konunuzu kur okuma karşımda çok dişli bir görümce gibi geldiniz ne yalan söliyim
yan etkilerini bilmem çok ağır olduğu söylenir
istemiyordur kız zorla değil ya
bu arada belki yardıma desteğe ihtiyacı vardır
hiç arayıp sordunuz mu?
Onun evi degil , kocasiyla onun evi , kimseyi istemiyorsa niye evlenmis yalniz yalniz otursaymis? 18 ayda 5 kere kapisi calindi okadar
1 aylik evlilerken iftara gittik,(annem ben esim orucluyduk onlardegildi, tatil gunuydu)
haslanmis ciger ve ince bulgurdan pilav yapmisti. Baska corba vs hicbir sey yoktu , hurmetini, misafirperverligini anlamissinizdir! Esim birdaha gitmedi evlerine, annem de birkere dusuk yaptiginda gitti, evi temizledi yemek yapti bir daha gitmedi. Zaten annem baska sehirde yilda 1-2 kere gelirbende 2-3 hafta kalir. Onlara gitmez yeni evliler diye
Evet kocasiyla onun evi yani onlar bir aile. Evlenmek zirt pirt misafir agirlamak degil. Kimle isterse onunla görüşür bu kadar basit.Onun evi degil , kocasiyla onun evi , kimseyi istemiyorsa niye evlenmis yalniz yalniz otursaymis? 18 ayda 5 kere kapisi calindi okadar
Ama kocası da kız kardeşinizi arayıp ille de bize gel demiyor
Bu aşamada cidden gitmeye kalkması olmamış
Bebek doğunca gitsin
Bakın sizin çocuğunuz var diye sizi görmek istemiyorsa cidden sıkıntılı psikolojik olarak
Kardeşinizi düşünün ve bir süre uzak durmayı kabul edin hatta telefonla bile aramayın
Gecmis olsun, size umarim olmustur bebeginiz. ama daha yumurta toplama vs yapilmadi ilac kullaniyor sadece
Tamam kabul ettik zaten 8 aydir gorusmuyoruz. Kizkardesim aslinda evlerini merak ediyordu , deniz manzarali terasli , vs diye . Ic anadoluda kcuk bir kasabadadogdu buyudu , boyle evleri anca filmlerde goruyor heveslenmis, fotograf cekip instagrama koyucam vs. diye. Bence de sacma ama genc iste, hevesini alsaydi 1-2 saat sonra yollasalardi.
Hürmet, misafirperverlik bence yaptığı yemekle anlaşılmaz. Elinden o kadarı geliyordur, mutfak becerisi yoktur yapamaz, bende çok döktüremem mesela çok becerikli değilimdir. Ama güler yüzü, hoş sohbet varsa bence hürmet, misafirperverlik budur. Aranızda başka sorunlar da var galiba ya da siz alıngan olabilirsiniz , ev sahipliğini beğenmemeniz, ilaç almasının bahane olduğunu düşünmeniz bana bunu düşündürdü.[/QUOTE
45 yaşındabirkadın, Türkiyede doğup büyümüsse iftar sofrasında ne olucağını bilir
Sahane bır yöresel çorba değil hazır çorba yapar, sofraya hurma zeytın vs koyar iftariyelik bu kadar beklediğimiz şey sahane yemekler yapması değil 17 saat oruc tutmuş insanları aç bırakmaması. Tam pişmemiş ciğer ve bulgur lapası yapmıyorsunuzdur en beceriksizim dediğiniz halinizde bile eminim
belkı hurafe olabılır ancak ben oglen saatlerınden ıtıbaren 3-4 saat yerımden kalkmadan uzanıyordum.
Onun dısında kuzenım ıse dayanılmaz agrıları ve odemı olmustu , ben ıgne saatıme kadar her ısımı gorebılıyorken o hormonlarında etkısıyle agrıdan kıvranıyordu.
Saygı duymalısınız
Kocasıyle evlendiOnun evi degil , kocasiyla onun evi , kimseyi istemiyorsa niye evlenmis yalniz yalniz otursaymis? 18 ayda 5 kere kapisi calindi okadar
Aynen ya utanmasa bizim evimiz de sayilirb diyecek artik erkek tarafiKocasıyle evlendi
Ailesiyle değil!!!
Maalesef olmadı.İnşallah Allah isteyenlere nasip etsin.Umarim ablaniz hamile kalmistir. Ilacin yanetkisiolabiliyormus demek ,tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?