kardeşimin sevgilisi ayak tırnaklarini ve saçlarını kemiriyor!!

tekila tabiii yaaa ben bi kere tekila icmistim

bi bakıma iyi aslında..kardeşinin ayak tırnakları uzadığında ''uzat şu ayaklarını da bi kemiriyim, bak uzamışlar'' diyip kıt kıt bitirir işi anında..böylelikle kardeşin ayak tırnaklarını eğilip iki büklüm kesmekten kurtulur..malum biz esnek değiliz o kadar..:44:

kız kardesine dikkat bu olay karsı cinsden bile sogutur travma etkisi tam her gordugu erkekten korkucak kızcagız hepsine potansiyel ayak tırnagı yiyici olarak bakıcak bu ilişki devam etseydi ilerde soz konusu olucak muhabbet askım seninde ayak tırnakların yiyebilirmiyim kestikten sonra midemi bulandırdım kendi kendim yah

Kız kardeşiniz hala aşık mı,hala deliriyor mu bu adam için peki ? :44:

yok o ayağını ağzına sokmuş halini gördükten sonra bi anda tiksinmiş doğal olarak o okuldaki karizmatik cool çocuk evde ayağını ağzına sokmuş göz tavana bakar bi şekilde tırnak yiyo.. kim böyle bi adamı beğenmeye devam ederki .. böyle garipliklerde bizimkini bulmuş şaka gibi zaten bi daha onla görüşmesine izin vermiyorum yoksa anneme söyliycem!

ben pek inanamadım ya bu olayın gerçekliğine :44: hani bahsederken tırnakları çıtır çıtır çitliyo diosunuz .. kardeşim yorumlarınızı okudukcaıgrenıo diosunuz .. yanında kestıgı tırnakları yerken tıksınmedıde burda bızım yorumlarımızı okuyuncamı igrenip soguyo
:44: günahınızı almak ıstemem ama düşününce pek inandırıcı gelmiyo anlatış tarzınızla :26:

Son düzenleme:

annene söyleme bence
kadın şok olmasın.

arkadaslar olay buysa bildigin hastalık yani tiksindim ama
gercekten yazık

Artık danayamycam daha fazla karnım, midem feci kasıldı gülmekten yemin ederim haykırdım gece gece ölüyorum

ilginçtir.. entresandır.. dehşetliktir..intihar sebebidir hatta böyle bir durumla karşılaşmak

kızlar bence dalga gecmeyin ya üzücü bir durum :26:

Kardeşin adına tabii ki üzgünüm,hayallerinin erkeğini öyle bir kamasutra pozisyonunda tırnak yerken gördüğü için;

Sanada minnetarım gece gece derdinizle dertlenemedim ama çok güldüm.

Not:Kötü bir tecrübedir desin,ayrılsın kardeşiniz,veda ederkende ona en büyüğünden bir tırnak makası hediye etsin
.

konu sahibi kardeşin şimdi ikna oldu mu bari?:26::26:

bence telefondaki ismini değiştirmek yerine
tamamen hayatından çıkarması daha mantıklı.

aslinda cocuga bakilirsa ilgili bir ailede degil,sonucta cocuk stres aninda illaki yapiyordur,bende saten seylerle oynamayi severim stresliyken daha istahli yaparim,bulursam birakmam cocukluktan gelen birsey

ama sagolsun ailem sürekli uyara uyara aritk bi süre sonra yok oldu..yoksa nisanlimin omzuna eline attigmde o gömleklerin ya da thisrtlern de
oynacak yerini buluyorum..

ama bunda durum vahim sac yolma hastaligini biliyorum ergenlik zamaninda olan birseymis yazik aslinda simdi gülüyoruzda o cocukta hasta gibi geldi o yüzden icki-kumar vs bunlarla

kiyasliyor daha sevimli göstermeye calisiyor..keske ailesi bir uzmana götürseymis sonucta kiz arkadasinin yaninda engel olamaayip yapiyorsa ailesinin yaninda haydi hayid yapiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…