Önyargılısiniz ve bu yüzden kıza inanmamissiniz.
Her ilacın yan etkisi olabilir ve her insanda farklı etkiler yaratabilir.biraz hoşgörü herşeyi çözer.
Birçok yan etkisi oluyor kişiye göre yani bünyeye göre daha ağır olanda var.
Ablam 2 kez gördü bu tedaviyi ilaç yani iğne vurunma sürecinde bile çok şeyler oldu.Baş dönmesi ,sürekli kusma gibi.Ayrıca yumurta toplama kısmı yani ilaçlardan sonra olan kısım gerçekten çok zor ve ağrılı.
Önyargılı olmasanız bu bahane olabilirmi diye dusunmezdiniz aksine yardımcı olmaya calisirdiniz.Onyargili olsam direkt bahanediyedusunurdum, dogru mu diye arastirmazdim
Tesekkurler
Gittiginizde görmediniz mi nasil bir insan. Hürmeti samimiyeti nasıl? Cok mu cirkef samimiyetsiz bir insan. Fena fesat birimi? Yoksa gercekten iyi bir insan mı?
Bence yan etki ne olursa olsun misafir kabul etmemek cok ayıp. Hem yabancı değil oda kardeş.
Yan etkisi oluyorsa yardımcı olurdu kız. 18 yasında cocuk degilki.
ben yaşadım o dönemi yumurta toplama işlemi ameliyathanede hafif narkoz etkisinde yapılıyor sonrasında kusma falan olmuştu ve yatak sitirahati verildi aradan 3-4 gün geçtikten sonra embriyo nakli oldu ve 15 gün boyunca yattım ve bana kayınvalidem bakmıştı..
ayrıca duygusal olarak aldığım hormonlar sebebi ile sürekli ağlamaklı bir halim vardı stres tavandı.. ve bulantılarım karnımda şişmeler oluyordu..
şuan gelininizin yardıma ve desteğe ihtiyacı var kardeşinizle ilgilenemez hatta sizin arayıp ona manevi destek olmanız gerekir
bu dönemi yaşamayan anlayamaz..
Siz bu tavrından dolayı biraz ön yargıya kapılmış olabilirsiniz. Ama bakın arkadaşların söylediğine göre yan etkileri agır oluyormuş. Bi arayıp konuşun bir ihtiyacı varsa yardımcı olun. Misafir olarak degil yardımcı olmak için gidin. O kişi tarafından da bakmak lazım.1 aylik evlilerken iftara gittik,(annem ben esim orucluyduk onlardegildi, tatil gunuydu)
haslanmis ciger ve ince bulgurdan pilav yapmisti. Baska corba vs hicbir sey yoktu , hurmetini, misafirperverligini anlamissinizdir! Esim birdaha gitmedi evlerine, annem de birkere dusuk yaptiginda gitti, evi temizledi yemek yapti bir daha gitmedi. Zaten annem baska sehirde yilda 1-2 kere gelirbende 2-3 hafta kalir. Onlara gitmez yeni evliler diye
Önyargılı olmasanız bu bahane olabilirmi diye dusunmezdiniz aksine yardımcı olmaya calisirdiniz.
Siz bu tavrından dolayı biraz ön yargıya kapılmış olabilirsiniz. Ama bakın arkadaşların söylediğine göre yan etkileri agır oluyormuş. Bi arayıp konuşun bir ihtiyacı varsa yardımcı olun. Misafir olarak degil yardımcı olmak için gidin. O kişi tarafından da bakmak lazım.
Evinde kimseyi istemiyor olabilir zorla mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?