- 13 Nisan 2007
- 33.827
- 103.204
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi kulkedisi30
Ya ben bebelerle çok yakın temasta bulunulmasından ciddi hoşlanmam.Kim size ne kadar kiymet veriyorsa sizde ona o kadar kiymet verin. Gelin sizinle gorusmek istemeyebilir. Kardesinizle sizin iletisiminize karismaz.
----
Laale cigim, genelde senin yorumlarina katilirim ve cok begenirim ama bu sefer katilamadim. Yegenini sevmek ister insan. Evin icinde yabanci durmasin ister. Oynasin vakit gecirsin, bag kursun ister. Tamam bebektir alti degisir uyur huysuzlanir emer vs ama bunlarinda makul suresi vardir. Bu bahaneyle gelin kendini odaya kapatip uzun sure cikmiyorsa ben olsam bende uzulurum. Tabi gelini de dinlemek lazim. Birde onundan duymak lazim. Belki rahatsiz olup dile getiremedigi birsey vardir. Onu bilemem. Ayni seyi mi soyluyoruz acaba? Ben mi yanlis anladim senin yorumlarini.
Kendi adıma sigara içiyorum,bildiğim bilmediğim bir sürü hastalığım var.
Ne kadar banyo da yapsam diş de fırçalasam bir sürü mikrop barındırıyorum üzerimde.
Açık söyleyeyim ben kendim yanaşmam zaten bebelere.
O kadar savunmasızlar ki kıyamıyorum.
Herhalde kendi bebem de olsa al,sev ama abartmasınlar isterdim.
Gerçekten yeğenimi çok severim,5 yaşına kadar ellerimle büyüttüm,besledim,uyuttum,altını değiştirdim,yıkadım vs. Anne çalışmak zorundaydı. Ama annesi dokunma deseydi,üzülmezdim. Gerçekten bebeler çok minicikler çok fazla mıç mı. yapmak garip geliyor.
Büyüdüklerinde beraber oynamak ya da ders yapmak istediklerinde zaten kendileri geliyorlar yanımıza.
Ama büyüdükleri zaman da sevgi yağmuruna tuttukça daha çok soğuyorlar,uzaklaşıyorlar,rahatsız oluyorlar. Bunu da çok yakından tanık olduğum için söylüyorum.