- Konu Sahibi anaksunamun34
-
Kavga anında birden öyle sinirlenip çıkarmış çorapları kesmiş falan...demek ki tedarikli dolaşıyor hep tırnak makası ,törpü...
Kestiklerini yemiş birde kalanları ısırmış,temiz iş olsun istemiş.
Hepsini geçtim,hadi dedim yok ausencia ne sorunlar var psikolojide dur hele sen ....
İçkimi içeyim onun yerine demiş ya; o nasıl bir soru onu hiç çözemedim.
İçsin tabiii.Bir tırnak...bir tuz...bir limon ...bir fırt tekila....hoop yine tırnak!
Şimdi tırnak, yarın el, öbür gün kol, öbür gün omuz derken... Bu çocuk kardeşini de yemesin ? Katır kutur
Kız kardeşiniz hala aşık mı,hala deliriyor mu bu adam için peki ? :44:
iptalimmmmmm şuaaannn sen çok yaşa emiiiŞimdi tırnak, yarın el, öbür gün kol, öbür gün omuz derken... Bu çocuk kardeşini de yemesin ? Katır kutur
Chess İğrençsin Kuzum Ya.. :84::84::84::84:bence bi doktora görünmeli, dişlerine yazık, bi de o ağızla nasıl öpüşcekler falan:44::44:
yok o ayağını ağzına sokmuş halini gördükten sonra bi anda tiksinmiş doğal olarak o okuldaki karizmatik cool çocuk evde ayağını ağzına sokmuş göz tavana bakar bi şekilde tırnak yiyo.. kim böyle bi adamı beğenmeye devam ederki .. böyle garipliklerde bizimkini bulmuş şaka gibi zaten bi daha onla görüşmesine izin vermiyorum yoksa anneme söyliycem!
yok o ayağını ağzına sokmuş halini gördükten sonra bi anda tiksinmiş doğal olarak o okuldaki karizmatik cool çocuk evde ayağını ağzına sokmuş göz tavana bakar bi şekilde tırnak yiyo.. kim böyle bi adamı beğenmeye devam ederki .. böyle garipliklerde bizimkini bulmuş şaka gibi zaten bi daha onla görüşmesine izin vermiyorum yoksa anneme söyliycem!
Artık danayamycam daha fazla karnım, midem feci kasıldı gülmekten yemin ederim haykırdım gece gece ölüyorum
iptalimmmmmm şuaaannn sen çok yaşa emiii
kızlar bence dalga gecmeyin ya üzücü bir durum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?