- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Evet kocasiyla onun evi yani onlar bir aile. Evlenmek zirt pirt misafir agirlamak degil. Kimle isterse onunla görüşür bu kadar basit.
Ki o tedavi suresince illa da misafirlik pesine dusecek insanlarla gorusmek istememesi normal. İnsanlarin derdi baska sizin akliniz hala neler dusunuyor
18 ayda 5 kere zırt pırt mı? Kayınpederi ve bir görümcesi hiç gelmedi evine
kayınvalidesi 2 kere gitti birinde temizlik ve yemek yapıp döndü
Ben 4 kere , biri iftar önceki mesajımda yazdım nasıl olduğunu
3 unde ben börek,kek vs yaptım götürdüm bir bardak çay bile koymadı önümeben aldım
Tüp bebek tedavisiyle ilgili bilgim ve tecrübem yok ama benim hayat felsefeme göre;kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma ve bununla bağlantılı olarakta artık bana kim nasıl davranıyorsa bende aynı şekilde davranıyorum.. bu durum bazen kişilerin kendine gelmesini sağlayabiliyo.tabi kötülüğe kötülükle karşılık vermekten bahsetmiyorum..soğuksa soğuk davranıyorum..içten sıcaksa aynı şekilde..ona kızmayın mesafe istiyorsa mesafeli davranın siz uzak durdukça o yaklaşacaktır..bazı ilişkiler bu şekilde besleniyo malesef..gönül neler istiyo anlıyorum ama bu da sizin şansınız diyelim..ama yinede başta dediğin gibi onun davrandığı gibi davranın bu belki yağtığının hoş olmadığını anlamasına yardımcı olur..anlamıyo normal buluyosada onu olduğu gibi kabul edin üstüne düşmeyin bunaltmayın.. sonuçta bundan önce de hayatınızda yoktu..bırakın istediği kadar olsun.sonra daha da üzülürsünüz ve itici olursunuz..Tup bebek tedavisinde, yumurta toplama islemi oncesinde ilac kullanirken ne gibi yan etkiler olur?
Derdim bu degil ama alakali.
Babamin ikinci esinden olan kizkardesim (18 yasinda) 15 tatilde kafasi dagilsin diye bize geldi ,bizde birkac gun kaldiktan sonra 2 gun ( donus bileti alindi) erkek kardesimde yani abisinde kalmak istedi,( 1,5 yillik evliler kardesim daha hic evlerini gormedi bile) karisi kabul etmedi, sebebi
Yumurta toplama oncesi kullandigi ilaclarin yanetkisi varmis?
Tup bebek yapmadigim icin bilmiyorum, bu gercek bir sebep mi yoksa bahane mi?
Not: 1,5 yilda ben 4 kere gittim evine, annem 2 kere baskakimse gitmedi, babam bile
peki bu sözü neden söylediYardimci olmak icin ne yapabilirim, uc yasinda oglum var, 8 ay once "ben onu gormek istemiyorum birdaha" dedi, beni evine de kabul etmiyor oglumdan dolayi. Yemek yapip yolliyim dedim istemediler.
18 ayda 5 kere zırt pırt mı? Kayınpederi ve bir görümcesi hiç gelmedi evine
kayınvalidesi 2 kere gitti birinde temizlik ve yemek yapıp döndü
Ben 4 kere , biri iftar önceki mesajımda yazdım nasıl olduğunu
3 unde ben börek,kek vs yaptım götürdüm bir bardak çay bile koymadı önümeben aldım
Olabilir yapmış olabilirim45 yaşındabirkadın, Türkiyede doğup büyümüsse iftar sofrasında ne olucağını bilir
Sahane bır yöresel çorba değil hazır çorba yapar, sofraya hurma zeytın vs koyar iftariyelik bu kadar beklediğimiz şey sahane yemekler yapması değil 17 saat oruc tutmuş insanları aç bırakmaması. Tam pişmemiş ciğer ve bulgur lapası yapmıyorsunuzdur en beceriksizim dediğiniz halinizde bile eminim
Tup bebek tedavisinde, yumurta toplama islemi oncesinde ilac kullanirken ne gibi yan etkiler olur?
Derdim bu degil ama alakali.
Babamin ikinci esinden olan kizkardesim (18 yasinda) 15 tatilde kafasi dagilsin diye bize geldi ,bizde birkac gun kaldiktan sonra 2 gun ( donus bileti alindi) erkek kardesimde yani abisinde kalmak istedi,( 1,5 yillik evliler kardesim daha hic evlerini gormedi bile) karisi kabul etmedi, sebebi
Yumurta toplama oncesi kullandigi ilaclarin yanetkisi varmis?
Tup bebek yapmadigim icin bilmiyorum, bu gercek bir sebep mi yoksa bahane mi?
Not: 1,5 yilda ben 4 kere gittim evine, annem 2 kere baskakimse gitmedi, babam bile
peki bu sözü neden söyledi
öncesinde ne oldu da söyledi kız bide bunu bilmek lazım
Tamam işte yanlış yada doğru... istemiyor demek ki misafir... hareketleriyle de belli etmiş... niye bu ısrar hala...
Ya siz ne yaptiginizin farkinda misiniz? Gercekten cok sinirlendim yazik o kadina hic duygularini dusundunuz mu yegenini sevsinmismis. Rahat birakin artik kadini.Öncesinde ayda 1 kere bize geliyorlardı , 3 ayda birde biz onlara gidiyorduk. Oğlum bana annededikçe kötü oluyormuş.
Tüp bebekle bile hamile kalması çok çok çok az ihtimal demiş doktor çünkü yumurtası yokmuş hiç artık menepoza girmiş. Ben de kardeşimin çocuğu olmıycak bari yiğenini sevsin büyümesini görsün istiyordum, kardeşim çok istiyor yani istiyordu baba olmak bari yiğenini bol bol görsün onda hevesini alsın dedim. Bize geldiklerinde dayısıyla oynuyorlardı kardeşimin o hevesini gördüğü için istemedi bence yoksa sokakta tvde heryerde anne diyor çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?