
Herneyse bu olaydan sonra annemler ve kardeşim bana tavır aldı aramiyolar gelmiyorlar vs
Mesela bi tanidgimizin düğünü vardı başka bi şehirde
Annemi arayıp gidecek misiniz dedim belli değil dedi bende gitmek istiyorum filan dedim
Sonra düğünden bir gün önce gene aradım gideceğiz ama araba dolu komsuyla gideceğiz dedi çok çok üzüldüm
Benim bulunduğum şehirden geçtiler ne giderken ne dönerken uğramadilar
Çok bekledim
Objektif yorum yapın lütfenkarışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın 2 çocuktan saklanıp hızlıca yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?