kardesimin karisi dogrumu soyluyor bahane mi?

Aramadim, cunku bilmiyorum tup bebegi zannediyor

belkı hurafe olabılır ancak ben oglen saatlerınden ıtıbaren 3-4 saat yerımden kalkmadan uzanıyordum.

Onun dısında kuzenım ıse dayanılmaz agrıları ve odemı olmustu , ben ıgne saatıme kadar her ısımı gorebılıyorken o hormonlarında etkısıyle agrıdan kıvranıyordu.
Saygı duymalısınız

Onun evi degil , kocasiyla onun evi , kimseyi istemiyorsa niye evlenmis yalniz yalniz otursaymis? 18 ayda 5 kere kapisi calindi okadar

Ama kocası da kız kardeşinizi arayıp ille de bize gel demiyor

Bu aşamada cidden gitmeye kalkması olmamış

Bebek doğunca gitsin

Bakın sizin çocuğunuz var diye sizi görmek istemiyorsa cidden sıkıntılı psikolojik olarak

Kardeşinizi düşünün ve bir süre uzak durmayı kabul edin hatta telefonla bile aramayın

Hürmet, misafirperverlik bence yaptığı yemekle anlaşılmaz. Elinden o kadarı geliyordur, mutfak becerisi yoktur yapamaz, bende çok döktüremem mesela çok becerikli değilimdir. Ama güler yüzü, hoş sohbet varsa bence hürmet, misafirperverlik budur. Aranızda başka sorunlar da var galiba ya da siz alıngan olabilirsiniz , ev sahipliğini beğenmemeniz, ilaç almasının bahane olduğunu düşünmeniz bana bunu düşündürdü.

Onun evi degil , kocasiyla onun evi , kimseyi istemiyorsa niye evlenmis yalniz yalniz otursaymis? 18 ayda 5 kere kapisi calindi okadar
Evet kocasiyla onun evi yani onlar bir aile. Evlenmek zirt pirt misafir agirlamak degil. Kimle isterse onunla görüşür bu kadar basit.
Ki o tedavi suresince illa da misafirlik pesine dusecek insanlarla gorusmek istememesi normal. İnsanlarin derdi baska sizin akliniz hala neler dusunuyor

Bırak yan etkisini sunu bunu,kadın psikolojik olarak birileriyle muhatap bile olmak istemeyebilir o yüzden hoş görmek lazım

Ha zaten daha öncede pek sıcak değilmiş,bu o kadın kadar kardesınınde seçimi,herkese mesafeyi seçti diye evlenmeseymiş ozaman denmez

Streslidir sonuçta zor bir süreç, bu nedenle yalnız kalmak istiyordur. Ev de yalnız onun evi değil demişsiniz. Tabiki evinde kimi isteyip istemediğine karar verecek olan o. Farklı şeyler yaşamış size sinirlenip sizi istememiş olabilir. Zorla gidecek haliniz yok.

Tamam kabul ettik zaten 8 aydir gorusmuyoruz. Kizkardesim aslinda evlerini merak ediyordu , deniz manzarali terasli , vs diye . Ic anadoluda kcuk bir kasabadadogdu buyudu , boyle evleri anca filmlerde goruyor heveslenmis, fotograf cekip instagrama koyucam vs. diye. Bence de sacma ama genc iste, hevesini alsaydi 1-2 saat sonra yollasalardi.

Gecmis olsun, size umarim olmustur bebeginiz. ama daha yumurta toplama vs yapilmadi ilac kullaniyor sadece

2 çocuğum oldu canım sağolasın ama dediğim gibi psikolojin iyi olmuyor o tedavi ve aldığın ilaçlar dolayısıyla çok hassas ağlamaklı oluyorsun..

dikkatimi misafire veremezdim bende..

kadınlar her ay bir yumurta üretirken 10 tane yumurta ürettiriyorsun ve her gün hastaneye yumurta ölçümüne gidiyorsun yani evde duramıyorsun ki misafir ağırlayasın

Evinde yatılı misafir istemiyordur... istemek zorunda olduğunu da düşünmüyorum... madem size karşı soğuk, sizde ona göre uzak durun...

Bakın kız çok saf bir duygu ile gitmek istiyor Cidden sevimli geldi bana

Ama tüp bebek tedavisinde bu durum insana küfür gibi gelir

Benim derdim ne onunki ne diye

Boş verin kıza da anlatın güzelce başka bir yere gezmeye götürüverin

Son düzenleme:

cutecim iğne batmaları oluyordu kasıklarıma hamile gibi şişkin bir karnım vardı bütün kokulardan iğreniyordum.. tavuk haşlamıştım hormonların etkisiyle kusmuştum kokusuna..

bunları yaşayamayan anlayamaz ahh ahhh

Hazır çorba yapsaydı bari demişsiniz de,onu yapsa bu seferde hazır çorba yapmış diye yakınacaktınız.
Kusura bakmayın ama bana siz çok masum gelmediniz.
Görüşmek istemiyorsa siz de mesafe koyun,bazı şeyler zorla olmaz.

Umarim ablaniz hamile kalmistir. Ilacin yanetkisiolabiliyormus demek ,tesekkurler
Maalesef olmadı.İnşallah Allah isteyenlere nasip etsin.
Ablamın yaşadığı sürece tanıklık ettiğim için az çok bilgim var.Tabi ablamın durumu ileri dercede olduğundan aldığı ilaçlar özellikle göbekten yapılan çok yoruyordu onu.Süreç hem uzun hemde stresli olduğundan anlayışla karşılamanız gerekir.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…