• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin sevgilisi

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Denizde kum Müge de de dertler bitmiyor canlarım :KK14::confused:
Yine ben, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Erkek kardeşimin liseden beri devam eden bir ilişkisi var üniversite de son sınıfta şu anda uzatmazsa mezun yani :) Kızla da tanışıyoruz, bir muhabbetimiz yok ama facebookta filan ekliyiz. Hani kızlar meraklı olur ya sevgilisinin ailesinden biriyle yakın olup neler dönüyor aile de öğrenmek isterler filan o hesap :D

Kardeşim kızdan ayrılmış bir hafta olmuş, bu gün facebooktan kız mesaj atmış müge abla konuşabilir miyiz diye. Neyse biz konuştuk, saçma sapan bir nedenle kızdan ayrılmış uzun zamandır da soğuk davranıyormuş zaten. Yazık kız pek ağladı telefonda. Bilmediğim bir şey mi var artık dayanamadım meraktan seni rahatsız ediyorum dedi.

Bende kardeşimi aradım tabi. Sordum neden ayrıldın kızdan.. Çok kıskanç, çok sıkıldım bıktım bu ilişkiden ayrıldım bitti bu mesele sen karışma sakın bir daha görüşme diye beni de tersledi. Başka biri filan yok dimi dedim yok saçmalama filan dedi ama bilemiyorum. Eli yüzü düzgün bir çocuk arada böyle takılanlar oluyordu bana çıtlatıyordu. Belki de öyle bir şey var bilemiyorum.

Son seneleri olunca kızcağız ben artık evleniriz mezun oluyoruz diye hayaller kuruyordum dedi durdu.
Haklı da tabi. Kaç senedir beraberlerdi ve doğru dürüst bir sebep bile yok ortada.

Şimdi ben bu kıza ne diyecem?
O anın üzüntüsü ve gazıyla sana dönerim konuşurum dedim :KK53:
Acaba hiç karışmasam mı?
Arayıp ne diyeceğimi de bilemedim. Benim kardeşim tam bir pislikmiş kusura bakma yetiştirememişiz öküzü mü diycem :confused: Ya bide başka kız filan çıkarsa. İhtimal vermiyorum ama bdv de takılmaya başladıktan sonra babama bile güvenmez oldum :rolleyes:

Tam olayı da anlayamadım belki de haklı bizim oğlan. Kardeşcağızımı da gömmek istemiyorum bir yandan.
Ay napsam kızlar ya?

Kıskançlık bir huy kız sonradan edinmedi ya, her daim kıskançtır, kardeşinin sevgisi bitmiş bahane arıyo gibi geldi bana, kıza dönerim demişsin illa ki aramalısın, dersin çok bilgim yok anlatmadı ah vah tüh üzüldüm geçiştircen mecbur napcan, sendeki modelden bende de varda ondan diyorum, ben olsam yuvarlak konuşur çokta bulaşmam yarın bigün barışırlar sen kötü olursun

Mügiş boşver sen,bugün kötüler ,yarın iyi olurlar,böyle bir olayda politik de davranılır mı bilmem ama iyi olduklarında adın görümce değil örümcek'e bağlanır :KK53:
Konuları okuyorsun burdaki :))
Eşin gelmedi mi hala ,:confused:

Ariycam dedinse ara,bana birsey anlatmadi canım, benim karışmam da biraz yersiz oldu zamana bırak inşallah zaman ikinize de iyi gelecektir.de ve ne derse desin bu mantıkla davran 2 gün sonra iyi olurlar kötü sen olursun mesafenin koru ve birey olduklarını hatirlat derim nacizane

Bence hiç karışmayın. .Ona sizin ikili ilişkinizde neler olduğunu tam bilemem. Açıkçası birşey diyemiyorum hakkımızda hayırlısı. .deyin o kadar bence..

karışmayın tabiki. ikili ilişkilerde herkes farklıdır. kim bilir belki kardeşiniz gerçekten bi öküzdür :KK9: ama olmaya da bilir yani

liseden beri süren ilişkiler genelde şöyle sonuçlanır: ya uniden sonra evlenilir yada sevgililerden birinin aşkı tükenir, kaçırmış olduğu gençliğini yaşamak ister vs bu yüzden kardeşinizin üstüne çok gitmeyin ilerde mutlu olacağı bir evlilşk yapsın ikiside kıza üzüldüm tabiiki. hayırlısı

Kıskançlık bir huy kız sonradan edinmedi ya, her daim kıskançtır, kardeşinin sevgisi bitmiş bahane arıyo gibi geldi bana, kıza dönerim demişsin illa ki aramalısın, dersin çok bilgim yok anlatmadı ah vah tüh üzüldüm geçiştircen mecbur napcan, sendeki modelden bende de varda ondan diyorum, ben olsam yuvarlak konuşur çokta bulaşmam yarın bigün barışırlar sen kötü olursun

Evet kız sevimli bir kızdı ilişki de nasıldı çok kestiremiyorum tabi ama o yüzden sanki bizimkindeymiş gibi hatalar.
Barışmaz kardeşim, çünkü dediği dedik bir tip. Hayırlısı bakalım

Mügiş boşver sen,bugün kötüler ,yarın iyi olurlar,böyle bir olayda politik de davranılır mı bilmem ama iyi olduklarında adın görümce değil örümcek'e bağlanır :KK53:
Konuları okuyorsun burdaki :))
Eşin gelmedi mi hala ,:confused:

Kız benim kardeşim fena bir şey, çok dediği dediktir ayrıldıysa töbe bida barışmaz. Kız da garibim ondan aradı bence beni ya.
Gelmedi valla :D bekar hayata devam :D Tarkanı çagırıyorum cagırıyom gelmıyo hahaha :D

mugişim aracı yermiş dayağı derler boşver karışma aralarında halletsinler

Aracı olmak niyetinde değilim ya zaten hani olay neymiş bende merak ettim altı sene olmuş ilişkileri boru değil tabi :D
Bence de aman ne bileyim kıza üzüldüm pek ağladı yazık

Kız benim kardeşim fena bir şey, çok dediği dediktir ayrıldıysa töbe bida barışmaz. Kız da garibim ondan aradı bence beni ya.
Gelmedi valla :KK70: bekar hayata devam :KK70: Tarkanı çagırıyorum cagırıyom gelmıyo hahaha :KK70:
Dedik sana adam evlencekmiş yakında,
Hakkı diyom yok diyon bi de şuna bak ,uyarsa hemen çağır :KK53:

Eklentiler

• dunyanin-en-seksi-doktoru-6011575.webp
    dunyanin-en-seksi-doktoru-6011575.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 192
Dedik sana adam evlencekmiş yakında,
Hakkı diyom yok diyon bi de şuna bak ,uyarsa hemen çağır :KK53:

Ayyy doktorum civanım mike ım :D hahahah :D uymaz mı kız. Allah çarpar uymaz diyen kadına :D
Bu kendini acık artırmaya cıkartmıstı bılıyomusun bır yardım kurulusu ıcın, en fazla ucretı verenle aksam yemegı yıyecektı ahahah :D Zengın bır dul olsaydım kesın benımdı :D:D:D

Karışmayın. Zorla olmaz bu şeyler. Kızın sizi aramasını da yadırgadım. Muhabbetiniz yokmuş zaten.

Back
X