kardesimin karisi dogrumu soyluyor bahane mi?

18 ayda 5 kere zırt pırt mı? Kayınpederi ve bir görümcesi hiç gelmedi evine
kayınvalidesi 2 kere gitti birinde temizlik ve yemek yapıp döndü
Ben 4 kere , biri iftar önceki mesajımda yazdım nasıl olduğunu
3 unde ben börek,kek vs yaptım götürdüm bir bardak çay bile koymadı önümeben aldım

kendini iyi hissetmiyor olabilir.uyku yapiyor olabilir yan etkisi mesela.surekli yatiyor olabilir.valla benim migrenim var mesela bir tuttumu birak görümceyi annem olsa 3, 4 gün gözüm görmez.örnek olarak söyledim.kendini kötü hissediyor olabilir.kötü niyetli düsünmeyin.kocasiyla mutlu olsun sizde bununla mutlu olun..

E istemiyor iste gorusmek

Canım valla artık hayat fe
Tüp bebek tedavisiyle ilgili bilgim ve tecrübem yok ama benim hayat felsefeme göre;kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma ve bununla bağlantılı olarakta artık bana kim nasıl davranıyorsa bende aynı şekilde davranıyorum.. bu durum bazen kişilerin kendine gelmesini sağlayabiliyo.tabi kötülüğe kötülükle karşılık vermekten bahsetmiyorum..soğuksa soğuk davranıyorum..içten sıcaksa aynı şekilde..ona kızmayın mesafe istiyorsa mesafeli davranın siz uzak durdukça o yaklaşacaktır..bazı ilişkiler bu şekilde besleniyo malesef..gönül neler istiyo anlıyorum ama bu da sizin şansınız diyelim..ama yinede başta dediğin gibi onun davrandığı gibi davranın bu belki yağtığının hoş olmadığını anlamasına yardımcı olur..anlamıyo normal buluyosada onu olduğu gibi kabul edin üstüne düşmeyin bunaltmayın.. sonuçta bundan önce de hayatınızda yoktu..bırakın istediği kadar olsun.sonra daha da üzülürsünüz ve itici olursunuz..

Kuzenime doktor sürekli yatmasını söylemiş. Kendini asla yorma demiş. Belki ona da demiştir, misafirin peşinde koşmak istemiyordur.

Yardimci olmak icin ne yapabilirim, uc yasinda oglum var, 8 ay once "ben onu gormek istemiyorum birdaha" dedi, beni evine de kabul etmiyor oglumdan dolayi. Yemek yapip yolliyim dedim istemediler.
peki bu sözü neden söyledi
öncesinde ne oldu da söyledi kız bide bunu bilmek lazım

Tamam işte yanlış yada doğru... istemiyor demek ki misafir... hareketleriyle de belli etmiş... niye bu ısrar hala...

Olabilir yapmış olabilirim Ama zaten normalde de misafir olarak sizi pek istemediği belli gelin hanımın siz de beklentilerinizi düşürün bence. Bu konuda dediği doğrudur diye düşünüyorum arkadaşlar belirmiş zaten zor bir işlem olduğunu. Bunun haricinde beklentilerinizi azaltın bence.

Arkadasım yasadı cok zorlu bı surec aslında sızın suan sitem etmek yerıne kendısının yanında olup yardımcı olmanız gerekırken durumu hakkında bılgınız bıle yok
Bence bı arayıp sorun nasıl oldugunu yapabılecegım bırsey varmı olursa aklına ilk ben geleyım dersenız arada bırde yemek yapar gonderirsenız veya kapıdan ugrayıp verırsenız çok iyi nıyetlı bı yaklasım olur
Belkı bu sayede aranızdakı uzaklık azalır

Ben gelinîzi hiç iyi niyetli görmedim
Kardesiniz evlendi diye ailesini atsın mı kıskançlığından sizi bile istememiş
Yaptıkları bence çok saygısızca
Sizi istemediği ortada o yüzden bahanesi olmuş

Bu arada tum gorumce ve kayınvalıdelere soylemek ıstedıgım bırsey var

Kardesınızın oglunuzun evıne 1 yılda 3 den fazla gıtmedıysenız gıdemedıysenız bu gelının degıl kardesınızın oglunuzun sucu

Kımse kımseyı sevmek dort dortluk hurmet etmek zorunda degıl
Oglunuz veya kardesınız aradakı dengeyı kurar herzaman hemen gelıne mesafelı demek en kolayı kımse bızım yogurdumuz ekşi demıyor

Eger oglunuz gorusmek ıstese emın olun o eve daha fazla davet edılmıs olurdunuz

Bunları bı görümce bır gelın bır elti ve dısardan bırı olarak soyluyorum

Mesala benım evımı kayınpederımde kayınvalıdemde kaynımda daha hala gormedı 1 sene oldu tasınalı nerdeyse
Kızım 1 yasınďa dogdugunda gorduler okadar
Sorsanız sebep oglumuz hanımköylu oldu ondan derler halbukı ben naptımsa esımı aılesıyle gorusmeye ıkna edemedıgım gıbı benımde gorusmemı ıstemez

Yanı hıcbırsey bıldıgınız gıbı gorundugu gıbı olmayabılır

Sız hep ıyı nıyetlı olun

Böyle bir süreçte yatılı misafir istemiyor olabilir. Çok normal, bahaneyse de bahane kurcalamaya gerek yok.

İlaçlar çok etkiliyor. Arkadaşım dünya tatlısıdır ama ayy ağır depresyona giriyor.
Haklı kızcağız hiç üzmeyin bu durumda onu.

Kolay tedaviler değil yakın arkadaşımdan biliyorum.. bebeğini yeni kaybeden biri olarak rahat bırakın insanları diyorum stres yaptırmayın lütfen.. kendimizi de gelininize karşı doldurmayın

peki bu sözü neden söyledi
öncesinde ne oldu da söyledi kız bide bunu bilmek lazım

Öncesinde ayda 1 kere bize geliyorlardı , 3 ayda birde biz onlara gidiyorduk. Oğlum bana annededikçe kötü oluyormuş.

Tüp bebekle bile hamile kalması çok çok çok az ihtimal demiş doktor çünkü yumurtası yokmuş hiç artık menepoza girmiş. Ben de kardeşimin çocuğu olmıycak bari yiğenini sevsin büyümesini görsün istiyordum, kardeşim çok istiyor yani istiyordu baba olmak bari yiğenini bol bol görsün onda hevesini alsın dedim. Bize geldiklerinde dayısıyla oynuyorlardı kardeşimin o hevesini gördüğü için istemedi bence yoksa sokakta tvde heryerde anne diyor çocuklar.

esinin hicbir ferdini evine kabul etmemis bir gelin olarak yaziyorum bu satirlari.

sizin gelininiz benim gibi 'evime kimseyi istemem'ci bir kisilik degil, sadece hassas donemlerden geciyor. haliyle yalniz kalmaya, dinlenmeye ihtiyaci var.

ancak siz anlayissiz bir gorumce olmaya devam ederseniz gelininiz tedavi yorgunu bir kadin olarak, benim gibi evime kimseyi istememci bir kadina evrilir. Burka

Ya siz ne yaptiginizin farkinda misiniz? Gercekten cok sinirlendim yazik o kadina hic duygularini dusundunuz mu yegenini sevsinmismis. Rahat birakin artik kadini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…